Jump to content

Furien - FURIEN

Forums

 1. INFO & REGULAMENT

  ● În aceasta categorie găsiți regulamentul si informatiile serverului FURIEN.INDUNGI.RO

  71
  posts
 2. ADMINS ONLY

  ● Această categorie este a adminilor, și a tuturor persoanelor ce fac parte din stafful FURIEN.INDUNGI.RO. De asemenea, parola se poate afla de la Myst^, sau pe server, prin comanda /adminsonly, această comandă poate fi accesată doar de către admini.

  • No posts to show
 3. CERERI ACCESE

  ● În această categorie puteți face o cerere de admin sau slot, absenta sau retragere, change nick, si unban. ATENȚIE! Înainte de a face cerere, trebuie să citești regulamentul.

  882
  posts
 4. LEGENDS CLAN

  ● Clanul oficial al serverului FURIEN.INDUNGI.RO. Fondatorul clanului este LEO!

  13
  posts
 5. FURIEN | RECLAMAȚII

  ● Te simți neîndreptățit? Ai luat ban pe nedrept? Aici e categoria unde poți reclama un admin, pentru abuz/limbaj vulgar/etc.

  226
  posts
 6. FURIEN | LOGS

  ● În această categorie se vor posta modificări aduse serverului, avertismentele adminilor, upgrade-urile/downgrade-urile adminilor, și fiecare bug fixat. 

  49
  posts
 7. ARHIVA FURIEN

  ● ARHIVA SERVERULUI

  1
  post

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.