Jump to content

Busky

Moderators
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  1,976 [ Donate ]

Community Reputation

171 Excellent

5 Followers

About Busky

 • Other groups IT Specialists,
  Members
 • Rank
  IT Specialists
 • Birthday 03/17/1999

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1157 profile views
 1. Daca zici ca pe jocuri ti se misca bine, unde e problema? La download-uri sau cand navighezi pe browser? Parerea mea este ca pe viitor sa iti achizitionezi un abonament de la o firma de internet cu viteza mai mare deoarece este foarte mica "1.87" download si "3.29" upload. Singura ta problema este viteza pe care o ai la netul respectiv, alta nu cred ca ar putea exista, asteapta si parerea colegilor mei, poate vor veni ei cu o alta explicatie.
 2. Salut! Iti las aici un sistem care e aproape de cea mentionata de tine. CLICK Iar daca vrei ceva mai ieftin sa iti ramana bani, ti-l recomand si pe ala de ti l-am dat pe teamspeak, e la alegerea ta. CLICK Daca vrei sa joci doar csgo ti-l recomand pe al 2-lea fiindca nu o sa ai probleme cu el, dar daca vrei sa joci si alte jocuri care cer mai multe resurse ti-l recomand pe primul.
 3. Salut, daca tot zici ca vrei sa cumperi in perioada 19.10-31.11 poti sa mai strangi bani si sa cumperi ceva mai bun. Eu iti recomand sa mai astepti poate mai strangi cate ceva si sa iti iei sistemul asta de gaming. CLICK Daca nu vrei sa mai astepti, ti-l recomand si eu p-acesta. CLICK
 4. Salut, ti-am lasat si eu un pc, o sa iti mearga si valorantul. CLICK
 5. Salut, in legatura cu sunetul, daca controller-ul este prin bluetooth intra la setari sa selectezi output-ul default (adica castile sau boxele tale). click Cu setarile, nu stiu cum sa te ajut, probabil ca e strict doar pentru PS4, nu ma prea pricep la PS4.
 6. Pentru alte probleme te asteptam cu un topic nou. Topic closed.
 7. Daca mai ai nevoie de ajutor sau vreo problema pe viitor, te asteptam cu un topic nou. Topic closed.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.