Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/31/20 in all areas

 1. 12 points
  N-am apucat sa povestesc pe forumu asta despre sistemul nostru de 'Taguri' [rankurile alea cu numele serverului/clanului in paranteza] La momentul cand scriu acest topic, avem urmatoarele taguri: Cum facem rost de aceste taguri? a) Trebuie sa deținem un access[minim operator] pe canalul tagului, in cazul 'ESPORTS' trebuie sa avem access [minim operator] pe [ESPORTS.INDUNGI.RO] b) Trebuie sa avem 30 minute petrecute pe canalul [ESPORTS.INDUNGI.RO]. Cum vad ce taguri am disponibile? a) Ii scrii la ZinGuard in privat: !tag list Nu-mi place tagul ESPORTS si vreau tag CSGO, cum procedez? a) Daca indeplinesti conditiile de mai sus pentru a avea tagul CSGO, scrii botului in privat !tag select CSGO Nu-mi place tagul ESPORTS dar nu am alte taguri disponibile, cum il scot? a) Scrii botului in privat !tag remove ZinGuard imi tot schimba tagurile din ITALIA in GOLD, cum il opresc? - Botul este configurat sa-ti schimbe automat tagul din ITALIA in GOLD daca te muti de pe canalul ITALIA pe GOLD. a) Pentru a dezactiva modificarea automata a tagurilor, scrie botului in privat !tag remove si ulterior !tag select CSGO sau !tag select ITALIA Sunt detinatorul GOLD.INDUNGI.RO, nu mai vreau ca Xulescu sa aiba tagul [GOLD] Xulescu , cum il scot? a) Ii dai interdictie/cenzura b) ii scoti orice fel de grad ce-l are pe canal c) vorbesti cu administratia sa-i scoata orice grad pe canal. Cu ce ajuta acest tag, altceva decat faptu ca scrie numele WTF pe utilizatori? a) ZinGuard va muta automat persoanele ce fac parte dintr-un anumit TAG pe canalul respectiv, in alte cuvinte.. Daca fac parte din TAG-ul WTF voi fi mutat pe canalul WTF la conectare. Sunt detinatorului ANORMALII.INDUNGI.RO, vreau sa acord tagul fara sa ii dau access pe canal, cum fac asta? a) Imi scrii mie si daca voi avea mai multe solicitari sa acorde botul automat fara activitate pe canal voi extinde un pic sistemul sa-l acorde strict pe activitate. -------- Nota: - Este un sistem totalmente automatizat, daca contactati administratia sa adauge/scoata un anumit TAG de la o anumita persoana chiar de au access sa faca asta ZinGuard o sa fie destul de incapatanat, trebuie respectate cele precizate anterior. - Sistemul a fost conceput/creat special pentru serverele de CS sa nu mai contacteze administratia pentru acordarea/eliminarea tagurilor, totul este sub controlul lor, la o adaugare/stergere de grad. - Sistemul este compatibil cu orice tip de grad, doar ca va permite folosirea a unui singur TAG.
 2. 11 points
  V-ati gandit vreodata sa jucati X si ZERO pe ZinCoins? Ei bine, acum puteti. Comanda noua: - !tictac numePersoana valoare -- Valoarea reprezinta suma in zincoins pe care o pariezi. Exemplu: - !tictac awesome 500 ---------
 3. 10 points
  Am schimbat design-ul la pagina de informatii pentru client: Am adaugat achievementuri pentru fiecare client in parte, ce pot fi completate via activitate pe TeamSpeak3: Linkurile profilelor precizate in screenshoturile de mai sus: > https://www.zinguard.net/user/5da87c94b27f920ce453bfc2/info > https://www.zinguard.net/user/5da87c95b27f920ce453bfcd/info Multumiri lu @Hardix pentru imaginile de achievementuri de pe zinguard.net
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. 9 points
  Anunțurile despre server vor fi postate aici !
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. 9 points
  Regulamentul Serverului Regulament » Nici un fel de cheat [ hack / cod / script ] nu este acceptat pe acest server! » Un jucator are obligația de a folosi un limbaj corect și acceptabil pe server ! » Orice fel de insulta adresata unui jucator / admin se va pedepsi cu gag / ban. » Absolut toți jucatorii trebuie sa anunțe codații pe [email protected] . Regulament jucatori » Folosirea KZ-Hackului este interzisa ! » Folosirea oricarui script este interzisa ! » Run-ul este interzis doar in cazul cand la CT sunt mai putin de 3 playeri ! » Block-ul intentionat nu este permis pe server. » Nu aveti voie RW si GS decat pentru a fenta seekerii si la alergat. [ maxim 10 secunde ] » La intrebarea "ati citit regulamentul" veti raspunde cu : "de 3 ori" » Este interzis sa faceti block / dmg pe surf. Regulament Admini » Aveti admin, jucati cu el, nu cu alte nume. [ scoaterea accesului ] » Adminii nu au voie sa se certe pe server, aveti probleme le rezolvati pe forum. [ suspend 3 zile ] » Nu ai voie sa te joci cu adminul, sa dai slay-uri, kick-uri fara motiv. » La vot se dau minim 2 harti, in ultimile 5 minute. » Admini nu au voie sub nici o forma, sa-si dea ungag singuri. Gag-urile date fara nici un motiv se reclama pe forum! » Adminul este obligat sa viziteze forumul zilnic. Dictionar * Block - a bloca pe cineva la o saritura ( lj, sau de pe un bloc pe altul ), sau pe scara ( nu il lasi sa urce ). * Wait - a astepta ca un T sa cada la o saritura ( lj / cj ), sau de pe surf, sau sa urce o scara pentru a-l omora. * Under - a ataca ( CT - cu lama ) un T in timp ce sare sau la inceputul / sfarsitul sariturii ( lj / cj ). * Run - a fugii de CT, acesta fiind inghetat cu smoke. * Jb - jumpbug, o saritura de la inaltime, la sfarsitul careia nu mori. * Eb - edgebug, o saritura de la inaltime pe o muchie a unui bloc, la sfarsitul careia nu mori. * Wb - wallbug, a ramane "blocat" intentionat pe un perete al unui bloc. * Kamikaze - fiind CT, te arunci de la o inaltime anume dupa T. Fie ca mori sau nu, tot kamikaze e. * Pot modifica în orice moment acest regulament, vizitați regulamentul cât mai des.
 16. 9 points
  Achievements: - Advanced Gambler > 50 pariuri prin barbut/coinflip sau blackjack - Expert Gambler > 100 pariuri prin barbut/coinflip sau blackjack [Iti ofera posibilitatea sa joci coinflip pe zintokens] [Modificari] - Acum poti juca coinflip si pe zintoken astfel: -- !coinflip cap/pajura 100zt [Precizezi zt la finalul valorii, trebuie sa ai achievementul 'Expert Gambler' pentru a putea paria pe tokens] --------- De acum inainte, cine sta pe 'camera principala' va fi mutat automat pe unu din urmatoarele canale: - Ultimul canal pe care l-a frecventat pe teamspeak3 - Casa lui [daca si-a setat !client sethome] - Casa rankului lui [daca face parte dintr-un rank ce are 'home channel'] - Camera afk Evident, daca clientul si-a dezactivat automove-ul nu-l va muta.
 17. 6 points
  Mulțumim că ai apelat la noi @[email protected] Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: WALL + AIM Îți dorim o zi bună în continuare!
 18. 6 points
  Mulțumim că ai apelat la noi @n0 m0Re Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: CLEAN Link spre Academie unde găsești și informații referitoare la înscrieri și despre ce este vorba: Click Dacă deții un server de Counter Strike 1.6 și vrei să intri într-un parteneriat cu proiectul Overwatch, urmează acest link și vei găsi detalii legate de cum poți face parte din lista cu partenerii noștri: Click Îți dorim o zi bună în continuare!
 19. 6 points
 20. 5 points
 21. 5 points
  Nu stiu cine te crezi pe aceasta comunitate ca sa zici asa ceva, toata lumea stie cum reactionezi cand cineva este peste tine si foloseste puterea asupra ta, nu e ceva nou, asteptam un raspuns din partea unui Administrator.
 22. 5 points
  Nume : EgIpTeAnU Harta : de_barcelona Analiza: Salut,pe acest jucator se vede clar codul,nu are nici o cunostinta in acest joc de un nivel ridicat,primele doua runde merge pe A prin rutele directe da un prefire,dar nimic suspect,in a 3 a runda merge pe lung si da mare prefire prin perete din care se vede clar ca are wall,in ultima runda merge din nou pe long si iese prefire dar nimic suspect.Din a 3 a runda din frustrarea acestuia se vede clar wall-ul care l-a dat pe fata. Verdict: WALL
 23. 5 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: Egipteanu Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_barcelona Runda 1: Suspectul nostru se indreapta spre pod, arunca o grenada de tip he si una de tip flash, coboara in tunel si se indreapta spre cutie direct, vazand apoi un inamic stand acolo camp si il omoara, apoi isi continua drumul, unde intalneste 2 inamici si moare. -wall Runda 2: Suspectul nostru pleaca din baza, se indreapta zona a unde arunca o grenada de tip HE si una de tip flash, vede un inamic sus la balcon si il omoara, apoi isi continua drumul vede alti doi inamici si ii omoara, apoi este omorat de alt inamic. -wall Runda 3: Suspectul nostru arunca pleaca catre zona A si vede 2 inamici dar moare. -clean Runda 4: Suspectul nostru se indreapta B, arunca o grenada, iar dupa parete incepe sa traga fara sa vada un inaic, apoi dupa perete il omoara pe inamic apoi moare. -wall Runda 5: Suspectul nostru arunca un flash, intra tunel, face frag si moare, (insa de precizat este modul in care il omoara pe acel inamic trage umpic in el si apoi putin in perete) -wall Verdict final : Jucatorul pe care s-a inregistrat acest demo detine wall.
 24. 5 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school: Numele jucatorului suspectat:EgIpTeAnU Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_barcelona Runda 1 Jucatorul omoara in adversar in site x1 dupa moare nimic suspect Runda 2 nici in runda la toate 3 kiluri nu vade ceva supect la jucator Runda 3 moare repede nimic de zis Runda 4 La prumul kill se duce direct pe el wall kill nr 2 se vede ca stie de unde iese adversarul - Wall Runda 5 Nici in aceasta runda nu este nimic de vazut Concluzie: in rundele 1 si 2 nu se vede nimic suspect la jocator singura runda in care se vede ca ar avea walleste runda 4 nu pot spune ca jucatrorul are wall decat pentru acel 2 faze in runda 3 si 4 nu am avut ce sa vad desi daca avea wall cred ca se folosea de el si in rundele astea 2 Verdict: Clean!:ow3:
 25. 5 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele Jucatorului Suspectat: Egipteanul Mapa pe care sa inregistrat demo-ul: de_barcelona Runda 1: Se duce pe scari, da flash, verifica A-ul unde un CT campa dupa cutie, si a iesit pe el.. A urcat pe rampa spre palat dupa cares-a dus spre B, dupa spre "second mid" si a murit. Runda 2: Se duce pe rampa A, dupa la fereastra, un CT era sus si a iesit pe el, dupa care sare in site si iese un CT din palat si il astepta, dupa s-a dus pe rampa si a iesit tragand pe alt CT si a murit.. Runda 3: Repeta traiectoria ca in Runda 2, unde este asateptat de 2 CT in capela si il omoara Runda 4: Se duce tunele spre B, verifica mid, se duce pe B unde unu era dupa perete si a tras inainte sa verifice, dupa care asteapta si se termina runda. Runda 5: Se duce prin tunele, si pe mid moare cu HE-ul. Veridict, Wall
 26. 5 points
  Salut , Runda 1: In aceasta runda mi s-a parut suspect modul in care da acel prefire in site. Bine nu-l putem acuza de wall pentru atat , dar totusi urat prefire . Runda 2: Face acelasi lucru, rush pe la geam doar ca acuma nu mai verfica dupa cutie ... hmmm Oare de ce nu ? Nu mai era adversar de asta. Runda 4: Aici se cam vede clar wall-ul. Se misca ca un bot , dar stie tot. Schimba tactica da rush prin A acuma ( cred ca e A ala ) si face kill doar prin prefire. In concluzie suspectul nostru se misca ca un bot , dar joaca de rupe. Da prefire in poziti jucate zic eu , dar faza e ca da doar cand sunt player acolo cand nu sunt , trece mai departe fara macar sa le verifice. Incearca el sa ascunda wall ul , daca aude ceva pasi iese direct ca are scuza , dar deageaba. Verdict: Wall
 27. 5 points
  Runda1: Merge spre x1 pe pod, cand ajunge in x se uita prin cutie si a vazut jucatorul acolo, bine inteles, el s-a dat mai in dreapta sa-i poata vedea arma sa nu para suspect, continua x2 apoi spre baza T unde moare. Suspect wall Runda2: Merge x1 unde face un kill pe un CT ce era sus in turn apoi s-a observat cum il urmateste pe celalalt prin perete, sare jos se invarte si asteapta sa sa iasa, mai face un kill in baza CT playerul a iesit de dupa cutie(nu pot spune ca a fost faza de wall aici). Continua sa mearga si si-o ia in cap de la unu cu Famas. Wall Runda3: Se duce iar spre x1 unde si-o ia de la 2 care erau sus in turn. Nimic concret Runda4: Se duce spre x2, si nu stie pe care parte sa o ia, continua si merge direct in coltul unde era ascuns marele Bob* The Dealer, ia soptit ala din dreapta ca a fugit acolo(cat de anormal sa fii sa te dai de gol in halul asta), isi continua drumul si in baza la CT era unu ce tragea cu ups-ul, dar i l-a omorat un coleg din spate, mai face cativa pasi apoi se pune pe duck si asteapta sa iasa AlexTeroristul de dupa colt sa-l omoare. Wall Runda5: Acelasi drum, catre x2 unde si-o ia in freza de la unu cu grenanda. Nimic concret Au fost cateva faze simple prin care s-a dat de gol efectiv. Verdict: WALL
 28. 5 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: EgIpTeAnU Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_barcelona De acesta data o sa omit detalierea rundelor postez acest raspuns la ora 2 dimineata si recunosc ca nu cunosc in profunzime pozitiile pe aceasta mapa asa ca o sa relatez decat ce cred ca este suspect. Runda 1 : Imi pare suspect cum se duce direct la acel player care se afla dupa cutie care nu a facut nici un sunet. Runda 2 : Face cateva kills de aim nu stiu ce sa spun, prima data cand am vazut cum trage am zis asta e aim dupa am vazut ca toti trag asa ... de wall imi pare ca se duce cam prea hotarat dupa ei . Runda 4 : Intra direct cu pre-fire pe acel player care sta in colt langa usa, mai in fata pune tinta pe acel player prin perete si trage. Concluzie: Wall Concluzie Finala: Din 4 runde in 3 se vad faze de wall si 1 runda a murit pe la inceput, din cauza ca mie nu imi place personal aceasta mapa nici nu cunosc pozitii pe ea sau locuri unde poti face pre-fire dar aici se vede in special in runda 4 ca foloseste wall hack (Am sarit peste runda 3 deoarece acolo moare pe la inceput am simtit ca trebuie sa adaug asta sa nu fie interpretat ) M-am apucat sa ma uit la demo pe la ora 02:10 si acum este aproape 3 am analizat bine acest demo si recunosc cu un meniu esp treaba era mai usoara dar se poate vedea si fara ca foloseste WALL!. Verdict: WALL!
 29. 4 points
  Numele jucatorului suspectat: Quepy Harta: de_inferno2se Link demo: https://www.mediafire.com/file/628hkj8vixmwg7r/quepy.dem/file *Server*: italia.indungi.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: nu stiu ^Link catre profilul suspectului^: https://www.indungi.ro/forum/profile/353633-quepy/ Alte detalii: --
 30. 4 points
  Sobolan are dreptate ! Iuda nu trebuia sa-i dea ban 60 min..la facut sa se simta neimportant..trebuia macar 320 min sa-i dea. Ori facem treaba buna ori nu ! Sa fim profesionisti ce drq
 31. 4 points
  1. NickName:HHR 2. IP:dinamic 3. SteamID:STEAM_1:0:975694556 4. Data & Ora:20:00 azi 5. NickName-ul Admin-ului:Timon 6. Motiv:preafericirea miresei:))
 32. 4 points
  Respinsa, am adaugat azi cuvinte pentru auto-gag, in caz de reclama primesti gag automat. T/C
 33. 4 points
  Nickname jucator suspectat: CnaCeTe Me Link demo: https://www90.zippyshare.com/v/VONJpGUv/file.html Mărime demo: 6,88MB Server (obligatoriu): Haos.indungi.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: da Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: nu Alte detalii: Multumesc.
 34. 4 points
  Nu mai comenta aiurea aici, multumesc https://imgur.com/a/9auSVqX Acceptat Respins
 35. 4 points
 36. 4 points
  TheRealDeadX banat si adaugat la interzisi. T/C.
 37. 4 points
  Pro..nici acum nu am primit berea promisa
 38. 4 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: MAJA BEROVIC ! Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_inferno Runda 1: aproape de sfarsit bomba este pusa nu avem ce sa spunem jucatorul suspectat este mort; Runda 2: merge tunel face kill(Wallf) apoi moare(Kg[r]) nimic suspect; Runda 3: intra ct merge in site A la asteptare pe cutii dar tero da rush si este omorat(max), runda fara material; Runda 4: merge tot acolo dar acum se pozitioneaza mult mai bine face kill(HeLL- [Daddy]) apoi intra tunel face inca un kill la pistol(-STIFLER-.) revine pe pozitie si mai face un kill(Popeye) prin perete dar dupa ce tero era in retragere, se pune bomba in B alearga si gaseste un tero asteptand lung si face kill(mmm) apoi face defuse. Desi a facut 4 fraguri nu am vazut nimic suspect; Runda 5: merge tot site A pe cutii omora un tero care era cu patele la el(max), apoi face inca un kill pe un tero care nu l-a vazut(jonixx), arunca flash mid si he in tunel si asteapta sus de unde face 2 tero(-STIFLER-. si Snoop) venind mid, se pune iar bmb in B alearga pe aceeasi ruta ca runda trecuta face kill identic(CARTOFI PRAJITI), apoi intra in site si cu putin noroc face kill(GOLD^neMerNicuL) foarte lejer si face defuse. Nimic suspect; Concluzie: as fi preferat un demo fara esp, dar a fost un demo bun, scurt si la obiect. Jucatorul suspectat din punctul meu de vedere este un jucator de pozitie, intotdeauna cand a intrat la bataie se pozitiona incat sa traga optim, am vazut si in demo chiar daca nu avea adversar dupa colt el tinea tinta sus intre piept si cap. Pun cele spuse mai sus pe seama experientei. Verdict: Clean!
 39. 4 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: MAJA Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_inferno Runa 1: Inainteaza prin case spre julieta...urca scara si iese dupa perete face frag si moare...- nimic suspect Runda 2: Se duce catre x1...urca la julieta si asteapta sa iasa adversarul...trage dar moare...- nimic suspect Runda 3: Din nou asteapta in julieta...coboara pe cutiz asteapta putin acolo si face frag prin HS...inainteaza dupa colt pe culoar si mai face un frag....sta la sunet si mai omoara un adversar prin coltul peretelui....se planteaza bomba x2 si se indreapta spre banana...iese direct cu tinta pe adversar unde toata lumea se uita in zona aceea si face frag prin HS...da def la BMB si ia runda... Runda 4: Face 2 fraguri la julieta si 2 fraguri pe mid....se pune bmb si se duce pe banana unde face un frag asemanator cuc el din runda a 3-a...se duce pe site trece pe langa adversar dar se intoarce si il omoara...da def la bmb si se termina runda.. Runda 5: Incompleta.. Verdict: Clean...nici vorba de silent sau aim..
 40. 4 points
  Salut, multumim ca ai apelat la echipa OverWatch Runda 1: Suspectul da rush prin apartamente (demo pe inferno) , reuseste un frag , dar este omorat imediat dupa. Runda 2: Mutat CT , acesta merge cu un deagle sa tina apartamentul ,dar este omorat iarasi imediat. Runda 3: Merge iarasi apartament , reuseste cateva fraguri , dar sincer pentru aceastea nu-l pot acuza de aim, fraguri cat de cat decente. Runda 4: Runda destul de suspecta. Oricum are ceva pe tras dupa modul cum merg gloantele si parca si wall are. * in ultima faza arunca he-ul apartamente avansat , dar iese cu el in mana parca stia ca e cineva acolo * Deci demo-ul este destul de greu , deoarece ai last si esp ul pornit. In moementul cand suspectezi pe cineva de aim , trebuie oprit esp-ul (acele linii) , ca sa putem vedea exact modul in care gloantele merg. Nu pot sa fiu 100% sigur ca are aim , dar oricum ceva la tras are. Poate chiar si wall. Se misca ca un bot pe harta, dar trage de rupe. Verdict: Aim
 41. 4 points
  Runda1: Fiind tero urca in casa si merge spre x1 unde face un frag pe holl apoi moare. Curat Runda2: Transferat CT, merge in x1 si urca sus la balcon unde asteapta inamicii cu deagle si este omorat. Nimic suspect Runda3: Acelasi drum, x1 apoi balcon unde face 3 frag-uri, se da plant in x2 si coboara pe mid apoi pleaca pe banana unde face un kill si apoi da defuse la bomba. Nimic suspect, fiind faptul ca la inamicul de pe banana i se vedea capul a fost ceva normal sa ia HS si sa sara asa. Runda4: Merge x1 la balcon unde asteapta inamicii ca in rundele precedente, face un frag apoi asteapta pe balcon unde mai face inca un frag spre mid, se da plant in x2 si merge prin case/mid apoi banana unde face un frag la cutii continua in x unde face ultimul frag si da def la bomba. Nimic suspect Runda5: Merge x1 & sfarsit! Din punctul meu de vedere jucatorul MAJA BEROVIC nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo ! Curat!
 42. 4 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: MAJA BEROVICI Mapa pe care sa inregistrat denm-ul: de_inferno Runda 1: In prima runda nimic suspect, plus ca moare si repede = clean! Runda 2: Nici in aceasta runda nu sunt faze suspecte, nu reuseste nici un frag = clean! Runda 3: Runda curata, eu nu am vazut nimic suspect, nici o faza suspecta = clean! Runda 4: In aceasta runda suspectul nostru a folosit aim, aproape la toate fragurile din aceasta runda tinta a sarit foarte clar = aim! Concluzie: Eu cred ca acest player a folosit aim la buton, deoarece numai in ultima runda sa vazut ca are aim, si a fost destul de evident acest lucru, ceaa ce ma face sa dau un verdict in defavoarea celor 3 runde curate ! Verdict: Aim!
 43. 4 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: MAJA BEROVIC Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_inferno Runda 1 : Face rush pe apartamente reuseste sa faca 1 kill si moare. Vedict pe runda: Clean Runda 2 : Este mutat ct si se duce catre app unde campeaza pe cutie, suspect de aim si wall la acele 3 kills facute pe coridor in app dar este acoperit si de sunet la aceasta faza, bomba este plantata in b suspectul vine banana unde mai face un kill si dupa da defuse la bomba. Vedict pe runda: suspect aim Runda 3 : Merge catre app ca si runda trecuta un t face push se vede cum sare pe el aim-ul, dupa cand se face iar push de la mid se vede mai clar aim, bomba este plantata in b suspectul pleaca iar pe banana unde face iar un kill iarasi asistat de aim intra in site unde un t sta sus pe cutie dar nu il vede se duce la bomba si dupa il vede si da defuse. Vedict pe runda: acuzat aim Runda 4 : Merge catre mid si se termina demo Vedict pe runda: Clean ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Nota Finala: Codat cu aim se vede cel mai clar in runda 3, de wall nu am fost decis deoarece a fost acoperit si de sunet la majoritatea fazelor dar in runda 3 cand intra in site nu il vede pe acel jucator sus pe cutie dar eu cred ca asta e doar un joc sa nu para prea suspect sau a realizat ca este filmat dar per total nu il acuz si de wall cu toate ca imi pare ca are si wall. Verdict Final: Codat (aim)
 44. 4 points
  Salut,multumim ca ai apelat la echipa OverWatch Runda 1: jucatorul are o faza in care ai crede ca are wall. Runda 2: in runda 2 pare neclar dupa stilul de joc in X1 Runda 3: runda 3 reprezinta startul din runda 1,cand stie cu exactitate unde se afla adversarii. Runda 4: in ultima runda din demo pare sa joace clar la sunet. Dupa parerea mea este curat Verdict : CLEAN
 45. 4 points
  Pana la urma e doar un gag și nici măcar nu era permanent că sa zici că gata fac reclamatie. nu mai faceți reclamatii d-astea că nu-și au rostul, a, și uite, nu mai ai gag. Apreciez totuși că ne aduci la cunoștință că avem admini "prosti", te aștept cu alte reclamații in cazul asta. T/C
 46. 4 points
  Cere de admin pe alt server banul ramane //locked
 47. 4 points
  Mulțumim că ai apelat la noi @iXtrem Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: WALL Link spre Academie unde găsești și informații referitoare la înscrieri și despre ce este vorba: Click Dacă deții un server de Counter Strike 1.6 și vrei să intri într-un parteneriat cu proiectul Overwatch, urmează acest link și vei găsi detalii legate de cum poți face parte din lista cu partenerii noștri: Click Îți dorim o zi bună în continuare!
 48. 4 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: EgIpTeAnU Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_barcelona Runda 1: joaca tero, trece podul coboara spre site A, vede arma unui ct face kill(Poteras), merge mai departe si este omorat(AlexTeroristul). Desi pare putin suspect cand ii vede arma lui Poteras la iesire se si aude arma tragand din stanga deci era normal sa se uite si acolo. Runda asta nimic suspect. Runda 2: merge la fereastra unde se uita direct in turn si face kill(SeBaN), coboara in site putin dezorientat gaseste kill in holul dinspre turn(pRizA) si la cutie langa baza ct(jOcKeR), trece de baza ct si este omorat foarte usor(Bob* The Dealer). Suspect de wall la kill pe jucatorul pRizA. Runda 3: pleaca spre site A arunca he si flash dar nu coboara, intra la fereastra incercand sa faca kill in turn dr este omorat(Kn1g34). Runda fara material. Runda 4: schimba ruta arunca he mid si flash hol spre site B se intorce mid unde merge direct pe jucator fara a avea macar rabdare sa se vada din el si trage prin perete facand kill(Bob* The Dealer), merge baza ct unde mai face un kill(AlexTeroristul) si aici se vede foarte clar sta cu tinta in perete jucatorul nu se descoperise inca si asteapta ca jucatorul sa se puna in miscare, runda se termina fara alte evenimente. Runda cu material destul pentru a da un verdict, nici o treaba cu sunetul nici o treaba cu vre-un joc de asteptare, pe modelul "pe ei pe mama lor" wall clar la ambele fraguri. Runda 5: merge la fel arunca he incolo flash dincolo face totusi un kill(Amigosss), dar putem spune ca este o runda scurta fara material. Concluzie: Desi am lasat cate un comentariu la fiecare sfarsit de runda vreau sa specific ca nu avem un jucator de sunet in demo, nici urma de tactica sau joc de echipa. Am vazut in demo ca este vorba de un membru din staff-ul serverului si vreau sa mentionez ca wall sau monitor sau "canale de voce" este acelasi lucru si am tinut sa specific acest lucru pentru ca foarte multi intra in echipe adverse si tin legatura pe pe canale de voce. Verdict: WALL!
 49. 4 points
  Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat : EgIpTeAnU Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_barcelona Runda 1: In prima runda suspectul nostru a prezentat o faza suspecta, la faza la cutii, sa dus pe player, dupa care i sa vazut si arma, si a facut frag = wall! Runda 2: In aceasta runda, se preconfirma faptul ca suspectul nostru are wall, si spun asta pentru ca sunt doua faze , destul de clare pentru mine, al doilea respectiv al 3-lea frag, a pus tinta si facut frag simultan cu iesirea adversarului in tunel, si dupa aceea a privit prin perete catre al doilea, facand si frag la iesirea de dupa colt = wall! Runda 3: Runda asta moare repede = clean! Runda 4: Runda asta se confirma faptul ca suspectul nostru are wall, la faza primului frag, cel de dupa colt, sa dus direct pe el si a tras prin perete inainte de a se vedea adversarul, nici la sunet nu putem spune ca la laut, ca nu facea galagie, si urmatoarele doua fraguri au fost putin suspecte = wall! Runda 5: Runda curata, nimic suspect, moare repede... = clean! CONCLUZIE: Eu cred ca acest player foloseste wall la buton, se vede diferente intre runde, e momente cand stie si momente cand nu stie ! VERDICT: WALL!
 50. 4 points
  Nickname jucător suspectat : EgIpTeAnU Link demo http://www.fileshare.ro/e3427162803 (https://www.mediafire.com/file/wxz2lzcgmf876hc/55.dem/file descarcare mai usoara) Server (obligatoriu): official.indungi.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: da Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: nu

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.