Jump to content

IT Blog

  • entries
    28
  • comments
    453
  • views
    72559

About this blog

Ultimele noutati din domeniul IT si ale sectiunii cu acelasi nume.

Entries in this blog

 

Concurs de Paste! Castigatorii! Casti gaming Sharkoon! #IT Specialists

Salutare,   Castigatorii concursului:   Locul 1 - Casti gaming: Joselin : http://imgur.com/a/FLJ3y
Locul 2 - Premium 30zile: Diana : https://postimg.org/gallery/pxsggl3u/
Locul 3 - Premium 15zile: AndrafanSkipp http://imgur.com/a/HrQDL
Locul 4 - Premium 15zile: JOHNNY http://i.imgur.com/WHmhWHm.jpg  
Pentru premiu veti primi un PM, iar gradul de Premium va fi alocat in decursul acestei saptamani.   O primavara frumoasa!   Concurs sustinut de Marius Dorin Feier
Cu stima,
Echipa IT Specialists

Ancaa.

Ancaa.

 

Concurs de Paste! Castiga Casti gaming Sharkoon! #IT Specialists

Salutari!!   Odata cu venirea Pastelui echipa IT organizeaza a 10-a editie a concursului IT Challenge si DA, suntem la fel de entuziasmati ca si voi!
Concursul este foarte simplu! Trebuie sa incondeiati un ou cat mai artistic posibil ! Se accepta carioci, acuarela, vopsele, pixuri, produse de make-up si orice tip de ornament! :tongue:
Va incurajam puternic ca "operele de arta" sa contina elemente cat mai dungate. Lucrarea poate contine comunitatea Indungi Romania sau orice alt element. (exclus obscenitati, pentru a nu fi descalificati)
Vrem sa vedem care dintre voi are simtul artistic cel mai bine dezvoltat, iar pentru asta bineinteles ca o sa va rasplatim pe masura.   Iata si premiile:
Locul 1: Casti gaming Sharkoon RUSH ER2 -> Acest premiu va fi livrat direct la adresa castigatorului prin Curier sau Posta fara sa suporte vreo plata.
Locul 2: Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile.
Locul 3: Gradul de Premium pe o perioada de 15 de zile.   Mini-regulament:
1. Fiecare membru are dreptul sa participe o singura data.
2. Nu este permis insusirea imaginilor de pe net in caz contrar veti fi descalificat!
3. Fara mesaje sau desene cu tenta rasista sau jignitoare!
4. Have fun!   // exemplu
Concursul va incepe pe data de 27.03.2017 si se va termina in data de 14.04.2017, urmand ca in saptamana urmatoare castigatorii sa isi primeasca premiile!   Concurs organizat de Echipa IT !!

Ancaa.

Ancaa.

 

IT Challenge #9! Castigatori! PaysafeCard & Gear A-Gaming!

Salutare dragilor,   In primul rand vreau sa va multumesc pentru interesul aratat fata de concursul nostru, ati fost foarte multi si asta ne-a bucurat enorm.   Castigatorii:
Locul 1: Lime' >>Tastatura & Mouse A+ GAMING ! - Acest premiu se va livra castigatorului prin Fan Curier direct la adresa fara sa suporte vreo plata!
Locul 2: zew~ACEARENA >>PaySafeCard in valoare de 25 RON !
Locul 3: veLENE >> Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile !   Alti concurenti care au facut o impresie buna si nu am putut trece cu vederea :
Mentiune : imoGen
Mentiune : stiX-u!
Mentiune : Octy
Acestia vor fi rasplatiti cu 14 zile de Premium.   De asemenea, datorita faptului ca se apropie si sarbatorile, cei mentionati mai sus vor primi si awardul specific sectiunii IT, anume "Castigator IT Challenge!".   !!!Gradele si premiile vor fi alocate in cel putin 7 zile. Pentru premii va rog a-i trimite mesaj privat lui Starrk, iar pentru probleme scrieti-mi mie un mesaj privat.
Acestea fiind spuse va mai asteptam si cu alte ocazii la IT Challenge, va promitem premii pe masura!   Concurs sustinut de Starrk   Cu stima,
Echipa IT Specialists

Ancaa.

Ancaa.

 

Cea mai haioasa cautare! IT Challenge #9!

Salutare,   Luna noiembrie vine cu vesti bune pentru toti utilizatorii dungati! Dupa cum bine v-am obisnuit, echipa IT revine cu un concurs pentru toata lumea, de aceasta data cu ceva simplu insa plin de umor. Acesta se intituleaza "Cea mai amuzanta cautare Google!" Dupa cum spune si titlul, trebuie pur si simplu sa cautati pe Google! Insa nu orice, ci ceva amuzant ! Premiile bineinteles ca sunt pe masura, insa pana la premii sa va spun ce ar trebui sa stiti:   REGULI! :   - Este interzis sa cautati poze pe Google cu cautari amuzante, sau sa faceti screenshot la cautarile altor persoane.
- Cautarea se va face in felul urmator: concurentul va trebui sa aibe browserul deschis de doua ori! In unul afisandu-se profilul sau de pe INDUNGI iar in celalalt, ce a cautat el pe Google. Se va face SS la Desktop si se va lasa reply cu el la comentarii.   - Exemplu :   Spoiler     - Este interzisa cautarea materialelor pornografice sau cu tenta rasista! Scopul concursului este de a aduce putin zambet in cotidianul tuturor.
- Fiecare membru are voie sa lase un singur reply.   Premiile:
Locul 1: Tastatura & Mouse A+ GAMING ! - Acest premiu se va livra castigatorului prin Fan Curier direct la adresa fara sa suporte vreo plata!
Locul 2: PaySafeCard in valoare de 25 RON !
Locul 3: Gradul de Premium pe o perioada de 15 de zile !   Perioada de desfasurare: Concursul va incepe astazi 12.11.2016 si se va termina in data de 03.12.2016 (sambata) la ora 22:00. La finalul acestei perioade, castigatorii vor fi anuntati in maxim 7 zile de la finalizarea concursului.   Va uram bafta si o imaginatie cat mai bogata !   Concurs organizat de Starrk       Cu stima,
Echipa IT Specialists

Ancaa.

Ancaa.

 

IT Challenge #8! Castigatori! CS:GO si GTA V

Salutare dragilor,   In primul rand vreau sa va multumesc pentru interesul aratat fata de concursul nostru, ati fost foarte multi si asta ne-a bucurat enorm. Au fost unele lucrari care au iesit in evidenta, altele mai putin dar am reusit sa le alegem pe cele mai bune astfel sa va pot prezenta castigatorii.   Insa, inainte de a face asta vreau sa luati la cunostinta factorii pe care i-am luat in considerare atunci cand am ales locurile fruntase :
> Aspectul intregului desktop
> Functionalitatea acestuia (Stiind cum functioneaza majoritatea softurilor de acest gen nu a fost greu sa ne dam seama de cat de util este desktopul vostru)
> Resursele consumate
> Utilizarile practice   Toate acestea fiind spuse aveti in randurile ce urmeaza participantii care au reusit sa ne impresioneze:
Licenta GTA V locul 1 : nisipasu
Licenta CS:GO locul 2 : Kawa25
Premium 30 zile locul 3 AlinXD.   Alti concurenti care au facut o impresie buna si nu am putut trece cu vederea :
Mentiune : Deidαrα !
Mentiune :✪ Tal3nt ✪
Mentiune :xeNNoN-
Acestia vor fi rasplatiti cu 7 zile de Premium.   !!!Gradele si premiile vor fi alocate in cel putin 7 zile. Pentru premii va rog a-mi trimite mesaj privat, daca nu voi primi confirmare in cel putin 14 zile, premiile vor fi redirectionate catre alti utilizatori.   Acestea fiind spuse va mai asteptam si cu alte ocazii la IT Challenge!   Concurs sustinut de Edward~ ★

Cu stima,
Echipa IT Specialists

Ancaa.

Ancaa.

 

IT Challenge #8! Castiga o licenta GTA V sau CS:GO!

Salutare,   An nou, concursuri noi ! Echipa IT Specialists organizează un alt concurs, prin care voi, utilizatorii comunităţii, puteți să vă etalaţi ingeniozitatea. Ce trebuie să faceți? Aranjați-vă desktopul într-o manieră de neîntâlnit, iar noi vă premiem creativitatea. Cum să-l aranjați? Puteți face ceva simbolic pentru comunitate, proiectul IT sau pur și simplu.. ceea ce vă place.
ATENTIE!: O simplă ordine a iconițelor pe desktop nu înseamnă creativitate, incercați sa obțineți cel mai eficient și 'waw' desktop. Lăsați imaginația sa curga!   Cum participati? Tot ce trebuie să faceţi este să atașați un print corespunzător. (lăsați un reply în acest entry)   Premiile:
• Locul I: O licență de GTA V!
• Locul II: O licență CS:GO!
• Locul III: Gradul de Premium pe o perioada de 30zile.
Perioada de desfășurare:
Concursul va începe în data de 11.04.2016 iar pană pe data de 3.05.2016 vom aștepta printurile voastre. Dupa această dată finală, echipa IT va decide caștigătorii.   ---concurs organizat de Edward~  
Cu stimă,
Echipa IT Specialists

Ancaa.

Ancaa.

 

Castigatorii IT Challenge #7! Christmas Edition!

Salut Dungaţilor,   Câștigătorii concursului sunt:   • Locul I: elyberator (Grad Premium pe o perioadă de 30 zile)
• Locul II: -C7 (Gradul de Premium pe o perioadă de 20 de zile;)
• Locul III: ✪ UnforGiveN ™ ( Gradul de Premium pe o perioadă de 15 zile.)   Datorită faptului ca ați fost alături de noi in concursurile anterioare ale secțiunii IT, am hotărât sa mai oferim 2 grade Premium, drept recompensă.   • Locul IV: ArsEnaL- (Grad Premium pe o perioadă de 7 zile)
• Locul IV: Madutza ♥ (Grad Premium pe o perioadă de 7 zile)   Cum am menționat, toți ceilalți ați obținut câte un mic cadou, pe care vi-l voi trimite prin pm. Gradele vor fi alocate in perioada ce urmează. Felicitari tuturor!   Să sperăm ca în noul an veți fi tot alături de noi. VĂ PROMITEM NOI CONCURSURI CU PREMII PE MĂSURĂ!!!!!!! (fiți cu ochii pe blogul nostru)   -Concurs susținut de Angrry™-   Mulțumim!   Cu considerentă stimă,
Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Concurs! Cel mai frumos aranjament de Crăciun! Christmas time!

Salutare,   La rugămintea prietenului nostru, Moș Crăciun, echipa IT Helpers organizează un concurs cu ocazia sărbătorilor de iarnă, prin care voi, utilizatorii comunităţii, puteți să vă etalați brăduții sau unitățile!   Ce trebuie să faceți? Faceți o poză la bradul vostru (poate fi din hârtie, natural, artificial, din doze de suc, ORICE -să semene cu un brad- ) sau la unitatea pc-ului vostru împodobită! Înțelegeți termenul de "împodobit" da? Instalație, globulețe, beteală, improvizați.. ^^   Atașați și o dovadă, textul Îndungi România să fie lângă obiectul expus. Lăsați reply la această postare cu poza!   Moșul a fost foarte încântat de frecvența utilizatorilor la concursuri așa că ne-a propus să mărim miza cadourilor oferite. Premiile sunt:
• Locul I: Grad Premium pe o perioadă de 30 zile;
• Locul II: Gradul de Premium pe o perioadă de 20 de zile;
• Locul III: Gradul de Premium pe o perioadă de 15 zile.   Dacă nu sunteți clasați pe primele 3 poziții, nu vă faceți griji, bătrânul Crăciun a spus că va oferi tuturor participanților câte un avatar și o semnătură personalizată de sărbători cu logo-ul Îndungi România și numele vostru. (astfel nu vor putea fi furate, vor fi unice)   -Concurs susținut de Moș Crăciun (Angrry™)-   Perioada de desfășurare:
Concursul va începe în data de 22.12.2015 iar până pe data de 8.01.2016 vom aștepta fotografiile dumneavoastră. Dupa această dată finală, echipa IT va anunța caștigătorii.   Sărbători fericite, dungaților!   Cu stima,
Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Castigatorii IT Challenge #6! Licenta de Far Cry 3!

Salut Dungaţilor,   Câștigătorii sunt: • Locul I: soimu_07 (O licență de Far Cry 3 !!!!! + Grad Premium 15 zile) • Locul II: TheIvoBoy (Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile) • Locul III: Darky (Gradul de Premium pe o perioada de 15zile.)   --Concurs susținut de Kojac--   În decursul saptămânii urmatoare gradele de Premium vor fi alocate pe conturi, cei care au deja acest grad vor primi în plus faţă de cat au donat premiul câştigat.   Felicitări participanţilor.     Cu stimă, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Câștigă o licență de Far Cry 3! IT Challenge #6

Salutare,   După cum v-am obișnuit, echipa IT Helpers organizează un alt concurs, prin care voi, utilizatorii comunitaţii, puteți să vă etalaţi calculatoarele. Cel mai performant (conform http://www.passmark.com/index.html) va câştiga premiul cel mare, anume o licență de Far Cry 3.   Fiecare calculator va fi luat componentă cu componentă si verificat ( DE NOI ) pe site-ul mai sus menţionat, punctajul cel mai mare fiind castigator, nefiind nevoie din partea voastra de a descărca aplicaţia, tot ce trebuie să faceţi este sa ne spuneţi modelul componentelor atașând un print corespunzător. (lăsați un reply în acest entry)   Premiile: • Locul I: O licență de Far Cry 3 !!!!! + Grad Premium 15 zile. • Locul II: Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile; • Locul III: Gradul de Premium pe o perioada de 15zile. Perioada de desfășurare: Concursul va începe în data de 17.10.2015 iar pană pe data de 07.11.2015 vom aștepta printurile voastre. Dupa această dată finală, echipa IT va decide caștigătorii.   Mulțumim lui Kojac pentru "sponsorizarea" licenței de Far Cry 3.   Cu stimă, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Castigatorii IT Challenge #5!

Salut Dungaţilor,   Câştigătorii sunt: · Premiul cel mare: Moart3a (Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile + avatar personalizat) · Cel mai bun procesor: pwpx2 (Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar şi semnatura personalizata) · Cea mai buna placă video: ɢɢв. ™ (Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar personalizat şi semnatura personalizata) · Cea mai mare memorie RAM: Mau (Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar personalizat) · Cea mai mare memorie de stocare: -C7 (Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar personalizat)   --Concurs susținut de GooGle--   În decursul saptămânii urmatoare gradele de Premium vor fi alocate pe conturi, cei care au deja acest grad vor primi în plus faţă de cat au donat premiul câştigat. Avatarele şi semnăturile vor fi trimise prin PM in cel mai scurt timp posibil fiind nevoie de ajutorul echipei de Designeri.   Felicitări participanţilor.     Cu stimă, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

IT Challenge #5

Salutare Dungaţilor,     În perioada următoare, secţiunea IT va susţine un concurs prin care voi, utilizatorii comunitaţii, puteți să vă etalaţi calculatoarele. Cel mai performant (conform http://www.passmark.com/index.html) va câştiga premiul cel mare, iar restul premiilor fiind date pentru cel mai performant procesor, cea mai performanta placă video , cea mai mare memorie RAM şi pentru cea mai mare unitate optică de stocare. Pentru a înţelege mai bine concursul vă voi explica în cele ce urmează.   Fiecare calculator va fi luat componentă cu componentă si verificată ( DE NOI ) pe site-ul mai sus menţionat, punctajul cel mai mare fiind castigator, nefiind nevoie din partea voastra de a descărca aplicaţia, tot ce trebuie să faceţi este sa ne spuneţi modelul componentelor.   Orice calculator care intră în concurs are şanse la caştig deoarece premiile sunt diversificate. Dacă un utilizator caștigă la una dintre categoriile deja menționate acesta nu mai poate câştiga la o alta categorie. Pentru a putea participa trebuie să fotografiați sistemul vostru fiind alăturată o siglă a comunitații Indungi România pentru a dovedi veridicitatea, apoi doua print-uri în care să se observe procesorul, placa video, memoria RAM si memoria de stocare.   Premiile: • Premiul cel mare : Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile + avatar personalizat; • Cel mai performant procesor : Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar şi semnatura personalizata; • Cea mai performanta placă video : Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar personalizat şi semnatura personalizata; • Cea mai mare memorie RAM : Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar personalizat; • Cea mai mare memorie de stocare : Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile + avatar personalizat.     Perioada de desfășurare: Concursul va începe în data de 11.08.2015 iar pană pe data de 01.09.2015 vom aștepta fotografiile dumneavoastră. Dupa această dată finală, echipa IT va decide caștigătorii. --Concurs susținut de GooGle--   Cu stimă, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Castigatorii editiei a patra! IT Challenge!

Salutare,   Deliberarea câştigătorilor concursului “IT Challenge #4“ a luat sfârşit, iar in maxim 48 de ore premiile vor fi alocate pe conturile dumneavoastra. Vă mulţumim pentru participare şi vă aşteptăm la următoarele concursuri.   Clasament: Locul I: Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile. -->Castigator: TiestoGfx Locul II: Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile. -->Castigator: Arkoss Locul III: Un avatar + o semnatura personalizata cu “IT Challenge #4”. -->Castigator: predatorn1     Cu stimă, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

IT Challenge! Editia a patra!

Salutare Dungaţilor,     În următoarea perioadă, secţiunea IT va susţine un concurs prin care voi, utilizatorii comunităţii să vă demonstraţi aptitudinile de maeştrii ai calculatoarelor. Acest concurs va fi unul aparte deoarece nu va solicita cunoştinte prea mari în overclocking, reţelistică, hardware ş.a.m.d.   Ideea de bază a concursului este ca voi să fotografiaţi calculatorul personal, al unui prieten, al familiei, pisicii, atunci când este murdar iar la finalul procesului de curăţare să il fotografiaţi din nou. (puteti aduce mai multe fotografii pe tot parcursul procesului între 2 şi 5 fotografii)   Regulament: Demonstrati autenticitatea fotografiilor printr-o siglă a ÎnDungiului aşezată lângă calculatorul tău. Sigla poate fi desenata, printata sau cum doriti dumneavoastra ( Sigla AICI )
Orice tentative de a participa la concurs cu o poză luată de pe net va duce la descalificarea utilizatorului.
Acest concurs urmeaza strict regulamentul comunităţii ÎnDungi Romania şi orice abatere va fi sancţionată.
Se acceptă postări doar pentru pariticiparea în concurs (cu poză) orice comentariu de tipul: "tare ideea", "super şmecher" va fi sanctionat conform regulamentului intern.
În altă ordine de idei, concursul doreşte informarea utilizatorilor şi educarea lor în legatură cu importanţa menţinerii calculatorului curat pentru a putea funcţiona in parametrii optimi.   Premiile: Locul I: Gradul de Premium pe o perioada de 30 de zile.
Locul II: Gradul de Premium pe o perioada de 15 zile.
Locul III: Un avatar + o semnatura personalizata cu “IT Challenge #4”.
Perioada de desfăşurare: (29.05.2015 - 19.06.2015) Concursul va începe in data de 29.05.2015 iar până pe data de 19.06.2015 vom aştepta fotografiile dumneavoastră. După aceasta data finală, echipa IT va decide caştigătorii. -concurs sustinut de GooGle ★ -     Cu stimă, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Schimbare cooler (Tutorial)

Schimbare cooler ------tutorial creat de Angrry™----   1. Se deconecteaza cablul cooler-placa de baza: [   2. Se deschide clema mobila a coolerului: [ [   3. Se scoate clema fixa: [   4. Se scoate coolerul: [   5. Se indeparteaza vechea pasta termoconductoare: [   6. Se aplica noua pasta termoconductoare: [   7. Se introduce cablul cooler-placa de baza in acelasi socket in care a fost: [   8. Se aplica coolerul peste procesor si se introduce in slot: a) clema fixa [   b) clema mobila [   La pornire: [ Temperatura +~10grade dupa pornirea ~10 aplicatii.   -----tutorial creat de Angrry™-----

Ancaa.

Ancaa.

 

Adaugare admini SourceMode (Tutorial)

Adaugare admini SourceMode --------------tutorial creat de AirShift------------   Intrati in /usr/csgo/csgo/addons/sourcemod/configs si deschideti admins_simple.ini   Adaugati o linie ca in exemplele de mai jos:   *Admin pe IP:   "!192.168.0.0" "99:z" Atentie! Acesta e doar un exemplu, 99:z reprezinta nivelul de acces maxim. Nu uitati "!" in fata IP-ului. Nivelele de imunitate scad de la 99 in jos.   *Admin pe STEAM_ID:   "STEAM_0:1:12345678" "99:z"   *Admin pe nume:   "nume" "nivel de acces" "parola"   Comanda de logare: setinfo _password parola   - parola este cea setata in linia din admins_simple.cfg - variabila _password poate fi schimbata in orice valoare in fisierul core.cfg din /usr/css/orangebox/cstrike/addons/sourcemod/configs unde gaseti urmatorul cvar : "PassInfoVar" "_password"     *Nivele Admini     Cod: a - reservation - Slot rezervatb – generic - Admin generic, se pune tuturor adminilorc - kick - Poate da kickd – ban - Poate da bane - unban - Poate scoate banurif - slay - Poate da slay/slapg – changemap - Poate schimba hartah - cvar - Poate schimba aproape toate cvarurilei - config - Poate executa fisiere configj – chat - Are privilegii speciale pentru chatk - vote - Poate porni sau crea voturil - password - Poate pune parola serveruluim - rcon - Poate folosi comenzile RCONn - cheats - Poate schimba sv_cheats si folosi comenzile de trisatz – root - Admin maxim, are toate nivelele de mai sus. --------------tutorial creat de AirShift------------

Ancaa.

Ancaa.

 

Comenzi admin in SourceMode(Tutorial)

Comenzi admin in SourceMode/b] ----------------tutorial creat de AirShift---------------- Comenzi admin: 1. sm_addban (sintaxa: sm_addban <time> <steamid/ip> [reason]) Se foloseste pentru a adauga un ban unui jucator pe SteamID sau IP. Se poate folosi in cazul in care jucatorul pe care trebuia fi aplicata comanda sm_ban s-a deconectat si nu ati reusit sa dati ban din meniul de admin.   2. sm_admin Afiseaza meniul adminului. Pentru a simplifica accesarea acestui meniu, va recomand sa atasati aceasta comanda la o tasta prin bind <tasta> sm_admin   3. sm_ban (sintaxa: sm_ban <#userid|name> <minutes|0> [reason]) Baneaza un jucator conectat la server dupa SteamID sau nickname. Aceasta comanda se poate accesa si din meniul adminului.   4. sm_banip (sintaxa: sm_banip <ip|#userid|name> <time> [reason]) Comanda similara comenzii sm_ban, dar in loc de SteamID sau nickname se poate aplica pe IP-ul jucatorului (puteti verifica SteamID-ul, nickname-ul si IP-ul jucatorilor prin comanda sm_users care afiseaza lista tuturor jucatorilor conectati la server).   5. sm_cancelvote Anuleaza orice vot pornit.   6. sm_cvar (sintaxa: sm_cvar <cvar> [value]) Cu ajutorul acestei comenzi se poate modifica orice variabila a serverului indicand valoarea acesteia. Nu va recomand s-o folositi fara sa stiti sigur in ceea ce faceti.   7. sm_execcfg (sintaxa: sm_exec <filename>) Executa orice config din folderul cstrike/cfg de pe server.   8. sm_help Afiseaza lista tuturor comenzilor de admin disponibile pe server pentru a lua cunostinta cu orice comanda necunoscuta. Folositi sintaxa sm_help <command> pentru a specifica comanda cautata.   9. sm_kick (sintaxa: sm_kick <#userid|name> [reason]) Deconecteaza un jucator de pe server.   10. sm_map (sintaxa: sm_map <map> Schimba instant harta curenta cu harta specificata.   11. sm_rcon (sintaxa: sm_rcon <argstring>) Este o comanda similara comenzii sm_cvar si ofera posibilitatea de a executa o comanda folosind accesul prin rcon (modificarea unei variabile a serverului sau executarea unui fisier de pe server).   12. sm_reloadadmins Actualizeaza lista adminilor. Se poate folosi atunci cand este adaugat un admin nou pe server si este necesara actualizarea listei adminilor fara schimbarea hartii.   13. sm_unban (sintaxa: sm_unban <steamid|ip>) Ridicarea oricarui ban dat pe SteamID sau IP.   14. sm_who (sintaxa: sm_who [#userid|name]) Afiseaza drepturile jucatorului specificat.   15. sm_chat (sintaxa: sm_chat <message>) Scrierea si trimiterea unui mesaj tuturor adminilor.   16. sm_csay (sintaxa: sm_csay <message>) Scrie un mesaj centrat tuturor jucatorilor.   17. sm_gag (sintaxa: sm_gag <target>) Previne jucatorul sa scrie mesaje in chat.   18. sm_hsay (sintaxa: sm_hsay <message>) Trimite un mesaj tuturor jucatorilor prin intermediul casutei pentru indicii.   19. sm_msay (sintaxa: sm_msay <message>) Trimite un mesaj sub forma de meniu in partea stanga a ecranului.   20. sm_mute (sintaxa: sm_mute <target>) Previne un jucator sa foloseasca chatul vocal.   21. sm_psay (sintaxa: <target> <message>) Trimite un mesaj privat unui singur jucator.   22. sm_resetcvar (sintaxa: sm_resetcvar <cvar>) Reseteaza valoarea initiala a unei variabile.   23. sm_say (sintaxa: sm_say <message>) Trimite un mesaj in chat tuturor jucatorilor.   24. sm_silence (sintaxa: sm_silence <target>) Aplica gag si mute unui jucator.   25. sm_slap (sintaxa: <target> [damage]) Loveste un jucator, emite un zgomot si il arunca intr-o directie aleatoare. Daca este specificat, valoarea daunelor va fi scazuta din sanatatea tintei.   26. sm_slay (sintaxa: sm_slay <target>) Omoara jucatorul specificat.   27. sm_setnextmap (sintaxa: sm_setnextmap <map>) Modifica harta ce urmeaza   28. sm_ungag (sintaxa: sm_ungag <target>) Anularea gag-ului si oferirea posibilitatii jucatorului de a folosi din nou chatul.   29. sm_unmute (sintaxa: sm_unmute <target>) Anularea mute-ului si oferirea posibilitatii jucatorului de a folosi din nou chatul vocal.   30. sm_unsilence (sintaxa: sm_unsilence <target>) Anularea gag-ului si mute-ului.   31. sm_vote (sintaxa: <question> [answer1] [answer2] [answer3] ...) Incepe un vot nou cu intrebarile si argumentele specificate.   32. sm_voteban (sintaxa: sm_voteban <target> [reason]) Incepe un vot pentru banarea unui jucator pe o perioada de 30 de minute.   33. sm_votekick (sintaxa: sm_votekick <target> [reason]) Porneste un vot pentru a da afara un jucator de pe server.   34. sm_votemap (sintaxa: sm_votemap <map> [map2] [map3] ...) Incepe un vot pentru votarea hartilor specificate.       ----------------tutorial creat de AirShift----------------

Ancaa.

Ancaa.

 

Activare consola in CS:GO [Tutorial]

Tutorial pentru activarea consolei - Counter-Strike:Global Offensive ----------------------------------- creat de AirShift -------   Metoda 1: 1. Porniti jocul. 2. Intrati in meniul OPTIONS. 3. Dati click pe GAME SETTINGS. 4. Setati Enable Developer Console pe Yes. --->Poza aici.   Metoda 2: O alta metoda este trecerea comenzii -console în SET LAUNCH OPTIONS. Aceasta se afla în Library, Counter-Strike: Global Offensive, click dreapta si Properties. Dati click pe SET LAUNCH OPTIONS si introduceti -console. Dati OK si aveti consola activata. Deschideti consola cu tasta ~ . Poza aici. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Tutorial creat de AirShift

Ancaa.

Ancaa.

 

Modificare tinta in CS:GO (Tutorial)

Tutorial pentru modificarea tintei - Counter-Strike:Global Offensive creat de AirShift -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   --cl_crosshairstyle--   cl_crosshairstyle 0 = Tinta default a clientului CS:GO. Acest model de tinta nu accepta alte personalizari asa ca trebuie luata ca atare. In plus aceasta tinta este formata din doua reprezentari grafice ale aceluiasi lucru, una statica si una dinamica.   cl_crosshairstyle 1 = Este o versiune statica a celei din urma. Este de mentionat ca aceste doua modele nu accepta alte personalizari.   cl_crosshairstyle 2 = Este versiunea clasica a tintei din cs 1.6   cl_crosshairstyle 3 = Este versiunea dinamica de tinta a versiunii clasice. Practic aceasta setare este similara cu precedenta exceptie facand faptul ca tinta se mareste mai mult.   cl_crosshairstyle 4 = Reprezinta versiunea statica a tintei clasice.   --cl_crosshairthickness- Se refera la grosimea tintei si care are o valoare implicita de 0.5.   --cl_crosshairsize-- Comanda ce se refera la marimea tintei.   --cl_Crosshairgap-- Este o comanda utila atunci cand vrei sa ai mai mult sau mai putin spatiu gol in tinta si de asemenea accepta si valori negative.   Culoare si transparenta Pentru a modifica culoarea tintei trebuie sa introduci cl_crosshaircolor urmat de valori cuprinse intre 0 si 4. (0 = rosu, 1 = verde, 2 = galben, 3 = albastru, 4 = cian) Daca vrei sa ai o culoare diferita poti folosi un sistem RGB pentru a obtine codul de culoare.   --cl_crosshairdot-- Este o setare ce se refera la punctul din mijlocul tintei si poate avea ca valori 0 sau   1. Cu valoarea 0 punctul dispare si implicit cu valoarea 1 acesta va fi vizibill.   --cl_Crosshairalpha-- Se refera la transparenta tintei si poate avea valori cuprinse intre 0 ca fiind cel mai transparent, si 255 ca fiind cea mai opaca. In cazul in care aceasta comanda nu functioneaza este necesar sa folositi cl_crosshairusealpha 1.   De asemenea, puteti sa va personalizati tinta aici: http://tools.dathost.net/ ------------------------------------------- Tutorial creat de AirShift

Ancaa.

Ancaa.

 

Castigatorii editiei a treia! Poezioare!

Conform concursului de aici, castigatorii concursului (cu poeziile lor) sunt:   Locul 1: LionHeaT ;X ---> Gradul PREMIUM pe o perioada DETERMINATA (30zile), perioada 1.04.2015 - 30.05.2015   Locul 2: V L A D V--->Gradul PREMIUM pe o perioada de 14zile (1.04.2015-15.04.2015) + un avatar si o semnatura cu textul "IT Challenge 2015! 2nd place" Locul 3: Pedala. --->Gradul PREMIUM pe o perioada de 14zile (1.04.2015-15.04.2015) + semnatura cu textul "IT Challenge 2015! 3rd place!"   Din cauza faptului ca ati dat dovada de neseriozitate, cei care au venit cu poezii de pe internet au fost descalificati automat. Astfel, i-am rasplatit pe cei 3 cu un premiu in plus fata de postul anterior. -----------------------Castigatorii au fost alesi de Angrry.----------------------

Ancaa.

Ancaa.

 

Counter-Strike 1.6 (Set Launch Options) - Tutorial

--------------------------LAUNCH OPTIONS PENTRU COUNTER-STRIKE 1.6------------------------   Setari pentru mouse: -noforcemaccel -> foloseste acceleratia din Windows a mouse-ului; -noforcemspd -> foloseste viteza din Windows a mouse-ului; -noforcemparms -> foloseste setarile din Windows ale butoanelor mouse-ului;     Setari pentru monitor: Pentru monitoare CRT (cu tub): au refresh rate intre 60-100 Hz, cel mai comun este de 85 Hz; Pentru monitoare LCD (cristale lichide): au refresh rate intre 60-75 Hz, cel mai comun fiind de 75 Hz.   -w 640 -h 480 -> porneste jocul cu rezolutia 640x480 -w 800 -h 600 -> porneste jocul cu rezolutia 800x600 -w 1024 -h 768 -> porneste jocul cu rezolutia 1024x768 -full -> porneste jocul in mod full-screen -windowed -> porneste jocul intr-o fereastra -freq x -> forteaza monitorul sa ruleze la numarul specificat de hertzi (x) Exemplu freq- 100   Setari video: -gl -> ruleaza jocul in modul video OpenGL -d3d -> ruleaza jocul in modul video Direct3d -soft -> ruleaza jocul in modul video Software   Alte setari: -16bpp -> forteaza adancimea culorilor la 16 biti -32bpp -> forteaza adancimea culorilor la 32 biti -heapsize x -> Aloca cata memorie RAM vrei sa foloseasca jocul (in Kilobytes) -heapsize 262144 ->> daca avem 512 MB -heapsize 524288 ->> daca avem 1 GB -heapsize 1048576 ->> daca avem 2 GB -nojoy -> Dezactiveaza suportul pentru joystick (salveaza ceva memorie RAM pentru joc) -noip > Dezactiveaza protocolul UDP -noipx > Dezactiveaza protocoalele IPX/SPX -nofbo > Acesta setare ajuta sa nu mai vedeti jucatorii in sus sau jumatatea ecranului -nomsaa > Aceasta setare ajuta sa nu mai vedeti jucatorii in sus sau jumatatea ecranului -wavonly > Dezactiveaza direct sound -noaafonts > Fara Anti-Aliasing in fonturile chatului -autoconfig > Reseteaza default (setari prestabilite) jocul -condebug > Logheaza tot ce vorbesti/faci pe cs   Setari consola: m_rawinput "1" Dezactiveaza toate procesele care au treaba cu windows-ul (Precizie ridicata,recul mai scazut) m_customaccel "0" Dezactiveaza acceleratia mouse-ului m_customaccel_exponent "0" m_customaccel_max "0" m_customaccel_scale "0" cl_mousegrab "0" Daca folositi Windows lasati-l pe 0 daca folositi Linux lasati-l pe 1 gl_vsync "0" Inchide vsync (Ajuta la cresterea FPS) gl_ansio "0" Inchide anisotropic filtering (Ajuta la cresterea FPS) gl_fog "0" Elimina ceata si praful (Ajuta la vizibilitate si crestere FPS) cl_shadows "0" Elimina 50% umbrele (Ajuta la vizibiliate si crestere FPS)     CFG (Config) Steam (High FPS,Low Lag (Ping) ) NEW UPDATE 14.12.2014: http://www.girlshare.ro/34214101.9 (nu contine virusi!)   Va recomand sa jucati cu aceste setari la Counter-Strike Steam/Options/Video:   Cum intram in "Launch Options" pe Steam/Counter-Strike 1.6? : Dublu-click pe interfata Steam/Click dreapta pe jocul Counter-Strike/Properties/Set launch options:       ----------->Tutorial creat de ZyReX<-----------------

Ancaa.

Ancaa.

 

Concurs la IT! Editia a treia! Participa si tu!

Ai imaginatie?Esti creativ? Uite ce iti propunem: alcatuieste-ti propria poezie despre IT si vei intra in cursa pentru a obtine gradul de Premium. ------------------------------------------------- Cum participi? Lasa un comentariu la aceasta postare cu textul 'Particip!' si trimite-mi un pm cu creatia ta! --------------------------------------------------   ATENTIE!: Minim 5 versuri. Nu aveti voie sa va inspirati unul de la altul! Perioada de concurs: 1.03.2015-30.03.2015   Premiile sunt: Locul 1: Gradul Premium pe o perioada DETERMINATA Locul 2: Un avatar si o semnatura cu textul "IT Challenge 2015! 2nd place" Locul 3: O semnatura cu textul "IT Challenge 2015! 3rd place"   Cu stima, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Counter-Strike 1.6 (LAG/FPS) - Tutorial

TUTORIAL LAG/FPS COUNTER STRIKE 1.6 (config, launch options, configurare placă video)   Încercați să respectați toți pașii dacă doriți ca jocul vostru să ruleze în condiții bune. Setări pentru Set Launch Options :
Pasul 1: Intrați pe profilul vostru de steam la jocuri.   Pasul 2: Dați click dreapta pe Counter Strike si selectați "Properties"     Pasul 3: După ce ați deschis ferestra "Properties" selectați "Set launch options"     Pasul 4: Aici vom pune urmatoărele comenzi : -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomsaa -nofbo +fps_max 99       Setări pentru placa video Nvidia :

Pasul 1: Dați click dreapta pe desktop si intrăm în "NVIDIA Control Panel"   Pasul 2: Aici intrăm la "Adjust image settings with preview" și bifăm "Use the advanced 3D image settings"       Pasul 3: Intrăm la "Manage 3D settings" și modificăm urmatoarele lucruri : Vertical Sync punem Off sau Force Off (depinde de placa video), Texture filtering - Quality punem High performance și Multi-display/mixed-GPU acceleration punem Multiple display performance mode.     Dăm apply și ok. După ce am efectuat toate aceste modificări dăm un restart la calculator ca să aibă efect setările noastre.         Setări pentru placa video ATI:

Pasul 1: Dați click dreapta pe desktop și intrăm în "Catalyst control center"   Pasul 2: Intrăm la categoria 3D și bifăm " Use custom settings "     Pasul 3: Intrăm la categoria All settings și bifăm "Disable Catalyst AI" apoi setăm "Minimap detail level" la High Performance și la "Wait for vertycal refresh" punem Always off     Pasul 4: Tot la All settings debifăm "Adaptive Anti-Aliasing" și "Triple Buffering" Dăm apply și ok. După ce am efectuat toate aceste modificări dăm un restart la calculator ca să aibă efect setările noastre.     Setările video din joc:

Pasul 1: Intrăm în joc la Option apoi la Video și bifati doar "Low video quality". La "Resolution" de preferabil se poate juca pe 800x600.   Setările necesare pentru consola/cfg :
    Puteți descărca un config bun de AICI . (nu contine virusi) Acesta trebuie salvat în "Steam library->Steamapps->common->Half-Life->Cstrike"   Tutorial creat de bGd.™

Ancaa.

Ancaa.

 

Castigatorii editiei a doua! IT Challenge!

Buna seara,   Castigatorii concursului de aici, sunt:   Locul 1: Kojac (a obtinut gradul IT Helper) Locul 2: Andiiiiii ®© (a obtinut o semnatura cu textul "2nd winner/IT challenge 2015" si un avatar cu acelasi text + o bila alba in primirea gradului de IT Helper) Locul 3: SpLatT^ ☆ (a obtinut o semnatura cu textul "3rd winner/IT challenge 2015")   Vor urma si alte concursuri cu premii mult mai interesante, urmariti activitatea de pe blog!!!     Castigatorii au fost alesi de catre Cloud, sustinatorul acestui concurs. Cu stima, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

 

Concurs la IT! Editia a doua!

Salutare,   Pe sectiunea IT se organizeaza concursul numit "Wishlist-ul meu e cel mai bun!"   Cum participi? Ofera o solutie la cerintele scrise mai jos!   ------------------------- Daca ati detine un buget de aprox. 2.500lei si ati dori sa achizitionati un pc strict pentru gaming, ce componente ati alege pentru acesta? Faceti-va un wishlist (pcgarage/mediadot etc.) si postati-l intr-un simplu comentariu la aceasta postare, impreuna cu raspunsul la intrebarea: "De ce consideri ca wishlist-ul tau e cel mai bun?" -------------------------   Sunt sigura ca va intrebati ce puteti primi daca aveti norocul de a castiga. Premiile acestui concurs sunt: Locul 1: Obtinerea gradului IT Helper pe o perioada determinata. Locul 2: Obtinerea unei semnaturi cu textul "2nd winner/IT challenge 2015" si a unui avatar cu acelasi text + o bila alba in primirea gradului de IT Helper Locul 3: Obtinerea unei semnaturi cu textul "3rd winner/IT challenge 2015"   ATENTIE!: Sistemele de gaming deja asamblate nu se iau in calcul si veti fi descalificati! Iar wishlistul trebuie sa contina doar unitatea in sine, nu si perifericele. Perioada de concurs: 15.02.2015 - 1.03.2015   Cu stima, Echipa IT Helpers

Ancaa.

Ancaa.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.