Jump to content

About This Club

Un club aferent celor pasionati de camioane si curse lungi.

 1. What's new in this club
 2. Nu inteleg faza cu trailerele astea personale, daca vreau sa caut marfa cu oricare dintre ele nu-mi gaseste. Imi zice ca nu gaseste marfa pentru el si sa ma asigur ca am calificarile necesare pentru a transporta marfa ..
 3. Nici eu nu stiu cum ii treaba aia.. cand ma jucam cu un prieten incercam sa avem ambii aceelasi lvl, etc. Poate careva dintre voi stie cum sta treaba sa mergem toti in aceeasi directie.
 4. Mna bun, suntem 3 daca vine si spaniuk. Nu mai tin minte cum puteam lua toti o cursa sa facem convoy, trebuia sa inceapa unu cursa si sa trimita la toti salvarea sau nu mai stiu.
 5. Seara trecuta, in seara asta sunt la Bucuresti :c
 6. Eu sunt liber toata seara asta care doreste :D
 7. Duminica seara cel mai preferabil dupa ora 20:00.
 8. Azi nu , da in weekendu asta organizam candva si ne intalnim undeva toti :) ( sper ) Cel mai probabil aici o sa se anunte : https://www.indungi.ro/forum/forum/31953-planificare-curse/
 9. Nu ai nevoie de o zona populata, ca daca e sa mergi in Duisburg, nu mai iesi de acolo :)). Vedem.
 10. Am vazut, stiti cumva care e cea mai populata zona pe ETS2MP? Ce tara si oras? Mă gândeam poate organizam un meeting si să ne vedem undeva :D
 11. Salut , da , e DLC-ul High Power Cargo Link : https://store.steampowered.com/app/304214/Euro_Truck_Simulator_2__High_Power_Cargo_Pack/ Nota: In caz ca vrei sa il cumperi , recomand G2A , e mult mai ieftin
 12. Sa cari marfa, gen elicopter sau masini sau tren, ori e DLC ori nu stiu...
 13. Te referi la port ? Cand te transporta dintr-o parte in alta cu vaporul/trenul etc ? Acolo unde-i punctat. Sau la ce te referi ?
 14. Nu mai stiu sigur, dar erau undeva pe harta de unde puteai lua cargi trenuri sau elicoptere...
 15. L-am scos pe al batran la plimbare, daca tot a aparut noul update + prima remorca. Prea smecher update-ul asta, mai sunt bagate si ceva modificari la mape, dar personalizarea trailer-ului e bomba. Nu mai trebuie sa iei alt trailer, daca exista marfa poti transporta cu a ta.
 16. Ce pot sa zic, cam multe lumini pe el :)), noaptea zici ca esti stea cazatoare.
 17. Pretiosul meu. Argumente PRO: Fulger FOX 1000CP
 18. Asta ar fi unul dintre camioanele mele preferate
 19. In acest topic fiecare dintre voi puteti preciza camionul vostru preferat OPTIONAL - poza + cateva argumente pro / contra pentru camionul respectiv
 20. Putem discuta si sa ne strangem in unele seri la anumite curse de Euro Truck Simulator 2
 21.  

Announcements

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.