Jump to content

Bun venit pe Indungi Romania, recomandam navigarea cu Mozilla Firefox sau Google Chrome
Inregistreaza-te acum si beneficiaza de toate optiunile pe care platforma noastra le pune la dispozitie. Odata inregistrat vei avea urmatoarele accese:
Deschiderea de noi topicuri, raspunderea la topicuri deja deschise, casuta privata de mesaje, actualizare statut, administrarea propiului profil care prezinta o sumedenie de noi optiuni ce nu le-ai mai intalnit pe alte forumuri.
Daca ai un cont inregistrat, te poti autentifica sau inregistra gratuit chiar acum!

Alatura-te celor peste 60.000 de membri!

Boost indungi

in curand ...

• This topic is locked This topic is locked
44 replies to this topic

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts

In timp foarte scurt toate serverele membre Indungi Romania (fara cele afiliate) vor beneficia in curand de vechiul master-redirect (cei vechi stiu despre ce e vorba iar cei noi pot citi aici mai multe) care va avea urmatoarele functii:
  • Sortare de la cel mai nou la cel mai vechi (adica redirectioneaza la ce e nou la ce e vechi in comunitate)
  • Fara prioritati totul fiind egal
  • Va garanta cca. 100.000 dropuri/zi (reprezinta puterea redirectionarilor la 24 de ore)
  • Nu va avea reguli ce vor interzice vinderea xredirectului sau obligarea instalarii unui plugin
  • Este menit in special pentru sustinerea popularitatii serverului si nu umplerea lui instantanee sau urcarea lui in lista GT
Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa comandati un server in comunitatea Indungi Romania iar noi vom adauga instant pe tot parcursul colaborarii serverul vostru in lista master-redirect.

Nu vor fi oferite statistici pentru ca ele oricum sunt fake dupa cum probabil multi dintre voi stiu asta deja de la alte 'firme' de dropuri etc. vom lasa rezultatul sa vorbeasca.

Garantam circa 30 de VPS cu o mare forta de redirectionare...
Se aproximeaza 2 luni pana la deschiderea liste master-redirect, astfel dorim sa devenim si prima comunitate din Romania la nivel calitativ si cantitativ.

AquaBlue

AquaBlue

Membru

• Members
  • PipPip
  • 42 posts
O indee grozava.
Bravo chiar o idee de viitor care va ajuta serverele.

bandidos

bandidos

Daca ma cobor la mintea ta.... dau de petrol

• Loyalty
  • PipPipPipPip
  • 482 posts
And the things couldn't get any better. Great Job.
Pe pamant sunt doua lucruri omniprezente: hidrogenul si prostii.

House.

House.

Owner Ak47.Indungi.Ro

• Manager CS 1.6
  • 4087 posts
E o treaba foarte buna,ajuta foarte mult serverele noi deschise din comunitate chiar si cele mai vechi se nepopulate.Pentru mine nu e neaprat sa apara undeva ca e cea maibuna comunitate din romania,pentru mine ramane cea mai buna,indiferent de ce s-ar intampla.Si as vrea sa stiu si eu daca tot ai spus,care e cea mai buna comunitate din romania si pe ce loc suntem noi.

Connect Ak47.Indungi.Ro

ANDiX!

ANDiX!

IDG Romania

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1811 posts
Fară suparare,nu am inteles o parte.Daca ma implic in acest sistem serverul cum imi sta ? 32/32 sau 31/32 .

p3nu

p3nu

Orice vis devine realitate, daca esti tampit !!

• Manager CS 1.6
  • 1000 posts
BINE MAAAAAAAAAAAAAAAA ! :x
Posted Image

Ghost Recon -IDG-

Ghost Recon -IDG-

Rege Neîncoronat !

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3460 posts
Good Job struMf, e o idee foarte buna, cum spune House # Indungi vrem sa stim care e cea mai buna comunitate din Romania si pe ce loc suntem.

BulanNe

BulanNe

Membru

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Salutare , nu inteleg dece nu ajutati si serverele din afiliere doar sunt in comunitatea indungi.ro nu ?
nu inteleg dece faceti diferenta , daca sunt afilitate dece nu ne ajutati si pe noi din afiliere adik noi suntem aia mai fraeri cum ar veni nu ?
UN JUCATOR ADEVARAT JOACA PE DRUG.INDUNGI.RO
DRUG.INDUNGI.RO DA ADMINE PE 5 REDIRECTE
放松.发现.Ro sau DRUG.INDUNGI.RO
Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!
STEAM : BulanNe

mArceL #

mArceL #

swept in the wind

• Manager CS 1.6
  • 7204 posts

View PostAndiiii-, on 26 March 2012 - 08:28 PM, said:

Fară suparare,nu am inteles o parte.Daca ma implic in acest sistem serverul cum imi sta ? 32/32 sau 31/32 .

View PoststruMf, on 26 March 2012 - 08:09 PM, said:

• Nu va avea reguli ce vor interzice vinderea xredirectului sau obligarea instalarii unui plugin
Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa comandati un server in comunitatea Indungi Romania iar noi vom adauga instant pe tot parcursul colaborarii serverul vostru in lista master-redirect.

Citeste mai atent .

@Strumf , in sfarsit iti pui in aplicare planul asta :) sper sa iasa ceva bun si sa nu fie doar un fas :D

View PostBulanNe, on 26 March 2012 - 08:33 PM, said:

Salutare , nu inteleg dece nu ajutati si serverele din afiliere doar sunt in comunitatea indungi.ro nu ?
nu inteleg dece faceti diferenta , daca sunt afilitate dece nu ne ajutati si pe noi din afiliere adik noi suntem aia mai fraeri cum ar veni nu ?
NU INTELEGI CA ESTI CU CAPUL . Ati vrea voi sa va umple serverul strumf si apoi s-o chiscati in alta parte cu serverul populat..tuva`n ...

Edited by mArceL #, 26 March 2012 - 08:37 PM.

My WebTV - sursa ta de TV Online, free, fara reclame enervante.

Posted Image
Posted Image

ANDiX!

ANDiX!

IDG Romania

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1811 posts

View PostmArceL #, on 26 March 2012 - 08:34 PM, said:

Citeste mai atent .

@Strumf , in sfarsit iti pui in aplicare planul asta :) sper sa iasa ceva bun si sa nu fie doar un fas :D
Ok deci sta 32/32 , multumesc :)

BulanNe

BulanNe

Membru

• Members
  • PipPip
  • 111 posts

View PostmArceL #, on 26 March 2012 - 08:34 PM, said:

Citeste mai atent .

NU INTELEGI CA ESTI CU CAPUL . Ati vrea voi sa va umple serverul strumf si apoi s-o chiscati in alta parte cu serverul populat..tuva`n ...
strumf sami umple serveru ? nu frate nam nevoie , si nustiu dece ai comentant la adresa mea , eu doar meam zis parerea , vroiam o explicatie da mno nu am primit ,, insemna ca cei afiliati sunt degeaba aici !

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts

View PostAndiiii-, on 26 March 2012 - 08:28 PM, said:

View PostBulanNe, on 26 March 2012 - 08:33 PM, said:

+

View PostBulanNe, on 26 March 2012 - 08:42 PM, said:

strumf sami umple serveru ? nu frate nam nevoie , si nustiu dece ai comentant la adresa mea , eu doar meam zis parerea , vroiam o explicatie da mno nu am primit ,, insemna ca cei afiliati sunt degeaba aici !

Ti-ai dat singur raspunsul BulanNe si anume 1. De ce nu va ajutam cu xredirect si 2. Adica stam degeaba iar concluzia este ca tu stai in comunitate doar pentru xredirect motiv pentru care se face diferenta intre Manager si Afiliat.

Intrebarea ta: De ce nu ne ajutati si pe noi ca doar noi nu stam doar pt xredirect ci pentru respectul care il gasesc in comunitate?
Raspunsul la intrebare ta tot din partea ta: Ei bine, nu imi dai xredirect adica eu stau de fraier? Nu, te rog alege ca afiliat sa mergi unde doresti tu ... deasta esti afiliat!

diliu

diliu

indungi powah!

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3546 posts
Foarte frumos strumf,like :>

"Ca romanul nu-i nici unul, unde-s multi putea fi unul !"

BulanNe

BulanNe

Membru

• Members
  • PipPip
  • 111 posts

View PoststruMf, on 26 March 2012 - 08:47 PM, said:

+

Ti-ai dat singur raspunsul BulanNe si anume 1. De ce nu va ajutam cu xredirect si 2. Adica stam degeaba iar concluzia este ca tu stai in comunitate doar pentru xredirect motiv pentru care se face diferenta intre Manager si Afiliat.

Intrebarea ta: De ce nu ne ajutati si pe noi ca doar noi nu stam doar pt xredirect ci pentru respectul care il gasesc in comunitate?
Raspunsul la intrebare ta tot din partea ta: Ei bine, nu imi dai xredirect adica eu stau de fraier? Nu, te rog alege ca afiliat sa mergi unde doresti tu ... deasta esti afiliat!

Heiii ? nu team dat in cap cand am zis cuvintele acelea , dar eu doar am intrebat , nu stau pt xredirectu vostru in comuntitate , stau in comunitatea dv , ca este stabila , primitoare si intelegatoare ?
intelegi nam nevoie de xredirect , dar eu am zis ca faceti diferenta in cele afiliate si officiale

s3r-anti-s3r (b)

s3r-anti-s3r (b)

Membru

• Members
  • PipPip
  • 35 posts
deci strumf .. e foarte tare planul .. am mai vazut si in alte comunitati . e pacat ca nu le dai sí celor afiliati , care chiar merita.

Posted Image

Posted Image

marius__

marius__

Membru in clubul loialilor

• Loyalty
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2402 posts

View Posts3r-anti-s3r (b), on 26 March 2012 - 09:42 PM, said:

deci strumf .. e foarte tare planul .. am mai vazut si in alte comunitati . e pacat ca nu le dai sí celor afiliati , care chiar merita.

E foarte bine cum s-a procedat, dupa parerea mea, deoarece din ce in ce mai multi afiliati 'tradeaza' comunitatea si nu merita sa aibe si ei aceleasi beneficii ca si Mangerii CS 1.6! De unde stim noi care merita si care nu merita? Daca dai cuiva (sa zicem ca merita), pe urma vin si ceilalti si spun: "Pai de ce lui i-ai dat si mie nu ? Discriminare !" Daca intr-adevar Afiliatii vor sa beneficieze de toate aceste lucruri:

ATENUS

ATENUS

Loial Indungi !

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4190 posts
Felicitari Strumf , si nu in ultimul rand echipa Indungi !
Sper ca asta sa aiba succes mai mare decat cel anterior .

De cine v-a fi condus acest 'proiect' ?

mArceL #

mArceL #

swept in the wind

• Manager CS 1.6
  • 7204 posts

View Posts3r-anti-s3r (b), on 26 March 2012 - 09:42 PM, said:

Ce merita ei ? Practic ei nu apartin comunitatii , ca sa zic asa mai pe intelesul vostru sunt un fel de concubine ale comunitatii , nu vor fi niciodata "cu acte" .
Toata lumea stie ca va f----i saptamanal prin toate comunitatile dupa cum va scrie in horoscop (bineinteles cu mici exceptii) , si atunci ce garantie are el ca dupa ce-ti umfla serverul cu playeri tu nu pleci si-ti faci comunitate sau te muti la alte ligheane?
My WebTV - sursa ta de TV Online, free, fara reclame enervante.

Posted Image
Posted Image

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts
Nu e vorba de ce facem diferente intre Manager CS 1.6 si Afiliati ci e vorba ca oferim dropuri serverelor Indungi Romania oficial nu afiliate.

s@Ntal

s@Ntal

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 784 posts
Sincer ma insel "Va garanta cca. 100.000 dropuri/zi (reprezinta puterea redirectionarilor la 24 de ore)"