Jump to content

Roselin ❀

EX Staff
 • Content count

  10276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61
 • Tokens

  130 [ Donate ]

Roselin ❀ last won the day on August 2 2018

Roselin ❀ had the most liked content!

Community Reputation

8251 Perfect

About Roselin ❀

 • Rank
  away!
 • Birthday 01/08/1998

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  so far away!

Recent Profile Visitors

68300 profile views
 1. Un an nou fericit tuturor!! La multi ani!!!
 2. Craciun fericit si un an nou plin de bucurii, impliniri si multa sanatate tuturor membrilor!
 3. Grea alegere :) Am sa votez v3 pentru efecte, shape, culori si nu e incarcata.
 4. ick killed TERMINATORU E BOSS with deagle
  'Judecatoru' got banned for '6 days, 23 hours and 59 minutes'.
   Reason: 'sugi.tu'
   Admin: oarba_dupa_tine
  Kicked : You are BANNED. Check your cons........ ce limbaj ai

  1. Roselin ❀

   Roselin ❀

   ? Ai gresit profilul. 

  2. judecatoru

   judecatoru

   daca eu vorbeam asa imi datei ban  1 luna  dar na asta e viata

  3. Stendhal ☺

   Stendhal ☺

   Eşti rupt de lume prietene.

 5. Roselin ❀

  20 Free Requests

  Tematica / poza : girl Text : fara
 6. My vote goes to flash, because he is my fav character. ^^
 7. Ce bine ma cunosti :)), o sa imi fac timp pentru serial sa ma uit.
 8. Buna, Model nu avem? Poze nu? Vei avea topicul inchis pentru nerespectare model si neprezentare poze. Closed!
 9. Eu vad ca ai deja server-ul online, trebuie sa faci oferte de admin la sec. 'Cereri admini' Closed!
 10. Bun, hai sa o luam in ordine: Pozitia text-ul GFX Academy nu este potrivita... Intotdeauna pe avatarele astea gen nature, peisaje, etc, text-ul trebuie sa fie asezat pe mijloc.. centrat. 'GFX' nu se intelege deloc, trebuie sa gasesti un font potrivit care sa se inteleaga ce scrie, sa fie clar, indiferent ca scrii cu litere mari sau mici. Culoarea nu este tocmai potrivita, daca nu ai idei de o culoare care sa se potriveasca, pune alb.. se potriveste pe orice stock posibil alb-ul. Exemplu de lucrare: Se intelege bine GFX, nu? asa trebuie sa fie si la tine, iar culoarea este una potrivita.. combinatia. Fonturi folosite: GFX - ostrich sans rounded / setat strong / sharp Academy - Bolina / setat strong / sharp indungi.ro - wendy / setat none / 10 px ============================= in principal m-am luat doar de text, pentru ca asta era tema lectiei.
 11. Salutare, Iata-ne acum cu cel de al 2-lea task. Aveti de realizat un avatar de dimensiunea 150x250, stock-urile o sa le gasiti putin mai jos: https://imgur.com/a/rk09XIe sau https://imgur.com/a/rdR74Mo (la alegere) Dupa ce terminati de creat avatar-ul, il postati in topic-ul cu numele vostru. Singura noastra cerinta este sa va bazati mai mult pe text, sa lucrati mai mult la el, si mai putin pe efecte. Text-ul sa fie: GFX Academy / text secundar: indungi.ro Salvati fisierul .psd. Cand terminati de facut avatar-ul, lasati reply cu psd-ul si lucrarea obtinuta. Aveti 5 zile la dispozitie sa rezolvati acest task Pentru alte intrabari, sunteti liberi sa ne contactati in urmatorul topic:
 12. Nu inca, insa zilele astea ma duc sigur la Venom. Abia astept sa il vad :)
 13. Roselin ❀

  Uhmm

  Dixan, primesti ban permanent pe acest forum pentru spam-ul si limbaj-ul folosit aici si pentru derenjarea in mod repetat a categoriei JB. O dimineata frumoasa in continuare.
 14. Ar fi trebuit sa folosesti si text pe lucrare, pentru a imi da seama cum stai si aici.. dar sa zicem ca e ok si asa. Legat de efectele aplicate, ai salvat psd-ul? am nevoie de el sa-mi dau seama exact ce efecte ai folosit. Asa ca un raspuns din partea mea, as putea zice ca lucrarea este prea luminata, insa tot am nevoie de un psd, daca l-ai salvat e perfect. Imi lasi PM. Si...ti-am facut un exemplu de lucrare, pe stock-ul ales de tine (cu tot cu text si border) sa vezi cum arata: Font principal: Font secundar: https://www.dafont.com/wendy.font, 10 px / setat pe none(doar cel secundar pe none, nu si cel principal), ( https://imgur.com/a/PhnFcFL ) in caz ca nu te descurci, ai aici un print unde iti poti seta. Border: Nu e neaparat nevoie sa-l folosesti pe ala, iti pot da eu o lista cu ce bordere poti folosi pe genul acesta de avatare. Intotdeauna, setarile textului principal: Cliick dreapta pe layer-ul cu text-ul principal, bleding options ( https://imgur.com/a/mLzsQ0G ), drop shadow si faci setarile la text ca in urmatoarea imagine: https://imgur.com/a/hEfeiL5 Distance -> 1 Spread -> 0 Size -> 1 Iar la opacity pui dupa bunul tau plac.. cum iti place tie. Repet, astept psd-ul in privat daca il ai salvat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.