Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Votat Address: esports.indungi.ro:27015 Players: 8 / 32 Mod: Normal Anticheat: VAC Secure Country: Romania Status: Online Last check: 1 hr ago Live statistics: Click Online players list: Refresh Votes: 45 Position in servers list: 40 (Page 2)
 3. onLyaiR™

  poze

  De unde pana cand se fac cate 5 poze acum ? Lasa aici si ip`ul tau.
 4. Today
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Angrenează POP! este un luptător de arena în stil Clash Royale care te provoacă să culegi pini din personajele tale preferate de Gears of War, să creezi o echipă din ele, apoi să lupți cu alți jucători într-o varietate de arene diferite. Download Android- Click Download IOS- Nelansat
 7. Perfect World Mobile este o adaptare mobilă a clasicului PC MMORPG lansat în urmă cu peste 12 ani. Este destul de fidel cu originalul, cu multe din aceleași locații, clase și curse care se întorc, deși dispune de controluri tactile și imagini noi. Download Android-Click Download IOS- Nelansat.
 8. Gabriel♡

  Spiritwish

  Spiritwish este cel mai recent MMORPG mobil al lui Nexon, care modifică formula, oferind unei petreceri de eroi să crească, mai degrabă decât un singur erou. Există o mulțime de conținut de abordat cu grupul dvs., inclusiv temnițele obișnuite, PvP și raiduri. Download Android- Click Download IOS- Nelansat inca.
 9. Omul Vs. Rachete: Combatul este o continuare a trăgătorului inițial. Vei merge pe cer într-o varietate de avioane, în timp ce vei lupta cu jeturi de diferite forme și dimensiuni diferite. Pe parcurs, veți colecta o varietate de power-ups care vă vor ajuta să supraviețuiți și să deblocați o sumedenie de avioane și upgrade-uri diferite. Download Android- Click Download IOS-Nelansat.
 10. Gabriel♡

  Farm Punks

  Farm Punks este un joc nebun de Noodlecake Games care te provoacă să-ți construiești propria fermă. Vei arunca diferite fructe pe un munte, executând trucuri pe parcursul obținerii unui profit. Veți reinvesti apoi profitul în fermă, achiziționând upgrade-uri, vehicule și tunuri mai puternice. Download Android- Click Download IOS- Click
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 1. Load more activity


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.