Jump to content

Beleaua!

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  350 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Beleaua!

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 08/24/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

59 profile views
 1. Nickname utilizat: Beleaua Nickname acuzat: Generalu IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii):109.100.33.180 SteamID(numeric):498538226 Data & ora: 18.06.2019 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Nu eram prezent pe server Motiv ban(in cazul primirii unui ban): "Coduri" Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): https://imgur.com/a/XU4vR7f Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): Bun, situatia deja devine jenanta. Rog adminul "Generalu' " sa acceseze forumul wg penru a vedea ca antivirusul blocheaza aplicatia wargods din multe puncte de vedere. Drept dovada am postat pe whatsapp si faptul ca la instalare se stergea automat. Mentionez ca acest antivirus il am de o luna, pana acum mergea totul brici, dar ulterior activarii nu permite accesul WG. A se vedea totodata ca si pe d2 am avut reclamatii ca trag prin perete la poarta( daca stati pe spectator si urmariti unde sa trageti pe free move, veti vedea ca sunt locuri unde merge, pentru cei care au dorinta sa faca asta). Detin acest CS de multi ani, si am avut admine pe cel putin 4 servere, chiar unul din indungi acum 2 ani, dar niciodata nu s-a pus problema. Am demouri pe playeri suspectati de diferite cheaturi, si acolo se poate vedea cs-ul ca e curat, dar totusi.... inainte de a da un ban unui jucator care e doar pe sv asta, puteti sa intrebati si sa va uitati pe forumuri la problemele aparute. Fiti fairplay!
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Multumesc! apasam pe linkurile de la forumul vechi!
 5. Nick: Beleaua Varsta reala si vechime CS: 28, 15 ani vechime (minim, cu pauze) IP & SteamID(numeric): 109.100.33.180 & 498538226 Ore (GameTracker):2905 Cuvantul cheie: Acc Numarul de TELEFON celular(Obligatoriu): (Prin telefon pe whatsup tre sa confirmi identitatea): - Dispui de resurse financiare pentru promovarea serverului?: voi ajuta Ai dat like paginii noastre de facebook ?: da Ai participat pana acum la vreunul din concursurile noastre?: nu Ti-a fost recomandat serverul de cineva ? Daca DA , de cine ?: am avut admin pe Iasi, si am cautat mai departe servere indungi. Intre ce ore poti activa?: depinde de program, dar avand multe pauze, sunt prezent destul de des
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.