Jump to content

MEGAsync 4.3.1.0

   (0 reviews)
Sign in to follow this  

★Cosmina★

Aplicație funcționabilă: https://prnt.sc/rohnov (28.03.2020)

Message added by ★Cosmina★

1 Screenshot

About This File

Descriere:

 

MEGAsync este o aplicație intuitivă care vă permite să sincronizați fără efort foldere pe mai multe computere. Pur și simplu încărcați date în cloud și, în câteva secunde, puteți explora aceleași documente pe propriul PC.

 

Cu MEGAsync puteți sincroniza toate dispozitivele dvs. cu contul dvs. MEGA. Accesați și utilizați cu siguranță datele dvs. în diferite locații și dispozitive. Este întotdeauna pornit și complet automat.

 

Puteți să vă sincronizați întregul cont MEGA sau să configurați mai multe sincronizări selective între dosarele de pe computer și directoarele din contul dvs. MEGA. MEGAsync mută fișierele șterse la folderele speciale de pe computerul dvs. local și în contul dvs. MEGA, astfel încât să poată fi restaurate dacă este necesar.

 

MEGAsync interacționează în siguranță cu browserul dvs., gestionând transferurile de fișiere MEGA pentru o performanță îmbunătățită.

 

 


What's New in Version 4.3.1.0   See changelog

Released

What's New:

Chrome version updated to 3.83.4
User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest

AnnouncementsDespre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.