Jump to content

Foobar2000 1.5.4

   (0 reviews)
Sign in to follow this  

C1r1

Aplicatie functionala - https://imgur.com/a/SWwrnN8 [22.05.2020]

Message added by C1r1

6 Screenshots

About This File

Descriere:

 

foobar2000 este un player audio gratuit pentru Microsoft Windows, iOS și Android dezvoltat de Peter Pawłowski. Este cunoscut pentru designul său modular, o lățime de trăsături și o flexibilitate extinsă a utilizarilor în configurație. De exemplu, interfața este complet personalizabilă. Kitul său extensiv de dezvoltare software (SDK) permite dezvoltatorilor terță suport pentru a înlocui complet interfața.

 

foobar2000 suportă un număr mare de formate de fișiere audio, are multe caracteristici pentru organizarea metadatelor, fișierelor și dosarelor și are o interfață de conversie pentru utilizarea cu codificatoare de linie de comandă. Pentru a maximiza fidelitatea audio în cazurile în care este necesară reamplasarea sau reducerea dimensiunilor în adâncime de biți, aceasta asigură modelarea zgomotului și ditheringul. Există o serie de componente oficiale și terțe părți care adaugă mult mai multe caracteristici suplimentare. 

 

 


What's New in Version 1.5.4   See changelog

Released

What's New in 1.5.4:

 

- Crash bug fixes.

- Made component autoupdate show change logs before updating.

- Made possible for components to provide alternate decoders for AAC format versions not supported by the internal decoder.

- Made Default UI volume sliders alter volume in 0.5dB steps (beta 3).

- Improved responses to Windows Defender blocking tag update operations (beta 4-6).

- Fixed resampler crashing on exotic sample rates (final).
User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.