Jump to content

CLASSIC - FUN

Forums

 1. Regulament/donaţii/informaţii generale

   Vă rugăm să respectaţi cu onoare conduita serverului nostru, secţiunea este dedicată regulamentului de ordine internă, incălcarea acestuia atrage după sine sancţiunea coresunzătoare, de asemenea, aici vor fi anunţaţi toţi jucătorii serverului despre eventualele schimbări ce vor urma.

  link-uri utile (click stânga pentru redirecţionare): REGULAMENT |  BOOST SERVER  |  OBŢINE VIP | VOTEAZĂ SERVERUL 

  4
  posts
 2. Depunere cereri pentru admin/slot/tag/nume rezervat

   Recrutăm non-stop membrii în echipa de joc, urmaţi modelul de cerere pentru gradul dorit pe server, căutăm oameni competenţi care ne pot ajuta să ducem acest server la următorul nivel. 

  119
  posts
 3. Cerere pentru unban

   Dacă consideri că ai fost sancţionat pe nedrept în urma unui incident, te rugăm să depui o cerere urmând modelul secţiunii, staff-ul serverului v-a lua măsuri şi se v-a rezolva în cel mai scurt timp.

  14
  posts
 4. Evidenţa banurilor (topic - admini)

   Dacă ai fost acceptat în staff, te rugăm să-ţi creezi propriul banlist însoţit de dovezile corespunzătoare, adminii care nu deţin o astfel de evidenţă, vor fi eliminaţi fără drept de apel.
   

  89
  posts
 5. Propuneri pentru server

   Dacă doreşti să joci o hartă nouă, sau ai vreo idee care poate schimba serverul în bine, te aşteptăm cu un reply în topicurile afişate, vom lua în considerare propunerea ta, iar dacă scripterul serverului consideră că este o hartă bună, v-a fi adăugată.

  2
  posts
 6. Reclamaţii admini

   Dacă consideri că ai fost sancţionat pe nedrept în urma unui incident, te rugăm să depui o cerere urmând modelul secţiunii, staff-ul serverului v-a lua măsuri şi se v-a rezolva în cel mai scurt timp.

  13
  posts
 7. Discuţii off-topic

   Orice subiect ce nu se încadrează în categoriile menţionate mai sus, v-a fi încadrat aici nefiind nevoie să fie şters vreodată, de asemenea, pentru cei ce vor un avatar sau o semnătură cu numele din joc însoţit de reclama serverului, vor depune cereri mai jos.

  2
  posts
 8. Design forum

   Dacă doreşti să-ţi înfrumuseţezi profilul de forum cu diferite avatare sau semnături, te aşteptăm cu o cerere urmând modelul, ciţi regulamentul secţiunii cu atenţie, nu oricine poate depune cereri.

  5
  posts
 9. Topicuri şi mesaje vechi

   Toate topicurile vechi sau inutile, vor fi mutate aici, dorim să ţinem evidenţa oricărui topic deschis vreodată, parola acestei categorii nu o deţine decât fondatorul serverului.

  • No posts to show
 10. Fre?zy's weedlab bitches

  Mă puteţi contacta şi pe (click stânga pentru redirecţionare):   |    |    |  

  Pentru orice altă problemă legată de forum, vă rog să-mi trimiteţi un ,,mesaj privat'', încerc să vă ofer sprijinul necesar pentru a vă fi cât mai uşor să înţelegeţi tot ce este nevoie.

  • No posts to show

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.