Jump to content

struMf

EX Staff
 • Content Count

  5491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  365
 • Tokens

  110 [ Donate ]

Everything posted by struMf

 1. In aceasta saptamana promovam serverul goarena.indungi.ro despre care avem ceva cuvinte care va vor descrie activitatea desfasurata pe server. Gazduire Indungi Romania CS:GO Sloturi 24 Peste 15 harti custom am_ (workshop) Statistica HLX Categorie Forum Cereri Admin Fondatori: andix & puful3t3 Adresa de conectare goarena.indungi.ro sau 89.44.246.183:27015 La 10 ore de activitate serverul ofera automat slot! (pentru a vedea timpul scrie !time in chat) Modul Multi 1v1 este un mod care te scapa oricand de plictiseala, serverul muta jucatorii in formatie de 1vs1 pe aceasi harta in acelasi timp impartindu-se in mai multe arene. Recomandam acest server tuturor jucatorilor care doresc o actiunea intensa fara timp de asteptare atunci cand vine vorba de o incalizre sau practice de skill. Preferintele armelor poate fi definita prin comanda !guns scrisa in chat. Statistica Game Tracker cu mai multe informatii ...
 2. Sloturi pentru serverele CS:GO Indungi Romania! Model: ATENTIE !!! Nu postati daca nu detineti jocul Counter-Strike: Global Offensive pe Steam.
 3. Orice membru al comunitatii are dreptul de a cere admin la fel cum si orice owner are dreptul sa posteze oferta de admine pentru serverul lui. Postarea la mai putin de 24h a unei cereri de admin (din partea unui membru) sau oferte de admin (din partea unui manager), postarea unei oferte de catre mai multi utilizatori(manageri, ,membri, etc) pentru un singur server in decurs de 24h, duce la sanctionarea respectivului pentru dublu post/24h .Incalcarea repetata a acestui regulament atrage dupa sine si alte sanctiuni . Exceptie prezinta cazurile in care datorita unui internet mai slab al membrului determina 2xpost (efect imediat) adica apar 2xposturi consecutiv.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.