Jump to content

Foobar2000 1.5.2

   (0 reviews)
Sign in to follow this  

★Cosmina★

Aplicație funcționabilă: https://prnt.sc/r9kttr (29.02.2020)

Message added by ★Cosmina★

2 Screenshots

About This File

Descriere:

 

foobar2000 este un player audio gratuit pentru Microsoft Windows, iOS și Android dezvoltat de Peter Pawłowski. Este cunoscut pentru designul său modular, o lățime de trăsături și o flexibilitate extinsă a utilizarilor în configurație. De exemplu, interfața este complet personalizabilă. Kitul său extensiv de dezvoltare software (SDK) permite dezvoltatorilor terță suport pentru a înlocui complet interfața.

 

foobar2000 suportă un număr mare de formate de fișiere audio, are multe caracteristici pentru organizarea metadatelor, fișierelor și dosarelor și are o interfață de conversie pentru utilizarea cu codificatoare de linie de comandă. Pentru a maximiza fidelitatea audio în cazurile în care este necesară reamplasarea sau reducerea dimensiunilor în adâncime de biți, aceasta asigură modelarea zgomotului și ditheringul. Există o serie de componente oficiale și terțe părți care adaugă mult mai multe caracteristici suplimentare. 

 

 


What's New in Version 1.5.2   See changelog

Released

What's New:

Fixed a bug in IMA ADPCM WAV decoder.

Improved handling of truncated Matroska/WebM files.

Fixed incorrect handling of MP4/M4A files with QuickTime chapters.

Rare shutdown crash fixed.

Updated Apple SoundCheck info handling.
User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.