Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/12/18 in all areas

 1. 24 points
  Promovari: - Promovare @Jσσsh. ▲ de la Moderator la Super-Moderator, având taskul principal "International Forum", fiind responsabilul principal al categoriei aferente. Joosh are o activitate de 2 ani+ in administrația noastră. - Promovare @iONUT @ de la Moderator la Super-Moderator, având taskul principal 'Report Center' alaturi de TeamSpeak3 si proiectele sociale [cinema, divertisment, etc]. [Promovare pe baza de activitate] - Promovare @Sebby <3 de la Assistant la Moderator, având taskul principal 'TeamSpeak3' si International [Alaturi de Joosh]. [Promovare pe baza de activitate] - Promovare @- Darius ▲ de la File Manager la Assistant, având taskul principal 'Downloads', alături de Andy. In următoarea săptămâna trebuie sa-si aleagă un task suplimentar. [Promovare pe baza de activitate] - Promovare @am plantaţie de la File Manager la Assistant, având taskul principal 'Downloads', alături de Andy. In următoarea săptămâna trebuie sa-si aleagă un task suplimentar. [Promovare pe baza de cerere] Mai sunt câteva promovări in așteptare si le voi preciza in zilele ce urmează. Regradări: - Degradare @aNNNcoL din funcția de Administrator in EX-Staff, cu drept de revenire pe perioada nedeterminata. Motivul: Inactivitate generala. Mai sunt câteva degradări in așteptare si le voi preciza in zilele ce urmează dacă este cazul. ----- Forum: - Subcategoria 'Left 4 Dead 2' din secțiunea International a fost eliminata. - Subforumul 'Tutorials' din sectiunea IT va fi eliminata in cazul in care nu prezinta activitate pana in 1 Noiembrie 2019 - Subforumul 'Documentatie' din sectiunea Avizier va fi eliminata sau relocata in cursul zilelor ce urmeaza.
 2. 20 points
  Reveniri: - Revenire @aNNNcoL ca Administrator, având proiectul principal: Overwatch alături de @fox*. Promovare: - Promovat @^aLeKss#:* de la Assistant la Moderator avand taskul principal: Overwatch Academy [Conform: https://www.indungi.ro/forum/topic/588098-administrația-overwatch/] - Recrutat @Allexa. de la Overwatch la Assistant, având taskul principal: Overwatch Academy. Retragere: - Retrogradare @myCro din funcția de Administrator cu taskul Overwatch spre Ex-Staff, motiv: Motive Personale & Cerere de Retragere
 3. 19 points
  > Pentru a fi participant trebuie sa postezi in ACEST TOPIC link-ul spre fisierul tau. > Concursul se desfasoara in perioada 05.12.2018 - 20.12.2018 Premiile concursului: > [Locul 1] 15 EURO + Award specific la nivel de forum] > [Locul 2] 10 EURO + Award specific la nivel de forum] > [Locul 3] 5 EURO + Award specific la nivel de forum] > Fisierul cu cele mai multe Descarcari primeste un Key CS:GO plus un award la nivel de forum] Alegerea castigatorilor: > Primele 3 fisiere care au cel mai mare numar de like-uri vor castiga. Regulament: > Fara Modele copiate de pe internet. [Originalitate] In caz contrar veti fi descalificati, neprecizati in topicul precizat anterior. > O singura lucrare / membru. In caz contrar veti fi sanctionati pentru post-hunt > Daca lucrarea prezinta semne indecente sau pornografie se va aplica regulamentul comunitatii. > Se va personaliza doar modelul stock care este postat AICI. > Se va folosi doar programul prezentat in Tutorialul de mai jos, il puteti descarca de AICI > Imaginea reprezentativa trebuie sa cuprinda intreaga suprafata a cadoului. Tutorial:
 4. 19 points
  Reveniri: - Revenire @Stef. ca Super-Moderator, având taskurile principale: Report Center, Magazin Jocuri, Jocuri PC, League of Legends [Alături de @iONUT @] Promovare: - Promovat @Arvin ca Assistant, având taskul principal: Evenimente Sociale, Happy Hour, Giveaway-uri Sociale, Concursuri Sociale etc..
 5. 16 points
  Daca primesc 10 like-uri la acest post [ca sa nu mai fac sondaj], voi invata ZinGuardul sa precizeze aici toate canalele sterse.
 6. 16 points
 7. 11 points
  Pentru activitatea prestata in lunile Septembrie/Octombrie/Noiembrie @Mo#sU este rasplatit cu [ ] Overwatch of the month x2. Felicitari! Pentru activitatea prestata in lunile Septembrie/Octombrie/Noiembrie @Allexa. este rasplatita cu [ ] Overwatch of the month x2. Felicitari! Pentru activitatea prestata in lunile Septembrie/Octombrie/Noiembrie @YuMMy. este rasplatit cu [ ] Overwatch of the month x2. Felicitari!
 8. 9 points
  Aleg "Nu, vreau sa ii stresez cu mesaje", doar pentru ca imi place sa fie 'stresati' de acest lucru.
 9. 9 points
  Salutare tuturor, sarbatorile de iarna se apropie si cu ocazia aceasta echipa File Manager va pune la dispozitie mapa cs_snowindungi, este o mapa creata de mine exclusiv numai utilizatorilor acestei comunitati si in special fondatorilor si managerilor. Cei care doriti sa o implementati pe serverele dumneavoastra va rog sa lasati reply dupa urmatorul model: Nick: Link Profil: Pe ce server sunteti Fondator/Manager?: Acceptati faptul ca mapa este o creatie a Indungi Romania(pe texturile mapei vor fi mesaje cu drepturi de autor Indungi Romania)?: Iata si prezentarea Mapei: +video Youtube
 10. 9 points
  Modificări permisii: - Toate gradele ne-administrative NU MAI POT da poke altor utilizatori, asta se datorează unui 'spam bot' folosit de anumite persoane ce doresc sa fie remarcate prin caracterul lor foarte matur. - Gradele de tip 'Zin' pot sa dea poke in continuare, dar abuzul aduce după sine restricția de a mai avea gradul aferent [level-ul fiind de ne-atins]. [Constatarea se face via un banal screenshot sau reclamație pe forum] Nota: - Desigur ca exista funcția 'Add to block', insa acest 'spam bot' blochează efectiv clientul TeamSpeak3 si iți este imposibil sa dai block cuiva, si chiar de o faci te trezesti ca isi face o alta identitate si totul devine inutil.
 11. 8 points
  Salut, rog ca fiecare ce este mentionat in acest topic sa dispuna de cele ce voi scrie aici: @JAGUAR' Sub-lider responsabilitati: 1.Concursuri 2.Sectiunea Esports 3.Monitorizare generala Jurnalisti 4.Recrutari membrii pentru obtinerea gradului de Jurnalist 5.Monitorizare Campionate/Europa/Champions/etc. 6.Sectiunea Tenis/Baschet/Pariuri CSGO @VLAADONE × responsabilitati: 1.Monitorizare activitate jurnalisti(pentru acordare de awarduri cat si promovaro/degradari) 2. Predictii generale 3.Monitorizare statistici participanti concursuri Xin responsabilitati: 1.Esports 2.Recrutare membri, reclama categorie P. Sportive @AuthmE si @EarTh Jr responsabilitati: 1. Sectiunea Tenis/Baschet 2.Esports @teroristul22 responsabilitati: 1. Galerie Categorie (creare de avatare, awarduri, semnaturi cat si imagini lucrate frumos pentru concursul VBL) 2. Predictii Generale Cei care nu a-ti fost mentionati nu inseamna ca munca nu va este apreciata ci doar am cazut de comun acord ca intotdeauna este loc de mai bine! Mult succes!
 12. 8 points
  Matei T. , Adiii.Ro si Theodore au parasit echipa. Hardway a fost promovat la gradul de designer. HQRDIX a fost promovat la gradul de designer.
 13. 7 points
  Timpul pentru prezenta a expirat, urmatorii au luat remove: Google ^.NeYmaR[JR].^ [DR]Hades^ TNT * KILLx Wiz Klandestin Basinosu qSilent Yannis23 F4n4t1cK_HD GoGu k1d0r Andreww.
 14. 7 points
  Mariri / Degradari generale Mariri (activitate): JhonnY +1 grad Jupi'er +1 grad Kelo +1 grad PullBear +1 grad lorelay +1 grad Degradari (activitate scazuta): sM^ha0s - slot L-D | M3Th0d -1 grad n a t i o - slot k1[N]d3r - slot Hadle - slot sic - slot asadul - slot `Vivi` - slot Adeezah - slot CDK - slot Remove (inactivitate): .:R3sp3cT:. SuPrEEmHoUsEMiX_fuk_uber Ella celeze s0ulet X-MAN-Y waspk! LucaS Mike SUPERBOC Mönchengladbach- Lunetista Oarba Zuza .
 15. 7 points
  Salut, conform: m-am clasat pe primul loc la concursul de Halloween, awardul l-am primit intr-un timp util, dar restul premilor(zincoins & iconita ts3) inca nu mi-au fost acordate, la asteptare se adauga si cateva tentative de presiune asupra celui care a si organizat concursul: De asemenea am inteles ca nici restul de 2 castigatori nu si-au obtinut premile, deci concursul a fost numai cu awarduri sau ... ? Am participat pentru iconita. PS: rog a se considera pozitia mea drept un user normal(nu ex-staff) care a intampinat o problema asupra careia daca nu insista ramanea cu simplul gust amar si la eventuale concursuri nu ar fi participat. Multumesc.
 16. 7 points
  Mama ce drama queen sunteti, nu-i de mirare ca suntem ultima tara bagata in seama in lumea asta. Serverul ala vechi are acelasi ip ca si cererea asta de DNS. - Dns-ul nici macar n-a fost schimbat, nici o categorie n-a fost stearsa. [A da, daca aud comentarii "eee nu s-a schimbat, ai corectat tu repede", ehehe. surpriza pana acum 2 ore am fost la lucru si nu vad plangeri ca dns-ul duce altundeva] La scandal sunteti primii ba, dar la rezolvarea problemelor sunteti fix pe marginea centurii, si daca se intampla cumva sa va simtiti jigniti atunci tare imi pare rau de voi. - - Graba strica treaba, vazand ca este acelasi ip si n-are nici un conflict se pare ca am mai facut-o inca odata fiind obosit la ora aia, i-am sters omului categoria dublura. Restu ce ati postat dupa Moshu, uitati-va cum ati scris in dorinta de scandal si "HAI LA BATAIEEE" si uite cum va faceti cu 30 puncte de warn de caciula. [exceptie Unforgiven fiind indreptatit] @Bajram please come back with a new DNS Request of a IP/DNS which you own next time, this was entirely my fault and it's fixed now. Thank you. - Multumesc de intelegere si "La multi ani Romania!".
 17. 7 points
  Sfat: cititi din print-screen ceea ce a scris zinguard. *** End of chat history <14:24:13> *** You are now talking in channel: "MYcro's CHANNEL" <14:25:59> *** You are now talking in channel: "♫ Non - Stop Music ♫"
 18. 7 points
 19. 7 points
 20. 7 points
  † Conectarea la server rezulta acceptarea termenilor si conditiilor impuse de server. † † Pentru ca cererea ta sa fie acceptata, trebuie sa dai "like" acestui topic, in caz contrar cererea va fii respinsa. † Folosirea unui limbaj licentios pe server este interzisa. [mute/gag 5 sau 10 minute] † Daca Simon spune o comanda, comanda anterioara se anuleaza. † Nu aveti voie sa spuneti unde sa afla jucatorii. [gag 5 sau 10 minute] † Nu abuzati de caps lock. [gag 5 minute] † Nu folositi un nickname asemanator cu nickname-ul unui admin. [rename/kick/ban] † Aveti voie sa intrati la CT doar odata la doua mape. Aveti nevoie de o mapa la prizonieri pentru a reveni la postura de Gardian. In caz contrar veti fi sanctionati. [avertisment/mutare T] † Orice fel de reclama este interzisa. [ban permanent fara a putea face cerere unban] † Nu aveti voie in echipa gardienilor daca microfonul bazaie/nu se aude bine. [mutare T/daca mai intri timeout 10 min] † Decizia STAFF-ului trebuie respectata,in caz contrat veti fi sanctionat cu gag. † Off-topicul adus pe sectiunea nostra de pe forum se sanctioneaza atât pe forum cât si pe server. † Actiunile care nu aduc fair-play în cazul jocului se sanctioneaza corespunzator. Aveti urmatoarele exemple: Ex.: Block intrari / iesiri - Slay; Spam la ding din meniul Simonului: mutarea la T, etc. † Orice bug se sanctioneaza cu slay, urmat de ban 60 de minute. † Pentru sfidarea unui membru STAFF, se va sancţiona cu gag 10 minute, urmând ban 60 minute. † Orice amenintare adusa serverului se sanctioneaza cu gag 10 minute, în cazul care persista, ban permanent. † Cei care au vârsta peste 14 ani si fac cerere acces sunt obligati sa trimita o fotografiere la actul de identitate (buletin) în privat unui presedinte / coordonator. (exceptie donatori) † Simon-ul NU are voie sa dea comenzi de genul: "Omorati-l pe gardianul X/Y'' [Mutare T/Timeout 10 min] † Gardienii NU au voie sa ofere avantaje sau sa favorizeze un jucator de la T fata de ceilalti jucatori. † Gardienii trebuie sa asculte de comenzile SIMON-ULUI. ex: "- Mergi la arme!". Daca acel gardian nu asculta de simon, el va fii sanctionat cu slay. † La GM Day se vor face doar jocuri, nu sunt permise comenzile normale, exceptie doar in cazul in care vrei sa faci fotbal si sunt 13 playeri si vrei sa omori 1 player. [slay/ mutare T] † Cand ultimul detinut foloseste last request ,cei de la CT nu au voie sa il incurce. [Mutare T/Timeout 10 min] † Simon-ul este obligat sa anunte inainte de a da un DAY. † Free kill-ul este interzis sub orice forma!Daca faceti FK din greseala ii cereti scuze respectivului si ii dati freeday runda urmatoare! † Nu aveti voie cu "Simon spume, spule" daca nu aveti un microfon în care nu se întelege s.a.m.d, la fel si cu "moarte, moale". † Nu aveti voie HP sau arme diferite la DAY, LR. Aveti voie sa luati heal la !box dat de simon, daca simonul spune ca nu aveti voie odata prinsi o sa va omoare gardienii(admini nu au voie sa intervina cu slay/slap)! † Orice free damage intentionat adus unui prizonier se sanctioneaza cu slay! † Nu aveti voie sa dati comenzi cu celula inchisa.Ex: "Simon spune cine misca moare" iar celulele nu sunt deschise au voie sa se miste.Puteti sa va adresati si asa "Simon spune cand deschid celulele cine misca moare". † Nu aveti voie sa intrati la ct 2 mape consecutiv!Riscati T iar daca se mai repeta BlockCT o zi! † Prizonierii trebuie sa asculte doar comenzile simon-ului. † Cei care stau mai mult de 10 secunde la alegerea unui duel la "/lr" primesc slay. † Cine ia arme sau HP la "/lr", day primeste slay. † Orice ban cu motiv aiurea sau timp aiurea se sanctioneaza cu -1. † Daca cine face fk din greseala il avertizati sa dea freeday acelui player urmatoarea runda.Daca cineva face fk intentionat il mutati /t iar data viitoare blockct permanent.Daca un Gardian intra 2 mape consecutiv la CT il mutati T, daca vedeti ca tot se muta la CT ii dati blockct o zi, data viitoare permanent.Daca cineva face fk masiv(nu din greseala) ii dati blockct o zi/permanent in functie de situatie! † Orice nelamurire legata de regulament se adreseaza unui owner(@zorkenJB / @zewjb) † Orice abuz adus pe server / forum / discord se sanctioneaza cu remove + interdictie, depinde de gravitate. † Orice cearta între membrii STAFF-ului este sanctionata cu -1 pe ferestre publice si cu 1AV pe chatul adminilor. † Injuriile de pe forum se sanctioneaza cu -1. † Sunteti obligati sa verificati orice gardian la începutul mapei. † La cereri se argumenteaza orice raspuns / concluzie, nu se raspunde doar cu "pro" sau "contra", în caz contrar se pedepseste cu 1AV. † Respectati gradele mai mari, se sanctioneaza cu 1AV. † Orice comportament non fair-play aduce la sanctionarea individului. † Daca intrati în timpul unei absente, cererea se anuleaza. † Adminii nu au voie sa stea AFK la echipe, aveti spectator pentru AFK, se sanctioneaza cu 1AV. † Orice înjuratura este permisa pe chatul adminilor, cele de pe ferestrele publice se sanctioneaza cu 1AV. † Comanda !ct se foloseste doar în cazul unor buguri sau alte evenimente prostesti, se sanctioneaza cu 1AV sau -1 † La "Ati citit regulamentul?" scrieti varsta dvs. † Daca vreti sa faceti o cerere de vanzator(slot) trebuie sa dati like regulamentului cat si cel de model accese † Cititi cu atentie modelul!
 21. 6 points

  Version 1.0.0

  18 downloads

  Particip (repost).
 22. 6 points
  ba, ai si tu, odata in viata ta dreptate. bine, ai spus-o in general, eu ma refer in particular, la aceasta comunitate mirifica. o propunere, daca se poate : adauga la sectiunea downloads, abecedarul. unii inca mai au nevoie de el. anyway, la multi ani indungi , azi e ziua unora dintre voi ( 74% din totalul indungi-ului de azi ). click pe link
 23. 6 points
  Ceva de genu' as vrea sa fie
 24. 6 points
  Am decis sa ma revansez pentru editia trecuta si sa reincep organizarea acestui concurs. Premiul pe care il pun la bataie este o licenta pentru Call of Duty: Black Ops 4. Tema: aici Vectori: free Efecte: free Timp de inscriere: 28.11.2018-01.12.2018 Organizatori: Qubicøn REGULAMENT Dimensiunile sunt : 150x250 Creatia trebuie sa contina textul: indungi.ro Creatile animate sunt permise, insa nu si obligatorii Sunt interzise avatarele cu continut pornografic Pastrati fisierul .psd Lucrarile le veti trimite organizatorului prin PM[ Qubicøn ] Citeste tot regulamentul inainte de a te inscrie la concurs ! (CITESTE REGULAMENT AOTW) [!] Atentie: Exista un singur castigator!
 25. 6 points
  Numele Reclamatului:Paxter Dovada(Screenshot):https://gyazo.com/e17213d1b7a2254bda11fbdbaacf8f99 Descrierea situatiei: Eram pe canal cu @OWLL(Alex), eram in meci de lol cand vine marele asistant sa faca el legea pe un canal cu parola. L-am intrebat de ce a primit ban Roberto, mi-a raspuns frumos sa faca reclamatie pe facebook. L-am corectat cu "forum", mi-a zis ca imi bat joc de el(cred ca-i traumatizat fara suparare) P.S(Poate cumpara din nou grad ^_^)

Announcements

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.