Jump to content

BlitzSound 3.1.4.22

   (1 review)
Sign in to follow this  

★Cosmina★

Aplicația funcționează foarte bine : https://i.imgur.com/GlLToFz.png  (07.03.2019)

Message added by ★Cosmina★

6 Screenshots

About This File

Scurt istoric:

- Aplicatia este creata de mine in urma cu 3-4 ani ce s-a intitulat sub numele de IDG Blitz [ideea fiind de la un fost administrator pe nume TucsoN], ulterior si-a schimbat numele in BlitzSound cand platforma Downloads n-a mai fost activa din motive aferente. 

 

Descriere:

- BlitzSound este un mini-software ce-ti permite sa faci screenshoturi [pe o anumita arie ori pe tot ecranu] si sa le incarce[upload] automat pe imgur.com dandu-ti un link direct, implicit imaginea este salvata si in calculatorul tau unde poti sa le regasesti oricand la orice ora salvata pe zile/luna sau an. [Astfel daca vrei pe viitor sa vezi ce screenshoturi ai facut le ai in continuare in calculator]. Odata incarcate pe imgur.com iti salveaza in clipboard [ctrl+v] un link catre imaginea .png de pe site-ul aferent.

 

Features:

- La o apasare de buton [F10 ori PrtScr] poate salva orice tip de screenshot, selectat[PrtScr] / sau pe tot ecranul[F10]. Din pacate nu suporta dual-monitor fiind gandita doar pentru 1 singur monitor [cel principal]

- La o apasare de buton [F9] va inregistra tot ce se aude in calculatorul tau, fiindu-ti foarte util sa salvezi o conversatie de pe skype ori teamspeak de exemplu fara ca partenerul de vorba sa realizeze ca tu inregistrezi.

- Are si un istoric al imaginilor, prin care poti regasii linkul de distrbuire [direct catre imgur] ori linkul de stergere de pe imgur in cazu in care nu vrei sa mai existe poza pe internet. 

- Nu se instaleaza, oriunde se salveaza si se ruleaza .exe-ul acolo va ramane in permanenta si va putea fi rulat oricand doresti. 

- Actualizare automata, nu va trebui sa dai o raita pe pagina asta sa iei ultimul update. Oricand voi face o modificare o vei avea si tu direct in calculator. 

 

[Screenshot spre istoricul imaginilor]

ZHVziz0.jpg

 

Prezentare facuta de altii cand am facut-o:

 

Prezentare video pt 3.1.0

 

Se poate regăsii si aici:

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Capture/BlitzSound.shtml

 

 

 

Alte screenshoturi le regasesti in pagina asta. 

 

-

 

Pentru paranoici, verificare virusi:

- BlitzSound.exe [Executabilu din arhiva] > https://www.virustotal.com/#/file/46ae68d0bd37b3af52c4c5d1e815dffd346064749d18bdd54fe1e51f44e29d43 [2/67]

- BlitzSound.rar [Arhiva] > https://www.virustotal.com/#/file/fd63f166f44646b1c95e02692ed2bb8a5ce2024a90f2446a1e0767ed7eca868f [0/60]

 

Nota:

> Ce spune antivirusu Cylance si 'Palo Alto Networks' referitor la 'Unsafe' si 'Generic.ML' este strict pentru ca aplicatia este noua[necompilata] si singura locatie unde am urcat-o este strict aici. Pe scurt, executabil necunoscut. 

> Sursa pentru doritori o pot pune la dispozitie dar va fi strict daca se doreste colaborare [sa lucram impreuna la ea]. 


What's New in Version 3.1.4.22

Released

- Modificat din 'text file storage' in 'sqlite database', tot istoricul precedent este convertit la prima pornire.

- Maximizat calitatea imaginii salvata [eliminat blurul]

- Optimizat performanta aplicației overall.

- Acum eliminam din istoric imaginile ce nu mai exista pe hdd

- Remove old server connection. 

  • Like 9
  • Upvote 3User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

PuFuL3T3

   4 of 4 members found this review helpful 4 / 4 members

Geniala aplicatia! Recomand cu incredere. Usor de folosit si nu te incurca absolut deloc.

Share this review


Link to review


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.