Jump to content

Winamp 5.8.0.3660

   (0 reviews)
Sign in to follow this  

★Cosmina★

Aplicație funcțională : http://prntscr.com/mb9dk4 ( 23.01.2019 )

Message added by ★Cosmina★

1 Screenshot

About This File

 

Descriere:

 

Winamp este o aplicație pentru calculatoare cu funcție de redare a fișierelor audio și video ce rulează pe sistemul de operare Windows si MacOS. Denumirea este un acronim din limba englezească al termenilor Windows și expresia Audio MPEG Player, care înseamnă 'program de redare audio 'MPEG' pe Windows'. Revista PC World, România a descris programul Winamp ca "cel mai bun player de media" în ediția sa din 1 martie 2007. Programatorul care îl pune pe piață este Justin Frenkel. Licența comercială de punere pe piață este de tip Shareware. Licența este inclusă în pachetul cu aplicația și este adusă la cunoștința utilizatorului în momentul instalării de către program prin mesajul transmis WINAMP CLIENT LICENSE AGREEMENT.

 

Pe data de 20 noiembrie 2013, AOL a anunțat că site-ul oficial al programului, Winamp.com, se va închide pe data de data de 20 noiembrie a aceluiași an, iar softul nu se va mai putea descărca și nu va mai primi actualizări după această dată. În ziua următoare, AOL a negociat cu Microsoft să îi cumpere drepturile de proprietate intelectuală asupra programelor Winamp și SHOUTcast. În pofida anunțului AOL, site-ul Winamp nu a fost închis, iar la 1 ianuarie 2014 a fost cumpărat de către Radionomy, un agregator de posturi radio online cu sediul central în Belgia.

 


What's New in Version 5.8.0.3660   See changelog

Released

No changelog available for this version.
User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.