Jump to content

Origin 10.5.45

   (0 reviews)
Sign in to follow this  

Cosmιɴα @ INDUNGI

 Aplicație functionala : http://prntscr.com/oypr78 (28.08.2019)

Message added by Cosmιɴα @ INDUNGI

2 Screenshots

About This File

Descriere:

 

Origin este o platformă de jocuri digitale, distribuție digitală și gestionare a drepturilor digitale (DRM) dezvoltată de Electronic Arts, care permite utilizatorilor să achiziționeze jocuri pentru PC și platforme mobile și să le descarce cu clientul Origin (EA Download Manager, EA Downloader și EA Link). Origin pentru Mac este disponibil de la 8 februarie 2013. 

 

Origin conține funcții sociale, cum ar fi gestionarea profilului, crearea de rețele cu prietenii prin chat și jocurile directe, precum și o suprapunere în joc, streaming prin TwitchTV și partajarea bibliotecii jocurilor și integrarea comunității cu site-uri de rețea precum Facebook, Xbox Live, PlayStation Network și Rețeaua Nintendo.

 


What's New in Version 10.5.45   See changelog

Released

No changelog available for this version.

  • Like 2User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.