Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/07/20 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
 3. 1 point
  salut @siDONE M-am uitat peste demo , nu sunt 100% daca ai sau nu wall respectiv aim. Unele raspunsuri au fost mai seci , deoarece mapa nu e asa cunoscuta , iar pozitiile se explica greu. In proportie de 80 90 % te asigur ca verdictele noastre sunt corecte. Noi doar ne-am dat cu parerea. Un jucator asa bun ca tine intra pe un public si rupe cu auto... In fine, cu vorba sunt multi , dar putini se implica intr-un proiect ca acesta, Asta a fost decizia noastra ( corecta sau gresita ) trebuie sa o accepti, iar noi ne-o asumam! Seara faina !
 4. 1 point
  Mulțumim că ai apelat la noi @[email protected] Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: WALL + AIM Îți dorim o zi bună în continuare!
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. 1 point
  Anunțurile despre server vor fi postate aici !
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 16. 1 point
  Regulamentul Serverului Regulament » Nici un fel de cheat [ hack / cod / script ] nu este acceptat pe acest server! » Un jucator are obligația de a folosi un limbaj corect și acceptabil pe server ! » Orice fel de insulta adresata unui jucator / admin se va pedepsi cu gag / ban. » Absolut toți jucatorii trebuie sa anunțe codații pe [email protected] . Regulament jucatori » Folosirea KZ-Hackului este interzisa ! » Folosirea oricarui script este interzisa ! » Run-ul este interzis doar in cazul cand la CT sunt mai putin de 3 playeri ! » Block-ul intentionat nu este permis pe server. » Nu aveti voie RW si GS decat pentru a fenta seekerii si la alergat. [ maxim 10 secunde ] » La intrebarea "ati citit regulamentul" veti raspunde cu : "de 3 ori" » Este interzis sa faceti block / dmg pe surf. Regulament Admini » Aveti admin, jucati cu el, nu cu alte nume. [ scoaterea accesului ] » Adminii nu au voie sa se certe pe server, aveti probleme le rezolvati pe forum. [ suspend 3 zile ] » Nu ai voie sa te joci cu adminul, sa dai slay-uri, kick-uri fara motiv. » La vot se dau minim 2 harti, in ultimile 5 minute. » Admini nu au voie sub nici o forma, sa-si dea ungag singuri. Gag-urile date fara nici un motiv se reclama pe forum! » Adminul este obligat sa viziteze forumul zilnic. Dictionar * Block - a bloca pe cineva la o saritura ( lj, sau de pe un bloc pe altul ), sau pe scara ( nu il lasi sa urce ). * Wait - a astepta ca un T sa cada la o saritura ( lj / cj ), sau de pe surf, sau sa urce o scara pentru a-l omora. * Under - a ataca ( CT - cu lama ) un T in timp ce sare sau la inceputul / sfarsitul sariturii ( lj / cj ). * Run - a fugii de CT, acesta fiind inghetat cu smoke. * Jb - jumpbug, o saritura de la inaltime, la sfarsitul careia nu mori. * Eb - edgebug, o saritura de la inaltime pe o muchie a unui bloc, la sfarsitul careia nu mori. * Wb - wallbug, a ramane "blocat" intentionat pe un perete al unui bloc. * Kamikaze - fiind CT, te arunci de la o inaltime anume dupa T. Fie ca mori sau nu, tot kamikaze e. * Pot modifica în orice moment acest regulament, vizitați regulamentul cât mai des.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.