Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/20/19 in all areas

 1. 2 points
  PRO Eu am dat pt slot si am uitat sa specific. De inceput meriti slot si cu timpu o sa cresti cum au facut toti.
 2. 1 point
  Atunci cand inca eram in functie, am avut intentia de a schimba acel regulament stupid, dar din cauza lipsei de timp si a lipsei de interes minim din partea cuiva nu s-a intamplat desi incepusem sa-l aplic oarecum. Daca aveti grad mai mare aveti automat responsabilitate mai mare si nu trebuie sa va comportati la fel ca la Paznic, Jandarm samd... Incepeti sa ganditi mai matur si sa lasati glumele stupide deoparte atunci cand este nevoie, ceea ce din punctul meu de vedere dark , tu nu poti face asta. Esti un copil (nu te jignesc cu asta) , pur si simplu nu poti sa pari ceea ce nu esti. Ai primit deja raspunsul, nu stiu de ce mai comentati dupa ce s-a dat verdictul, de acum incolo cand vad mention de la peste cu T.C. fiecare persoana in parte care mai posteaza dupa el are report pentru post hunt (si nu o fac doar ca amenintare, se pune si in practica si mentionez ca avand acces pe categorie se ia in considerare si primiti warn , la un anumit numar de warn-uri aveti ban temporar pe forum) O seara/zi placuta. Locked.
 3. 1 point
  Nick: dali<3 Varsta: 20 Ore Jucate : https://www.gametracker.com/player/d....105.12:27015/ ps: orele nu s-au inregistrat corect Steam: https://steamcommunity.com/id/bebowww/ Astept raspunsuri
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  Ai doar 20 de ore pe server nu ai cum sa faci cerere asa! La 20 de ore ai minim slot!
 10. 1 point
 11. 1 point
  (reprezinta raul) (reprezinta binele)

Announcements



×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.