Jump to content

Bun venit pe Indungi Romania, recomandam navigarea cu Mozilla Firefox sau Google Chrome
Inregistreaza-te acum si beneficiaza de toate optiunile pe care platforma noastra le pune la dispozitie. Odata inregistrat vei avea urmatoarele accese:
Deschiderea de noi topicuri, raspunderea la topicuri deja deschise, casuta privata de mesaje, actualizare statut, administrarea propiului profil care prezinta o sumedenie de noi optiuni ce nu le-ai mai intalnit pe alte forumuri.
Daca ai un cont inregistrat, te poti autentifica sau inregistra gratuit chiar acum!

Alatura-te celor peste 60.000 de membri!

Master-Redirect 23/09/2010

• This topic is locked This topic is locked
48 replies to this topic

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts

Dupa o amanare de peste 3 luni am revenit asupra proiectului, m-a ambitionat faptul ca redirectele astea ne joaca feste de ceva vreme si eu cred in acest sistem care va rezolva problema. Acest sistem este unul dupa prioritati de ce am apelat la sistemul prioritatii? Deoarece un detinator de server este nevoit sa ofere atentie serverului sau pentru a primi redirect din alta parte. Tin sa anunt ca in acest master-redirect vor trece jucatorii de pe alte servere foarte populate precum bretonia, heker etc.

In acesta imagine puteti observa lista serverelor care beneficiaza de acest master-redirect. Daca ownerii serverelor nu vor sa imparte popularitatea serverului in exces cu alte servere, adica dupa 31 de jucatori sa nu apara mesaje gen serverul este plin, atunci serverele vor fii scoase din acest sistem. Dupa cum stiti nu obisnuiesc sa vorbesc prostii si nici nu imi pierd timpul cu lucruri care nu merita. Insa acesta a meritat pe deplin.

Posted Image

Dupa cum se observa in imagine serverele au o anumita prioritate care este strict setata de mine. Urmaresc evolutia serverelor si a ownerilor in ceea ce priveste activitatea lor sau atentia lor asupra serverelor proprii. Garantez faptul ca acest sistem nu va duce serverul in jos nicidecum.

Acest sistem consta intr-un server fantoma de 8 sloturi la 1000 FPS (nu se stie IP lui, doar eu) care va impartii dupa prioritate persoanele redirectionate care vor trece prin el, defapt el este serverul master de redirectionare. Ownerii trebuie sa lupte pentru mentinerea prioritatii in lista serverelor la 2 fiind cea mai valoroasa prioritate cu cat prioritatea creste cu atat serverul este injosit din punct de vedere a redirectelor master.

Cum pot mentine prioritatea la 2?

Simplu, trebuie sa aveti un minim de 10 jucatori pe server si un admin pe server.

Sistemul scaneaza peste servere odata la 10 secunde pentru verificarea minimului de 10 jucatori si pentru verificarea adminelor odata pe ora. Daca scanerul sistemului observa ca in ora respectiva nu sunt admini pe server prioritatea scade cu 10% iar daca adminul este prezent pe server prioritatea se va mentie la valoarea 2 fara a suporta modificari. La fel si in cazul minimului de jucatori 10 la numar, daca un server nu are minim 10 jucatori pe server la fel prioritatea este scazuta cu 0,1 % (atentie aceasta valoare este calculata odata la 10 secunde, daca in cele 60 de secunde serverul nu urca peste 10 jucatori atunci la finalul acelui minut prioritatea serverului a scazut cu 0,6%) valoarea prioritatii creste la valoarea 3 odata ce sa ajuns la procentul de penalizare de 100%.

Acest sistem a fost facut cu o logica care sa rasplateasca ownerii si serverele care merita a fii populate. Cei care nu ofera interesul minim asupra serverelor vor avea doar de pierdut.

Tin sa multumesc colegilor de la Krond Solutions pentru ajutorul oferit!

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts
up,

Pagina este protejata de o parola, ea detine si o evidenta a ultimelor 24 de ore. Daca sunt detinatori de servere care doresc a vedea ce jucatori au fost redirectionati pe serverul lor, dovada este disponibila datorita listei de evidenta din ultimele 24 de ore.

Master-Redirect va aduce si o mica competitie intre serverele indungi care poate ambitiona detinatorii serverelor sa traga tare pentru a ramane la prioritatea numarul 2.

Adaugarea redirectului master pe serverul vostru:

Se downloadeaza pluginul master-redirect.amxx si se adauga in directorul plugins din serverul vostru.

Attached File  master-redirect.amxx   1.38K   250 downloads

Actiavarea pluginului se face din fisierul plugins.ini din directorul configs, adaugand linia

master-redirect.amxx

In amxx.cfg din directorul configs se adauga cvarul dupa numarul de sloturi al serverului -1, exemplu:

- daca detinem un server de 32 de sloturi noi vom adauga 32 - 1 care e 31, la fel si in cazul unui server de 22 de sloturi vine 22 - 1 care e 21

Cvar:
amx_redirect_maxplayers numar-sloturi

NOTA: Incercati sa ocoliti offtopic-ul!

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts
Date ora 04:08 Data 09/23/2010

Lista arata astfel:

Posted Image

Dupa cum am spus si mai sus serverele care au peste 10 jucatori vor primi redirecte in continuare. Daca la ora 04:08 erau 2 servere in lista care aveau peste sau minim 10 jucatori ambele erau prioritate ceea ce inseamna ca ambele primeau redirect, insa dupa cum ne arata evidenta singurul server cu peste 10 jucatori si un admin online este cs.indungi.ro care are prioritare deplina fiind singurul server care la ora respectiva detine peste 10 jucatori.

Insa scriptul master-redirect are si un program de noapte, nu se pun penalizarile adminilor la scanarea serverelor de catre sistem pentru activitatea adminilor.

GonZy

GonZy

indungi powah!

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2561 posts
Acum il pun si eu pe serverul gg.indungi.ro :p
Posted Image
Posted Image

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts
Ce e in chenar albastru - servere ce detin peste 10 jucatori + minim un admin pe server - motiv pentru care prioritatea nu a fost modificata ea ramanand la 2 (cea mai buna prioritate)

In chemar rosu ne este prezentat un server care are sub 10 jucatori - motiv pentru care prioritatea lui a fost schimbata la 3 fiind ocolit de redirect.

Posted Image

Am prezentat mai sus in descrierea sistemului ca cine nu are un minim de 10 jucatori pe server da dovada de dezinteres asupra serverului. Sincer sa nu ai nici macar un minim de 10 jucatori pe server e chiar sub orice critica!

Recomand serverul din chenarul rosu sa traga pentru un maxim de 10 jucatori si pentu mentinerea lui un minim de admin online pe server.

GonZy

GonZy

indungi powah!

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2561 posts
Voi incerca sa am acel minim de jucatori si de admini :p
Posted Image
Posted Image

Guest_TheAnnoyingOrange_*

Guest_TheAnnoyingOrange_*
  • Guests
ceva care sa lase adminii sa se conecteze pe server nu avem? =/, chiar si eu cu toate accesflags sunt redirectat... pfff

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts
E necesara rezervarea unui slot pe server din amxx.cfg pentru a te putea conecta pe server.

SunT BeaT

SunT BeaT

indungi powah!

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1223 posts
strumf pot adauga si eu asta? sa o pun pe server?
Come and play! Connect usp.indungi.ro!

Respecta si vei fi respectat

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts

View PostSuntBeaT, on 14 November 2010 - 12:13 PM, said:

strumf pot adauga si eu asta? sa o pun pe server?

Lulu a zis ca a adaugat!

SunT BeaT

SunT BeaT

indungi powah!

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1223 posts
este dar merge?
Come and play! Connect usp.indungi.ro!

Respecta si vei fi respectat

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts

View PostSuntBeaT, on 14 November 2010 - 05:19 PM, said:

este dar merge?
Da, merge!

Wrld.Robert

Wrld.Robert

Membru nou

• Members
  • 7 posts
se poate pune pe orice server?

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts
Doar serverele indungi.ro

Th3StaR

Th3StaR

InDungi 4Ever !

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2083 posts
master redirectul merge , adica incepe sa bage pe srv-ul tau doar atunci cand ai minim 10 playeri + 1 admin , asta daca nu ma insel , nu strumf ?
...::Born To Be Free::...
Pentru Suport/Ajutor ma puteti contacta la mail th3Star@indungi.ro

struMf

struMf

Fondator

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9804 posts
Asa scrie mai sus, asa e!

mArceL #

mArceL #

swept in the wind

• Manager CS 1.6
  • 7204 posts
Nu ai putea posta o lista cu serverele care participa la proiect  ?
My WebTV - sursa ta de TV Online, free, fara reclame enervante.

Posted Image
Posted Image

insomnia

insomnia

Membru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 867 posts
este postata, in zona premium.
.. desigur ca numai sunt peaici.

ZooMl3sS^

ZooMl3sS^

indungi powah!

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2296 posts
Am bagat si eu master redirect-ul .

// EDIT : Multumesc insomnia

"Indungi Romania nu este totul despre joc ci totul despre o comunitate!"
"Nu poate exista o comunitate buna fara un administrator bun dar nici un administrator bun fara o comunitate buna!"

scris de Galca A. struMf

Posted Image

insomnia

insomnia

Membru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 867 posts
Toate serverele sunt adaugate si benificiaza de aceasta optiune, doar cele care au master-redirectul instalat beneficiaza de aceasta oportunitate, cei care nu-l au instalat pe server este posibil ca nu.
.. desigur ca numai sunt peaici.