Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/27/19 in Posts

 1. 21 points
  Salut, Incepand de astazi 03/05/2019 toate atributiile asupra comunitatii vor fi preluate de @Andy @ Indungi. *Voi ramane in continuare pe comunitate.
 2. 18 points
  [Modificari Forum] - Imbinarea categoriei Counter-Strike 1.6 (Afiliati) cu Counter-Strike 1.6 [Promovari] - Promovat @am plantaţie ca Super-Moderator, de la Moderator. Taskuri principale: File Manager - Promovat @AuthmE ca Assistant la Moderator Taskuri principale: Platforma Download / International Forum / Pariuri Sportive [Recrutari] - Recrutare @Ares. ca Assistant, prin Cerere de Grad. Task principal: File Manager - Recrutare @a r t h u r ca Asistant prin Cerere de grad. Task principal: File Manager [Retrogradari] - Retrogradare @Atte Lee din funcția de Asistant pe motiv: Inactivitate - Retrogradare @- Darius ▲ din functia de Asistant pe motiv: Cerere de retragere - Retrogradare @Sebby <3 din functia de Moderator pe motiv: Cerere de retragere & Reclama [Actualizare Task] - Actualizare Task-uri pentru @^aLeKss#:* : Overwatch + Asistenta Forum - Actualizare Task-uri pentru @teroristul22 : Overwatch + Paruri Sportive - Actualizare Task-uri pentru @spaniuuk : Game Talk / Pariuri Sportive + Overwatch - Actualizare Task-uri pentru @AuthmE : Platforma Download / International Forum / Pariuri Sportive + Magazin Jocuri
 3. 14 points
  > Pentru a fi participant trebuie sa postezi in ACEST TOPIC link-ul spre fisierul tau. > Concursul se desfasoara in perioada 06.05.2019 - 12.05.2019 Premiile concursului: > [Locul 1] 15 EURO + Award specific la nivel de forum] > [Locul 2] 10 EURO + Award specific la nivel de forum] > [Locul 3] PREMIUM + Award specific la nivel de forum] Alegerea castigatorilor: > Primele 3 fisiere care au cel mai mare numar de like-uri vor castiga. Regulament: > Fara Modele copiate de pe internet. [Originalitate] In caz contrar veti fi descalificati, neprecizati in topicul precizat anterior. > O singura lucrare / membru. In caz contrar veti fi sanctionati pentru post-hunt > Daca lucrarea prezinta semne indecente sau pornografie se va aplica regulamentul comunitatii. > Se va personaliza doar modelul stock care este postat AICI. > Se va folosi doar programul prezentat in Tutorialul de mai jos, il puteti descarca de AICI > Imaginea reprezentativa trebuie sa cuprinda intreaga suprafata a modelului. Tutorial:
 4. 10 points
 5. 8 points
  R I P Indungi Romania xx/xx/2010 - xx/04/2019
 6. 8 points
  @aristo am reusit de aseara sa vad logurile din ftp-ul serverului la care nu doar "xen" are acces, dar astazi le-am rasfoit mai bine. La cat de implicat ai fost probabil in administrarea serverului nostru ( mai exact in verificarea prin ss a tuturor jucatorilor de pe server, apoi in majoritatea cazurilor abuz de blind + slay degeaba ) cred ca ai uitat sa consulti si lista de STAFF sa vezi macar exact cu cine stai de vorba. 1. SS-urile tale sunt modificate, mi-a spus si Xenon aseara, am vazut si eu astazi. Atasez din loguri sa iti amintesti si tu : Prin urmare, lui Tarnacop nu i s-au facut ss-uri, deci a primit deja unban si ne cerem scuze pentru inconveniente. Comparatie intre ip-uri : 17:48:43 <STEAM_1:0:850787806><182.185.86.23> *DEAD*TITAN 17:50:06 <STEAM_1:0:37602026><5.253.55.101> *DEAD*Tarnacop Din ss-urile tale pe care le-ai modificat partial vedem ca ai editat numele, dar ai uitat sa editezi si ip-urile.. too much complicated Campania de admine este facuta de mine cu scopul de a intregi echipa noastra, dar de oameni ca tine nascuti odata cu eclipsa care sa isi bata joc de munca pe care fiecare o depune pentru serverul asta, eu ma lipsesc. REMOVE + BAN PERMANENT Topic inchis!
 7. 8 points
  au inceput copii sa se planga de serverul teamspeak. uhh, no more zincoins for you, lads :))) poate se face trecerea pe discord. sau poate e za "ENDGAME" :)))
 8. 7 points
 9. 7 points
 10. 7 points
  Cei absenti la aceasta prezenta au fost: Mr. Andress Delbosque Aleee KeeN Deku Unique SpeedyMaster Shadow Nota : Au fost exclusi doar cativa admini recenti, data viitoare sunteti rugati sa va prezentati si voi .
 11. 6 points
 12. 6 points
 13. 6 points
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. 6 points
  Specify va saluta cu respect, Venim cu o modificare substantiala..mai exact am facut un update la engine-ul svr-ului de la HLDS la REHLDS...va las mai jos o explicatie ca sa va dati seama despre ce vorbesc. Serverul CS.INDUNGI.RO,functiona pana acum 1 zi,pe engine-ul facut de VALVE...cum VALVE si-a luat mana de pe cs 1.6 support + update-uri inca din 2012...vecinii nostri RUSI,renumiti pentru scripting..au facut o varianta a HLDS revizuita in anul 2015....drept urmare se numeste REHLDS...acum mai jos aveti explicatia despre ReHLDS. Ce este ReHLDS și ce se știe despre el ? ReHLDS este rezultatul ingineriei inverse original HLDS (build 6152/6153) , folosind informațiile de depanare DWARF, built-in Linux-versiune de HLDS, engine_i486.so. A apărut în prima jumătate a anului 2015, datorită lui DreamStalker și a devenit cunoscut după apariția acestui subiect. Apoi, Asmodai, s1lent, PRoSToTeM @, Adidasman, Lev și alții s-au alăturat proiectului. Până în prezent, dezvoltarea a continuat și motorul în forma sa actuală este stabil. A fost posibil să se reducă sarcina, să se repare un număr de erori și să se adauge noi funcționalități. REHLDS = la schimbare de mapa se incarca mult mult mai repede Gloantele se duc mult mai bine Semiclip = poti trece prin coechipieri dar daca se pun pe crouch te poti sui pe ei. Bun,odata cu acest nou engine,ne permitem si luxul de a baga un ANTICHEAT care pe HLDS nu era compatibil ,deoarece modulele sunt concepute..mai recent...doar pentru ReHLDS......HLDS fiind foarte vechi Mai exact,wall-ul numai functioneaza...deci..prin urmare vom scoate pluginu amx_ss,vom ramane doar cu demo pentru AIM...insa nici aim-ul nu prea va mai functiona....acum sa va explic si despre AIM. Avem si un detector de aim...care pur si simplu iti blocheaza auto aimu cand vrei sa tragi..practic ,tragi ca un player normal - testat confirmat Avem si anti speed,practic suntem tunati. Atentie,AIM DETECTORUL,functioneaza ca si o baza de data cu update-uri periodice despre coduri...asa ca exista riscul ca unele aim-uri sa mai functioneze,insa periodic dupa update-uri vor fi adaugate in blacklist si cele care inca merg.....va mai functiona doar un mic procent...insa pentru asta avem adminii.
 16. 6 points
  Serveril lui huli nu face parte din comunitatea, ti-am zis ceva nu ai bagat de seama pe sv asta numai calci, ca de am minte 0
 17. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 18. 5 points
  Clara treaba cu el. pentru asta mai ai 120 minute. Reclamatie respinsa. T/C
 19. 5 points
  Salut, Eu zic ca nu este nevoie sa faci multi-post si sa astepti decizia lui Clau. Sincer mi se pare cam mare propozitia ta si deasta nu inteleg ce legatura are ca eu sunt din Focsani. Daca ai scris cu majuscule tot nu ma face sa inteleg ceva. De aceea, ia de aici niste semne de punctuatie (.,;:".,'-'/.,:=_) si punele tu unde crezi ca ai nevoie. SUCCES!
 20. 5 points
  Nu te mai comporta copilareste ca te fac Jumbo Abtine-te si tu . Gabriel 1 saptamana suspend + sa-mi dai ip-ul/steam id-ul pentru unban, si sa nu te mai vad ca ameninti playerii si nu-i lasi sa se joace si/sau nu iei deciziile corect. P.S: daca nu te vad on pe server in saptamana de suspend, iti mai dau .
 21. 5 points
  A primit remove
 22. 5 points
 23. 5 points
  Mariri/degradari generale aprilie 2019 Mariri (activitate): Fidoo V=>V3nd3ttA. Kelo CluBbanger Getuzaaa Degradari (activitate scazuta): aba - slot+imm (la cerere) Jupi'er -1 grad eFies -1 grad Yollo -1 grad Fizzy - slot naNni - slot+imm (vechiul grad) Remove (inactivitate): Partikip420 L-D | M3Th0d - la cerere Gonz0 SniPeR Sweneey |HARAMBE| - la cerere RedBull Liber.Traiesc mafiotu Xenon Zilly fragezel Gelone [email protected]= on-off lorelay Burlex Kitty herodot nixON - la cerere Spiry
 24. 5 points
 25. 4 points
  Concurs Spontan Frag-Time Harta:de_dust2 Primul jucator ajuns la 50 kills castiga Vip-urile si adminii nu au fost luati in considerare Ora de incepere: 18:50 Finalizare:19:53 Locuri: 1. Vip o luna : 06.05.2019-06.06.2019=>Edwin ;x 2. Vip 10 zile :06.05.2019-16-05.2019=>Arghy 3. 5k points : madalin *Pentru revendicarea premiilor contact cu nick si pw @Printu! in PM primele 2 locuri , celui de al 3 lea ii vor fi puse 5kpoints . Organizatori: -CrYpT0n -David -Printu! -Jhonatello

Announcements×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.