Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/20/19 in Posts

 1. 23 points
 2. 19 points
  [Promovari] - Promovat @Hardwell◦ ca Administrator, de la Super-Moderator. Taskuri principale: Design - Promovat @^aLeKss#:* ca Super-Moderator, de la Moderator. Taskuri principale: Overwatch & Reports - Promovat @spaniuuk ca Moderator, de la Assistant. Taskuri principale: Overwatch & Games Talk - Promovat @Qubicøn ca Moderator, de la Assistant. Taskuri principale: Design [Recrutari] - Recrutare @teroristul22 ca Assistant, prin Cerere de Grad. Task principal: Overwatch [Retrogradari] - Retrogradare @Mo#sU din funcția de Moderator pe motiv: Cerere de retragere.
 3. 17 points
  Salutare! Ultima ediție, a cărui premiu a fost o licență de Steam pentru jocul Insurgency, a fost câștigată de utilizatorul @C ᴏ s ᴍ ɪ ɴ ᴀ. Premiul acestui giveaway este o licenţă Steam pentru jocul White Noise 2 Acesta este un joc Multiplayer-Survival Horror având un review Very Positive dat de aproximativ 1.800 de jucători. Prețul acestui joc pe platformă este de 9.99 euro. Regulile sunt următoarele: * JOIN în NOUL GRUP de STEAM: https://steamcommunity.com/groups/freemixro * Reply la acest post cu un număr crescător, consecutiv, începând cu numărul 1 și cu link-ul profilului propriu de Steam cu care v-ați înscris in grupul menționat anterior (EXEMPLU: primul user va posta: 1 - cont steam, al doilea: 2 - cont steam etc.) * REACȚIE la această postare. - Licenţa se va oferi prin mesaj pe contul de Steam distribuit. - Concursul se va încheia duminică 03.03.2019 ora 22:00. - Câştigătorul va fi ales prin random.org. Mult succes! PS: În caz de câștigătorul nu a respectat cerințele, extragerea se va repeta, iar userul în cauză nu va mai putea participa la următoarele giveaway-uri organizate de mine. @JAGUAR' @Jσσsh. ▲ @BoGdaN.™ @teroristul22 @KsK @Dany- @Nikoko. @Gus @FiNNNuTzu^^ @GFA! @spaniuuk @R3b3ll!0n^ @AleAchy @Devil.ellis @Atte Lee @AjMERikk @MatrixCry @MihaiCr. @Kaz3 @AuthmE @Grinch__ @Bonzo @007 ✔ @qAleeeee @LuffY king of sea @DELiCT:x @sDk. ♔ @Jaxi @Dariusdali @cactusiNio @ZECE @Stef. @✕ Matei ✕ @ExE.aim? @Golanu :B @LΞXUAR @Arexee @*Neo* @Cyka*Blyat ☭ @Twisted* @c0dr.RELAX @shaxy @brightside @Darkness. @ma(-_-)sk @DELiCT:x @Allexa. @Ares. @KRAYZEN- @ChupaGFX @NZ .
 4. 15 points
  In urma sedintei ce a avut loc astazi pe Designable, am hotarat urmatoarele: 1. Realizarea unui clasament (Hall of Fame) al bataliilor castigate in Provocari Responsabili: @HQRDiX!, @NUCA-, @SuperStarCsm Detaliile le vom stabili pe parcurs. 2. Organizarea unor editii speciale AOTW ce au ca scop selectia unor helperi pentru gradul GFX Designers. *Trebuie, in mod evident, sa va mentineti activitatea in privinta cererilor daca aspirati la aderarea in echipa. Mai mult de atat, castigatorii vor fi si recompensati. Valoarea totala a premiilor depaseste 20€ PayPal. 3. Reorganizarea competitiei SOTW (in urma obtinerii unui rezultat pozitiv in cadrul unui poll creat in acest scop). 4. GFX Arena isi va relua activitatea. Se va pune acum accent pe calitatea raspunsurilor voastre in Cereri Lucrari. Nu am avut un discurs pregatit, totul a fost random. Sper ca am raspuns intrebarilor voastre si ca nu v-am plictisit. Personal, eu cred ca am acoperit toate subiectele. Va multumesc pentru prezenta si va astept in numar cat mai mare in cadrul urmatoarelor sedinte administrative.
 5. 7 points
 6. 7 points
  Salutare. Concursul GFX Challenge a luat sfarsit si dupa cum stiti urmeaza premiate primele 3 locuri, adica cei care nu detin gradul de GFX Designer. Premiile se vor acorda in maxim 24 de ore. Clasamentul premiantilor arata in felul urmator: • Locul 1 : @† FAIRPLAY † - Cont premium 21 de zile + award specific competitiei [ ] + pack resurse private: • Locul 2 : @Jσσsh. ▲ - Cont premium 7 zile + award specific competitiei [ ] Restul clasamentului: @eXiloññ - 13 wins @Hardwell◦ - 6 wins @Qubicøn - 5 wins @Hazard‵ - 5 wins @pluuum - 3 wins @Axwell - 2 wins @KRAYZEN- - 1 win
 7. 6 points
  Oferta: ZeroPing Mod: Clasic Numar sloturi: 24 DNS: STAR.INDUNGI.RO Caut: In special staff, am gasit oameni pe partea financiara/tehnica. Ofer: Grad pe server. Contact: Steam - https://steamcommunity.com/id/tero66/ // PM FORUM Model: Nick: Varsta: Grad dorit: Experienta amx: Puteti dona? Alte informatii: Toti cei de care sunt interesat vor fi contactati de catre mine in privat. Fara posturi aiurea, daca aveti intrebari nu ezitati sa-mi lasati un pm aici sau pe steam!
 8. 6 points
  Ex-staff = grad mai mare ca administrator
 9. 6 points
  Pentru a evita să vi se mai afle parola, apoi sa fie banat serverul de pe contul vostru si sa primiti remove, cel mai bine, după ieșirea de pe dr.indungi.ro va schimbați de la setinfo _dr parola voastră, puneti orice altceva in locul parolei pe care o aveti.
 10. 6 points
  Am facut o mapa pentru serverele de knife mod special pentru comunitatea noastra. Enjoy it. Mapa poate fi descarcata de pe platforma de downloads, o gasiti la sectiunea Counter-Strike / Maps:
 11. 6 points
  Salutare, pentru activitatea intensă în decursul unui an,dar si pentru implicare si seriozitate @JAGUAR' @AuthmE si @spaniuuk vor primi awardul Gold News 2018, award acordat celor mai buni jurnaliști în decursul unui an! Felicitări! Urmează ca în zilele următoare să se acorde Silver News pentru cei mai buni jurnaliști!
 12. 6 points
  Tot respectul pentru admiterea greselii si pt decizie! Ai un bradulet pentru masina de la mine :P
 13. 6 points
  Nick : Danilo Grad : Administrator Grad nou: Owner Motiv : Vechime, implicare server. Gradul asta il avea inainte sa ne certam si am decis sa ii pun inapoi acest grad....poate am gresit si eu ...poate aman2 ...mergem mai departe.
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. 5 points
  Aceasta este o editie speciala si are drept scop recrutarea unora dintre helperi la gradul de GFX Designers. Mai multe detalii aici. Ce este diferit fata de editiile obisnuite? Avand in vedere lucrurile pe care le-am precizat mai sus, in mod evident, pot participa doar helperii, spre deosebire de celelalte editii in care oricine putea participa la AOTW. De data aceasta votarea lucrarilor va decurge astfel: fiecare participant va posta in acest topic in conformitate cu cerintele impuse mai jos si-mi va trimite prin PM psd-ul aferent. Daca persoana in cauza nu face acest lucru, este automat descalificata din concurs. Drept la vot au doar liderii echipelor si votarea se va face prin oferirea rep+ postarii respective. Cerinte avatar: Tema: synthwave (in caz ca nu stiti despre ce e vorba) Vectori: free Efecte: corespunzatoare Dimensiuni: 150x250 Originalitate Deadline: 11.03.2019 Se aplica regulamentul intern AOTW.
 16. 5 points
  Am inceput de la asta: Am ajuns la asta: Nu stiu daca a iesit perfect, insa m-am distrat o groaza in timp ce l-am facut, mersi qubs ca ai dat o tema asa misto :))
 17. 5 points
  Reclamatie respinsa. Cred ca ma-m saturat sa vad reclamatii de genu', stati ca praduitorii in loc sa ajutati cu cuvinte, sa faceti reclamatii cum vedeti odata ca incalca regulamentu', cum hop sariti..E nou venita, puteti sa o luati mai usor pana invata, nu are nici macar saptamana pe server.. Si 2. Cei ce spune-ti de remove, in special tu gosu', mai treci pe server sau pot sa-ti scot gradu' ca sta degeaba oricum, si restu' unde vedeti voi ca se da remove din asa ceva? Da dovada ca nu cititi regulamentul. T/C.
 18. 5 points
  Mariri si degradari generale Mariri (activitate): crAp* | bLesS Yollo hefee V=>V3nd3ttA. danO Degradari (activitate scazuta): qmary - slot+imunitate (vechime) Partikip420 - 1 grad L3mY - slot+imunitate (vechime) L-D | M3Th0d -1 grad Kelo -1 grad Gonz0 -1 grad SniPeR -1 grad Mad_Man (Freddy Krugger) - slot Remove (inactivitate): FITZroy livinho ^-^-MARIA^-^- b0Dy Hadle Hkr^Thorn_1000 TUDORRR Maciuca de la PRO TV SADBOI
 19. 5 points
  Salutare, concursul a luat sfarsit, pe aceasta cale multumim tuturor celor care au fost prompti si au participat! Pe viitor vor mai fi astfel de concursuri deoarece se pare ca acesta a avut un real succes! Castigatori: Locul 1: @HQRDiX! Locul 2: Don't make me sad Locul 3: xin Toti ceilalti care au participat, vor primii ca premiul de consolare awardul specificat mai sus! Mult succes! PS:Rog castigatorii sa ma contacteze prin pm
 20. 5 points
  Salutare tuturor, va anuntam cu drag ca incepe concursul Guess'iT/Prediction Time, va asteptam in numar cat mai mare, premiile vor fi precizate pe data de 1.03.2019 atunci cand incepe si concursul! @spaniuuk @JAGUAR' @VLAADONE × @Senaris @Andy @ Indungi @Rugged. @iONUT @ @AuthmE
 21. 5 points
  @ezeNtrix acceptat, in teste. In functie de raspunsuri, vei fi trecut ulterior intr-o echipa. // Din moment ce o mare parte dintre helperi provin de pe Designable (vezi aici), vom alterna intrunirile intre Discord si Teamspeak. Cu aceasta ocazie, tin sa va anunt ca pe server-ul de Discord are loc, dupa foarte mult timp, o sedinta administrativa unde vor fi prezenti atat helperii, cat si liderii echipelor respective. Sedinta va avea loc in aceasta seara si va incepe la ora 19:00. Server invite: https://discord.gg/uX3QQ2S Daca nu doriti sa faceti parte din grup, ma gasiti in permanenta online pe Teamspeak. Astept cu nerabdare sa aud intrebarile si sugestiile voastre. Va rog sa dati dovada de seriozitate. Edit: Multumiri lui @Mаксим. pentru banner.
 22. 5 points
  Salutare! Ultima ediție, a cărui premiu a fost o licență de Steam pentru jocul METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES, a fost câștigată de utilizatorul @Allexa. Premiul acestui giveaway este o licenţă Steam pentru jocul Insurgency. Acesta este un joc Tactical-Shooter având un review Very Positive dat de aproximativ 71.200 de jucători. Prețul acestui joc pe platformă este de 9.99 euro. Regulile sunt următoarele: * JOIN în grupul de STEAM: https://steamcommunity.com/groups/freemixindungi * Reply la acest post cu un număr crescător, consecutiv, începând cu numărul 1 și cu link-ul profilului propriu de Steam cu care v-ați înscris in grupul menționat anterior (inclusiv cei care sunt deja în grup) (EXEMPLU: primul user va posta: 1 - cont steam, al doilea: 2 - cont steam etc.) * REACȚIE la această postare. - Licenţa se va oferi prin mesaj pe contul de Steam distribuit. - Concursul se va încheia duminică 24.02.2019 ora 22:00. - Câştigătorul va fi ales prin random.org. Mult succes! PS: În caz de câștigătorul nu a respectat cerințele, extragerea se va repeta, iar userul în cauză nu va mai putea participa la următoarele giveaway-uri organizate de mine.
 23. 4 points
  Ban Information Name: Lulutz IP: 2.220.76.70 SteamID: STEAM_0:0:89440691 Reason: no ss+wall in pc Unban Time: Permanent Ban Dovada: **[gOOgle_ss] Poza facuta jucatorului "Lulutz" de adminul "Devil" (02/27/2019 - 23:08:01) ** **[gOOgle_ss] Poza facuta jucatorului "Lulutz" de adminul "Devil" (02/27/2019 - 23:08:02) ** **[gOOgle_ss] Poza facuta jucatorului "Lulutz" de adminul "Devil" (02/27/2019 - 23:08:03) **
 24. 4 points
 25. 4 points
  Nu ti-ar fi ma rusine sa faci cerere de unban la noi ? Tu ai impresia ca suntem prosti ? Asa nesimtire ? Lingi unde iti faci nevoile ? (ca sa nu zic altfel). Du-te amice unde ai treaba, la noi astfel nu au ce cauta astfel de persoane josnice ! Noi nu am avut vreodata o treaba cu tine sau serverul tau, dar se pare ca tu ai avut cu noi. Doar atat te-a dus pe tine capul, iar acum tot atat te duce capul sa faci cerere de unban spunand ca nu ai jucat vreodata pe haos. ADEVARAT, nu ai jucat ! Ai intrat doar sa dai flood !

Announcements×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.