Jump to content

Proiecte Comunitare

Forums

 1. Esports Teams

  Aceasta zona este destinata echipelor profesioniste afiliate comunitatii noastre, participante la SCRIMS si competitii la nivel national si international. Daca ai impresia ca te potrivesti profilului unei echipe, arunca o privire peste echipa preferata si inscrie-te!

  5
  posts
 2. 173
  posts
 3. League of Legends

  Pentru succesul într-o luptă pe Câmpiile Dreptăţii, e nevoie de multe. Aici ne bazăm pe comunicare, dezbateri și informații care te vor ajuta să evoluezi în drumul tău pe Riftul Invocatorului.

  1679
  posts
 4. 7238
  posts
 5. Cinema Indungi

  Totul despre proiectul Cinema Indungi desfasurat in camera "Cinema Indungi" pe TS.INDUNGI.RO, iar noi va asteptam sa vizionati un film alaturi de noi in fiecare Sambata si Duminica la ora 21:00

  2356
  posts

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.