Bun venit pe Indungi Romania, recomandam navigarea cu Mozilla Firefox sau Google Chrome
Inregistreaza-te acum si beneficiaza de toate optiunile pe care platforma noastra le pune la dispozitie. Odata inregistrat vei avea urmatoarele accese:
Deschiderea de noi topicuri, raspunderea la topicuri deja deschise, casuta privata de mesaje, actualizare statut, administrarea propiului profil care prezinta o sumedenie de noi optiuni ce nu le-ai mai intalnit pe alte forumuri.
Daca ai un cont inregistrat, te poti autentifica sau inregistra gratuit chiar acum! Alatura-te celor peste 60.000 de membri!
Inregistreaza-te acum si beneficiaza de toate optiunile pe care platforma noastra le pune la dispozitie. Odata inregistrat vei avea urmatoarele accese:
Deschiderea de noi topicuri, raspunderea la topicuri deja deschise, casuta privata de mesaje, actualizare statut, administrarea propiului profil care prezinta o sumedenie de noi optiuni ce nu le-ai mai intalnit pe alte forumuri.
Daca ai un cont inregistrat, te poti autentifica sau inregistra gratuit chiar acum! Alatura-te celor peste 60.000 de membri!
File Information
- Submitted: Oct 17 2012 06:28 PM
- Last Updated: Oct 17 2012 06:28 PM
- File Size: 26.35MB
- Views: 3699
- Downloads: 1919
- Approved by: Lucian:X
- Approved on: 17 October 2012 - 10:22 PM
- Joc: Counter-Strike
Download PGL GUI (DreamHack Bucuresti 2012) v2012
4 Votes
HF si spor la fraguri
What's New in Version v2012 (See full changelog)
- 17.10.2012 - Version DreamHack Bucuresti 2012
- - Change: New Background
Screenshots
Daca observati ca fisierul este corupt (incorect) click pe 'Is this file broken?'
frumusel, dar pare prea intopoinat cu toate imaginile si detaliile acelea pe sus, in rest nu am ce sa zic imi place.
Mie nu imi merge
...
Dau click pe .exe si imi apare ca nu pot sa instal. pgl gui daca 1.,2.,3.
Dar am steam si cs 1.6 instal. si trebuie sa dau OK ca s aimi dispara aia si .. imi iasa .. nu se instal. nimica:|
Dau click pe .exe si imi apare ca nu pot sa instal. pgl gui daca 1.,2.,3.
Dar am steam si cs 1.6 instal. si trebuie sa dau OK ca s aimi dispara aia si .. imi iasa .. nu se instal. nimica:|
Other files you may be interested in ..
Random Files
- 5529 Total Files
- 40 Total Categories
- 249 Total Authors
- 93870 Total Downloads
- cs_storm Latest File
- 0wnderless™ Latest Submitter

Sign In
Create Account