Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/01/20 in Files

 1. 6 points

  Version 1.0.1

  11 downloads

  Dupa cum spune si titlul, am facut un plugin simplu, cerut de multa lume, care va ajuta sa vedeti orele jucate pe server de la momentul instalarii! Atentie, versiunea compilata din acesta este compilata pe AMXMODX 1.8.3.

  Free

 2. 2 points

  Version 1.0.0

  8 downloads

  Dupa cum spune si titlul, am facut un plugin simplu, cerut de multa lume, care adauga caciulite de craciun jucatorilor, rosii pentru echipa terorista, respectiv albastre pentru echipa counter-terorista.

  Free

 3. 1 point

  Version 1.0.4

  102 downloads

  Salut, Din cate am vazut multi folositi teme de tip 'Dark' si tema 'Extended Client Info'. Pentru ca plictiseala e nemernica, m-am decis sa combin aceste doua teme intr-una singura. V-am atasat o poza ca cum arata tema. Tema vine la pachet cu un Iconpack pentru teme de tip 'dark'. Instalarea este foarte simpla, descarcati fisierul, dublu click, Install, restart la TeamSpeak si aia e, easy af. //Multumiri lui @Senaris / @Darkness. / @Awesome pentru idei.

  Free

 4. 1 point

  Version 1.0.0

  2 downloads

  Cu totii stim ca acest fisier vine instalat cu sourcemod-ul, dar aceasta versiune este rescrisa deoarece pe serverele mele ultima lor versiune nu merge. Fisierul "basechat.smx" il adaugati in addons/sourcemod/plugins

  Free

 5. 1 point

  Version 1.0.0

  7 downloads

  Acest pack contine: - 5 harti in tema halloween-ului pentru Counter-Strike: Global Offensive - Un plugin cu efecte speciale atunci cand mori INFO -adaugati sv_allowdownload "1" in server.cfg

  Free

 6. 1 point

  Version 1.0.0

  9 downloads

  Dupa cum spune si numele plugin-ului, acesta dezactiveaza damage-ul cutitului. (pentru ambele echipe) Util pentru serverele de awp.

  Free

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.