Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/21/19 in Files

 1. 1 point

  Version 1.0

  3 downloads

  Un nou skin USP RedLine_&_Black l-am numit ! Nu m-am inspirat din alte skin-uri, mi-a venit sa il fac asa. Cine doreste un pack cu acest gen, sa lase com sau un PM.
 2. 1 point

  Version | Versiune Finala |

  1 download

  Un skin knife de partea evilului Nush, am zis sa fac si ceva mai "creepy" daca pot numi asa. Sper ca va place, de maine am sa revin cu mai multe skin-uri puse si pe ak47/m4a1 :D Resursele facute de mine sunt gratuite si asa vor fi toate !
 3. 1 point

  Version 1.8.3

  63 downloads

  Descriere: Acest plugin afiseaza parola de la sectiunea Admin Only de pe forum/ts3, daca un player cu un anumit flag setat de voi (defaut este "b", Slot) tasteaza /adminsonly afiseaza parola setata de Dvs. Instalare: 1. Compliati fisierul adminonly.sma 2. Fisierul adminonly.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: adminonly.amxx Instructiuni de editare parola: 1. Deshideti fisierul .sma, cautati linia nr 21. 2. Dupa ce ati gasit linia de mai sus, o sa va uitati dupa paragraful de mai jos si editati parola unde este marcat cu visiniu. chat_color ( id, "!g[Echipa Asistenta]!n Parola sectiunii Admins Only este:!g parola" ); 3. Salvati si compliati online sau local.


Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.