Jump to content

Mozilla Firefox 69.0

   (0 reviews)
Sign in to follow this  

Moⱥℝτeⱥ 

Aplicatia functioneaza corect https://prnt.sc/npfqj8  (29/08/19)

Message added by Moⱥℝτeⱥ 

Cosmιɴα @ INDUNGI

Aplicație funcționabilă : x32 - https://prnt.sc/p376zm  x64 - https://prnt.sc/p36fob  (07/09/2019)

Message added by Cosmιɴα @ INDUNGI

2 Screenshots

About This File

Descriere

 

Mozilla Firefox este un navigator web gratuit dezvoltat de Mozilla Foundation. Firefox este al doilea navigator ca număr de utilizatori, după Google Chrome de la Google, fiind folosit de aproximativ 28.9 % (în luna iunie 2013) din toți utilizatorii Internetului de pe glob.

 

Este foarte configurabil, se pot adăuga multe extensii făcute de dezvoltatori independenți, gama de extensii este deja foarte largă, fiind disponibile peste 8.000 de extensii de cele mai diverse facturi, Printre cele mai populare extensii se numără NoScript (oprește rularea scripturilor dăunătoare), FoxyTunes (controlează media player-ele), StumbleUpon (descoperire de site-uri) și DownThemAll!

 

 


What's New in Version 69.0   See changelog

Released

 

 

 
User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.