Jump to content

Razer Cortex 9.5.5.1013

   (0 reviews)
Sign in to follow this  
Coѕмιɴα

Aplicație funcționabilă : http://prntscr.com/neb7qq (19/04/2019)

Message added by Coѕмιɴα

2 Screenshots

About This File

Descriere:

 

Razer Cortex este o aplicație gratuită care are o serie de instrumente utile, cum ar fi: permite jucătorilor să lanseze jocuri în timp ce stimulează performanța computerului, back-up save games, record in-game și găsesc oferte de negociere pentru jocuri.

 

Principala funcție a aplicației este de a găsi cele mai bune oferte pe care le poti obține. Razer Cortex oferă un motor de comparare a prețurilor, care îi ajută pe jucători să fie la curent cu scăderile de prețuri din magazine, cum ar fi Amazon.com, GameStop, GOG, Green Man Gaming, Steam și Origin.

 

Listele obișnuite de dorințe și notificările de joc se aplică, însă o caracteristică utilă a Razer Cortex este că va sugera jocurile pe care utilizatorii le-ar putea cumpara pe baza activității lor anterioare. Razer Cortex are, de asemenea, câteva instrumente excelente, inclusiv o galerie de captură a ecranului și o funcție de salvare a fișierelor din jocuri. Există, de asemenea, un "Game booster" care pretinde că îmbunătățește performanța PC-ului în timpul și după modificările jocului.


What's New in Version 9.5.5.1013   See changelog

Released

Change log not available for this version
User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

There are no reviews to display.

Announcements×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.