Jump to content
Sign in to follow this  
 • entries
  5
 • comments
  18
 • views
  7867

Concurs Creativitate Overwatch

Sign in to follow this  
fox*

2214 views

Echipa Overwatch revine cu un nou concurs. De data asta vrem sa va testam creativitatea in ceea ce priveste "improvizatia" si totodata sa vedem cati iubitori de jocuri de tip shooter avem in comunitate.

 


xhNkS1b.png

 


In ce consta acest concurs? Tot ce trebuie sa faceti este sa va construiti/creati arma preferata din Counter-Strike 1.6 / Counter-Strike : Global Offensive. Arma poate fi creata din orice materiale din viata de zi cu zi. Dupa realizarea armei veti face "upload" la o poza cu aceasta, apoi postata aici (blog/topic).
Singura regula este ca fiecare poza sa contina o coala A4 sau mai mica pe care sa fie scris "Indungi Romania", nerespectarea acesteia duce la excludere, sau mai bine zis ignorarea pozei.

 

 

 


[!]Perioada concursului :


- 9.05 - 23.05


(pe data de 24 se anunta castigatorii)

 

 

 

Premiiile sunt dupa cum urmeaza:


-Locul 1: Premium 1 luna


-Locul 2: Premium 2 saptamani


-Locul 3: Premium 1 saptamana


[!]Participantii pot lasa reply cu creatiile lor in cadrul acestui blog.

 

Concurs sustinut de catre echipa OverWatch!

 • Upvote 21
Sign in to follow this  


5 Comments


Recommended Comments

Guest
This blog entry is now closed to further comments.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.