Jump to content

Busky

EX Staff
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

190 Excellent

6 Followers

About Busky

 • Rank
  IT Specialists
 • Birthday 03/17/1999

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1459 profile views
 1. Topic inchis datorita lipsei de interes. Pentru alta problema te rugam sa faci un alt topic.
 2. Topic inchis la cererea autorului.
 3. Salut, instaleaza programul asta (click) si da-ne poza din nou cu temperaturile tale. Dupa cate minute/ore de gaming sau altceva iti creste temperatura asa mare?
 4. Topic inchis datorita lipsei de interes. Daca intampini vreo problema te asteptam cu un alt topic.
 5. Salut, iti las urmatoarele aici. La achizitionarea calculatorului primesti gratis un mouse, acum e alegerea ta daca vrei sa il iei si pe cel de la logitech sau cel de la razer care este cadou. Monitor : click Mouse : click Casti : click PC : click Am facut un calcul si te incadrezi in suma zisa de tine. Cu placere!
 6. In legatura cu counter-ul intra la options -> video -> si debifeaza "wait for vertical sync" daca nu o ai deja Pentru a avea mai multe fps-uri scrie in consola: "fps_override 1 fps_max 300 (sau cate vrei tu)"
 7. Competitia [1] Pentru mine Craciunul inseamna timpul cu familia dar mai mult bani, femei si bautura Competitia [2] Competitia [3] Far cry 5 Competitia [4] 46
 8. Salut incearca urmatoarele: Click Start si tasteaza "service.msc" Dublu click pe Background inteligent transfer service Daca la "Service status" iti scrie "Stopped" dai start In aceeasi lista cauta Windows Update, iar daca statusul e tot oprit incearca sa ii dai start Mai departe cauta workstation si la fel ii dai start. Inchide serviciile si incearca sa reinstalezi update-ul
 9. Dacă cel care ți-a dat "kick" și/sau "cenzură" pe canal deține gradul de "Fondator Canal" chiar dacă este un canal de server public, acesta este considerat proprietar de canal si poate să-și selecteze membrii conectati atat pe server cat si pe canalul de teamspeak. Regula este prezentată și în "Regulamentul Teamspeak-ului"
 10. Sper ca te-am ajutat sa iti gasesti configuratie perfecta. Pentru alte probleme nu ezita sa faci un topic nou. Topic inchis.
 11. Salut incearca sa scrii in set launch options "-nofbo" si o sa iti dispara. ---->
 12. Salut iti recomand acest sistem de gaming, daca o sa il iei nu o sa ai probleme cu el. CLICK
 13. Daca zici ca pe jocuri ti se misca bine, unde e problema? La download-uri sau cand navighezi pe browser? Parerea mea este ca pe viitor sa iti achizitionezi un abonament de la o firma de internet cu viteza mai mare deoarece este foarte mica "1.87" download si "3.29" upload. Singura ta problema este viteza pe care o ai la netul respectiv, alta nu cred ca ar putea exista, asteapta si parerea colegilor mei, poate vor veni ei cu o alta explicatie.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.