Jump to content

coca1n

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  850 [ Donate ]

Community Reputation

11 Good

About coca1n

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/17/1988

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Wake up, do something, eat something and go to sleep every day.

Recent Profile Visitors

178 profile views
 1. e o chestiune de gust.. nu ma place.
 2. Nick : MGalanton Ip : 88.133.170.222 Name of the admin that banned you: Reiko Day, hour, map: 05.04.2019/00:25 ora mea/ 01:25 ora romaniei/ fy_snow Explanation: Eram p snow, dadeam linistit cu casti prin pereti .. noaptea cand am si eu net ceva mai bun si fps-uri mai multe pe cs-ul non steam si m-am trezit cu ban de la Reiko pe motiv "wall+aim". Aici aveti si un WG in caz ca vrea cineva sa vada. Evident nu am inchis cs, o sa se vada in raport. Daca cineva vrea sa stie raspunsu' la intrebarea conspirationala "de ce cu alt nick?" sau "de ce de pe non steam?". La prima raspund simplu pt ca nu mai am vip pe heaT, asa ca pot sa joc cu ce nick vreau. Iar la a 2-a, pt ca se misca mai bine non steamu pe configuratia mea. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1674972 Proof ( only demo / snapshot) :
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. NUME: HapHap1 IP: 88.133.170.222 VARSTA: 31 ID DE STEAM: STEAM_0:1:13625822 DATA: 26.01.2019 ORA: 21:40 (ora mea) / 22:40 ora romaniei HARTA: de_barcelona ADMINI PE SERVER: nu stiu ce admini erau dar cel care mi-a dat ban a fost Orlando MOTIV: mrebuy conform motivului mentionat la ban dar ala nu e rebuy ci refolosirea vipului. DOVEZI: in cazul in care acestea exista (poze, demo, copie din consola..condump.) MENTIUNI: La mentiuni as avea de zis faptu' ca nu e niciunde mentionat in regulament (pe care l-am citit de cateva ori) ca avem voie sa folosim /vmenu doar o data pe runda. Cu atat mai putin faptul ca aceasta s-ar pedepsi cu ban. Daca se interzice, va rog mentionati in regulament, altfel, orice admin care nu cunoaste regulamentu' va crea unul dupa propriile-i gusturi.. care evident sunt subiective. La fel si cu dublu jump-ul. Mi-au dat si orlando si Messi slay de cateva ori ca ma urcam pe cutii unde ei nu se puteau urca (precum e aia de langa scara din x1 pe de_amr). Actiune care se incadreaza in regulament. Sunt la vedere si NU sunt PE HARTA! In plus, cine il stie pe Yulz, stie ca si el are vip si stie ca si el foloseste de mai multe ori/runda /vmenu si nu a fost banat, chiar si cu orlando pe server. Deci treaba asta cu ban-ul asupra mea pare mai mult o treaba personala decat intentia de a-si face (vezi doamne) treaba de admin. Pana la urma am donat ca sa am vip nu mi-a picat din cer. Ar fi corect sa fie sanctionati adminii care abuzeaza regulamentu'. Ban Information Name: HapHap1 SteamID: STEAM_0:1:13625822 Reason: rebuy Ban Length: 1 hour, 39 minutes Unban Time: 0:13:34 1/27/2019 Admin Name: orlando.slj Admin SteamID: STEAM_0:0:223484062
 10. NICK: HapHap1 VARSTA/ORAS: Varsta reala 31 de ani iar din CNP nu dau nimic. Locuiesc in Rosenheim (83022) Germania. STEAM ID: STEAM_0:1:13625822 ID Skype /fb .: [email protected] este una dina dresele de mail. TIMP JUCAT: Am jucat cu mai multe nick-uri dar joc de cel putin 1 an pe server. cateva din nick-uri sunt: joe,heat,sebastianp,Sebastian,coca1n,hapHap,HapHap1. Ai citit regulamentul? [ZERO] + [UNU] EXPERIENTA: vreo 5-6 ani ceva de genu' dintr-un total de 15 ani de cs. PERIOADA: cand joci mai des (Aici nu pot spune pt ca lucrez in ture, depinde de tura pe care lucrez, joc si dimineata si dupa amiaza si seara si noaptea. MOTIV: Pt un joc cat mai clean atat in timpu' prezentei altor admini cat si in timpu' in care nu sunt deloc adimini on. CUNOSTIINTE: nu stiu nimic din aria asta in afara de adminat, comenzi si joc. PROMOVARE: Donatie. Raspunde la urmatoarele 2 intrebari pentru a vedea cat de experimentat esti : -Cum executi comenzi: gag/ ss. pe un player cu numele `~ ( simbol-ul ) ? - copiez numele din consola, sterg pana ramane doar numele, completez cu comanda si-i dau cu enter. -Comenzile intre admini sunt interzise !! Un admin are cod , cum reactionezi asupra sa ? ( Ban/destroy/demo/kick) - Demo + adresare alt admin eventual, daca e activ pe steam. Multam, Salut!
 11. Iti respect decizia insa daca ai fi facut-o simplu, fara sa adaugi cuvinte pe care nu le intelegi, te-as fi scutit de postarea asta. Asa ca am sa-mi insusesc dreptu' de a-ti raspunde la mult prea saracul..mm argument sa zicem. Nu tre' sa demonstrez nimanui nimic insa cateodata sunt un nesimtit si mi-o asum. Pe de alta parte, cand te vad cu argumentele astea, ma fortezi sa te intreb de cuvantu' ala "smecher" ce inseamna pentru tine ca evident nu-i stii etimologia nici daca dai pe google. Desi o sa o dai la-ntors cu un limbaj si o logica mai slaba decat precedenta in urmatoarea postare in cazu' in care nu apelezi la cea mai buna varianta si anume tacerea. Sa nu mai spun de relativitatea comportamentului fiecaruia. Sincer sa fiu, ma simt flatat ca imi atribui asa o insusire prin lentila ta da' ce ma doare e faptu' ca te pripesti la instincte de moment, fara sa iei in considerare posibilitatea sa te insele propriile-ti filme. Nu sunt "smecher" desi degust ce consum. (ia-o ca pe un indiciu pt a-ti gasi calea catre etimologia cuvantului). In schimb, reactionez intr-un fel propriu la mediul inconjurator si evenimentele ce se petrec in imediata apropiere, n-ar fi asta uman? Daca asta pare "degustator" pentru tine.. fie.
 12. - Nickname: joE - Varsta: 31 - Experienta amxx/cs: 15 ani - Ip : 88.133.170.222 - Steam-id: STEAM_0:1:13625822 - Intre ce ore poti activa?: depinde de tura pe care lucrez in saptamana respectiva, vreti copie de pe programu' meu de la munca? - Ai citit regulamentul?: da - Cuvantul cheie: CORECT ! - Ai dat like paginii noastre de facebook?: da - Vei participa la conferintele de pe team-speak 3?: nu - Prezenta este obligatorie pe teamspeak pentru comunicarea mult mai usoara; POTI Da/Nu : foarte rar. - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?: depinde evident de cum sunt tratat. Salut, Ideea in cererea asta e simpla. Inainte sa fie considerata aroganta, amintiti-va ca sunteti liberi sa respingeti cererea ca nu o sa planga nimeni. Practic vreau admin doar pentru cand nu sunt admini on (pt codati) sau cand sunt on dar sunt afk. Demo stiu sa fac, comenzile le stiu aproape pe toate pe dinafara iar daca imi da eroare memoria stiu sa folosesc amx_help pt ajutor. Despre coduri si miturile despre ele.. stiu suficient incat sa cladesc prin inceput-cuprins-incheiere o teorie a conspiratiei destul de credibila dar na, fiecare isi are filmele lui si n-am sa-mi ocup timpu' cu a-ncetosa judecata nimanui. In rest.. as vrea sa ma fac ca nici nu il am, asa ca daca e posibil sa fie acces mic pt codati si sa nu se vada in lista de admini ar fi super. Nu vreau sa ma intrec cu niciun admin in cunostinte de admini si/sau cine a facut ce conform sau neconform regulamentului, mi-e greata de astea cum mi-e greata de pitipoance si pitiponci cu poze in oglinda. Hogch, nu o lua personal. Una peste alta, din aroganta, prostie sau abuz de sinceritate spun in avans faptu' ca daca o sa-mi fie respinsa cererea, am sa "donez" pt acces cu aceleasi conditii. Salut.
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.