Jump to content

Avira Free Antivirus 15.0.45.1171

   (0 reviews)
Sign in to follow this  
Coѕмιɴα

Aplicație funcționabilă : http://prntscr.com/nejcig (20/04/2019)

Message added by Coѕмιɴα

2 Screenshots

About This File

Descriere:

 

Obțineți protecție antivirus premiată, care rulează în fundal pentru a vă proteja datele, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă menține PC-ul fără malware.

 

Este simplu de folosit, descărcați și instalați, apoi stați-vă și relaxați-vă, sunteți proteja. Și este rapid și ușor, astfel încât să nu încetinească experiența dvs. de navigare.

 

Avira Free Antivirus are aceeași tehnologie de bază cu Avira Antivirus Pro, numită "Produsul anului 2016" de AV-Comparatives. Alte recenzii antivirus independente il plasează de obicei printre cele mai bune programe antivirus disponibile, ceea ce înseamnă că ați terminat căutarea celui mai bun software antivirus gratuit.

 

Tehnologia AI de protecție cloud vă oferă nu numai scaner malware în timp real și detector de viruși, ci și un sistem de avertizare, care analizează fișiere necunoscute în cloud, pentru a vă proteja de amenințări pe măsură ce apar in timp real.


What's New in Version 15.0.45.1171   See changelog

Released

No changelog available for this version.
User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

There are no reviews to display.

Announcements×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.