Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/07/20 in Image Comments

 1. 4 points
  Colegul ăla bun "poți copia tema dar mai schimbi și tu"
 2. 2 points
  Ce-i asta? Asta-i lucrare? Arata de parca nici n-ai folosit blur! Ce sa mai zic de border si text?! frumos? - pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nu mi-ai vazut nudurile inseamna. pare ca nu e nici inceputa
 3. 2 points
 4. 1 point
 5. 1 point
  Altceva, nimic de reprosat in afara faptului ca ar trebuii sa luminezi si becul si tentaculul de sus, le-ai pus in umbra si nu e ok. A da, umbra tentaculului din stanga las-o mai jos, sub el si trasa putin in stanga, asa ar veni natural. Well done!
 6. 1 point
  Multumesc din nou.Chiar ma ajuti mult cu fiecare analiza facuta :) Am folosit prima metoda din acest tutorial (Tutorial) si cam atat a acoperit. La mana dreapta nu m-am mai gandit :)) Nu,n-am facut asta,dar e bine de stiu pentru viitor. M-am tot uitat la umbra aia,mi s-a parut cam transparenta,dar pana la urma am lasat-o asa. Nu m-am gandit,dar e buna ideea. Iti multumesc din nou :) O sa exersez cat mai mult pana cand o sa iasa ceva bun.
 7. 1 point
  Umbrele:)) Lumina pare sa vina de sus din colt din partea dreapta, lucru benefic pentru inima, totusi nu si pentru acele maini. Mana stanga ar trebuii sa fie in proportie de 80-85% umbrita, iar dreapta umbrita pe exterior(degetul mic si inelarul). Imi place ideea cu acele petale, vad ca le-ai adaugat si un blur, mi-ar placea sa cred ca ai adaugat pentru fiecare in parte motion blur incat sa dai o idee de miscare foarte realista, daca nu ai facut asa nu-i nimic, nu vad o cantitate mare de blur, deci ai pacalit privitorul. Fluturele din dreapta, cel de pe inima, are o umbra mult prea transparenta, trebuia sa mergi pe o opacitate de 60-70%. Umbra inimii asupra mainilor e buna, eu as fi mers pe ceva mai sharp putin, ca sa pot arata conturul inimii, dar nu gresit cum ai facut tu. Spre final ai putea face ca mainile alea sa iasa dintr-un nor, parere personala.
 8. 1 point
  Ochii aceia nu imi inspira faptul ca fac parte din peisaj, umbra vine din locul nepotrivit, avem focul jos, deci umbra ar fi trebuit sa fie pozitionata undeva sus. Daca ai inceput pe 3d, ramai pe 3d, crucea aia nu pare a fi 3d deloc, eu as fi folosit o cruce normala fara sa ii adaug o imaginea si as fi facut textul intr-o maniera incat sa se inteleaga ca e scrijelit pe ea. Trandafirii arata bine, dar eu as fi adaugat cativa blurati ca sa creez ideea de perspectiva. Coroana de altfel nu are bine definite umbrele si nici nu produce o umbra asupra crucii.
 9. 1 point
  E, am postat ceva mai important si am zis sa o postez si pe asta, altfel uitam de ea. :))
 10. 1 point
  frumos,chiar daca s-o incheiat task-ul puteai sa termii parul sa arate mai bine =)
 11. 1 point
  Mai lucreaza la text, axeaza-te si pe alte tipuri de lucrari. Strict pe partea de blur si efecte ramai la ceea ce ai acum, sunt foarte bune, crede-ma.
 12. 1 point
  Pare cam neterminata dar arata bine.
 13. 1 point
 14. 1 point
  Insfarsit vad ceva ce poate fi numit " frumos ".
 15. 1 point
  aceeasi parere despre tine , bun
 16. 1 point
  Faci textul foarte greu de descifrat, folosesti fonturile incorect, nu asezi corespunzator efectele, faci lucrarile lipsite de contrast si pe text si efecte ai un contrast prea mare si nu ajuta.
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
  Blurul si efectele imi amintesc de mine acum 1 an:)), frumos:D
 20. 1 point
  Apreciez mult ca te-ai axat pe cererea mea,majoritatea lucrarilor sunt ok dar mai merg imbunatatiri
 21. 1 point
  Arata interesant, culorile se potrivesc cu personajul, dar eu as fi mers pe o alta combinatie. Imi place cum ai integrat personajul, dar ai lasa spatiile alea libere, mai bine faceai toata lucrarea la fel, fara acele goluri. E interesanta oricum.
 22. 1 point
  Fugise de acasa si am plecat s-o caut
 23. 1 point
  chiar aveam nevoie de un wallpaper pt telefon! te pup jos fra #respect #marevaloare #otelugalati P/S: Ce faceai in padure la Marioara noaptea? hmm?
 24. 1 point
 25. 1 point
 26. 1 point
  iti urez mulltumesc
 27. 1 point
  Nu inteleg de ce mai incerci daca vezi ca nu ai talent, eu m-as lasa in locul tau. Btw, daca vrei ceva tutoriale, sunt an fata pe avari.
 28. 1 point
  hai ca pe asta n-ai mai stricat-o
 29. 1 point
  a luat-o vantul
 30. 1 point
  ah, stilul ala bisericesc
 31. 1 point
  legit arata mai bine fara fx =))
 32. 1 point
  nu ma pricep la smudge , dar alea arata precum niste pavele. Pe render ai pus brush-ul ala alb pe overlay si ai stricat tot
 33. 1 point
 34. 1 point
  Mai ai de lucrat la blur
 35. 1 point
 36. 1 point
 37. 1 point
  Make gallery great again!
 38. 1 point
  Nah, e trash textul cu totul. :))
 39. 1 point
  Cred ca ai uitat sa setezi fontul pe Smooth sau efectele il fac mult prea pixelat.
 40. 1 point
 41. 1 point
  din partea mea (nu am nimic cu wazaa) asta merita sa castige, e mult prea smechera ideea de pe text
 42. 1 point
 43. 1 point
  1 stea ca s-a luat de mine Super lucrarea, brushul ala face tot.
 44. 1 point
 45. 1 point
  A vrut sa spuna ca arata mai ok ca loop.
 46. 0 points
 47. 0 points
  Nu stiu ce vezi tu :))) sunt c4d-uri blurate cu motion blur

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.