Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/13/19 in all areas

  1. 1 point
    In scopul dezvoltarii serverului, cautam staff activ cu experienta in amxx si totodata maturitate suficienta in vederea gestionarii situatiilor create pe server/forum, de aceea punem la dispozitie o campanie de accese, unde puteti aplica doar cu un reply la acest topic nefiind necesar numarul impus de ore. CERINTE : Respectarea REGULAMENTULUI si a unei bune conduite atat pe server cat si pe forum. Postati in topic dupa modelul de mai jos si nu deschideti altele. Nick : Varsta : Steam on: Experienta admin ( timp ) : Ai citit Regulamentul ? :
  2. 1 point
    CONDITII : Toate cererile se vor posta in acest topic dupa model, nu deschideti altele ! Nick : Varsta : Steam ID : Ai citit regulamentul ? :

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.