Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/27/19 in all areas

 1. 1 point
  Se va propaga in curand
 2. 1 point
  taci pustiule :)) ca tu sufereai ca ai luat ban/remove de la devil si erai o lingusatura la hooli , acum ca devil nu mai are manager de zbati sa vii inapoi? degeaba te chinui , la toti nu le convine ca tu sa fii pe sv , si nu las pe nime in pace pan nu face ceva corect pentru sv/admini.
 3. 1 point
  Ba sincer ma doare n p**ă ca iei tu unban singuru lucru de care imi pare rau e ca nu mai e manager @Devil.ellis
 4. 1 point
  Once banned allways banned
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. 1 point
  Nick: AtoM (MadnesS) Grad: Slot Sanctiune: Remove + ban 2 zile Motiv: Atac la persoana (a doua abatere) Se pare ca din anumite frustrari, tu intri acum doar sa cauti cearta pe server. Se vede clar faptul ca tu l-ai provocat. Nicio problema, cu prima ocazia cand te mai prind ca faci astfel de lucruri pe server, iti promit ca banul minim va fi de o saptamana! Imi faci reclamatie daca doresti si dovezile pentru prima abatere (desi stii care este). Aici am postat strict pe subiect! Nick: Getuzaaa Grad: Admin-Ban Sanctiune: Avertisment Motiv: A doua cand ii iei apararea desi este cel vinovat. Data viitoare ramai fara admin. Invata sa respecti pe cei mai vechi si mai in varsta decat tine. Nu le raspunzi cu "taci", ca nu esti in postura sa faci asta.
 10. 1 point

Announcements×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.