Jump to content

Busky

Assistants
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,926 [ Donate ]

Community Reputation

136 Excellent

3 Followers

About Busky

 • Other groups IT Specialists,
  Members
 • Rank
  IT Specialists
 • Birthday 03/17/1999

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

795 profile views
 1. Salut! Cum ai zis si tu, verifica daca sunt ramii fixati in porturi, daca sunt fixati bine, verifica sa ai bateria pusa bine, daca zici ca e prinsa, poate ai tras fortat de ea si ai rezolvat-o de tot. Incearca la un prieten sa conectezi un monitor la laptop sa vezi daca se aprinde monitorul, sa nu ai alta problema cu display-ul laptop-ului, altceva nu stiu ce sa iti spun ce sa faci daca nu ti se aprinde display-ul, daca nu reuseti, iti recomand un service.
 2. Salut, pot spune ca am avut aceeasi problema cu laptop-ul meu in trecut, datorita incarcatorului si bateriei, dupa 10-20 de minute de la pornire mi se punea pe sleep apoi shutdown, iti recomand sa iti dai bateria jos si sa incerci cu alt incarcator dar trebuie sa se potriveasca cu cel pe care il ai acum ca sa iti mearga sau daca mai ai garantie, sa-l trimiti in service, alta solutie nu am, daca nu reusesti iti recomand un service sau un alt laptop.
 3. Ai luat up?

  1. Hardix

   Hardix

   nu, au schimbat culoarea la mod

  2. Darkness.

   Darkness.

   a luat remove ma, asta e culoarea de ex-staff

 4. Componentele de pe un laptop pe altul se potrivesc, dar de pe un pc pe un laptop nu se potrivesc. Iti recomand sa descarci 3dpchip si sa cezi ce placa video si ce drivere iti trebuiesc
 5. Salut, din cate vad ai acelasi procesor ca mine, probabil ai doar placa video integrata sau un mx130/mx150, lasa-ne o poza sau specificatiile in totalitate ale laptopului
 6. Daca nu vrei sa reinstalezi jocul incearca sa verifici integritatea fisierelor : Properties/Proprietati -> Local Files/Fisiere locale -> Verify Integrity of game files/ Verifica integritatea fisierelor Indiferent de rezolutie acum ar trebui sa iti apara, nu mai exista problema sa iti apara de la o anumita rezolutie. De fiecare data cand patesti asta, un restart la steam, sa stergi si procesele din task manager ar trebui sa rezolve. Daca nu, ori e problema de la server.
 7. Salut, daca te deconecteaza si te reconecteaza automat, se poate datora conexiunii slabe a internetului tau sau conexiunea cu serverul este slaba.
 8. Ati vorbit despre o lucrare pe teamspeak pentru un site, erau 1 sau 2 bannere, pentru suma de 10 euro si o sa citez ce ai zis: "iti dau banii, ca asta are bani multi"
 9. Nick: BuskyId contact: pe teamspeak-ul comunitatii sau pm forum.Produse puse spre vanzare(+pret): paypal 5 euro.Poze produse: https://prnt.sc/s83gyfMetoda de plata: paypal Alte specificatii: Contul este nou, nu am intrat niciodata pe el, se poate schimba numele.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.