Jump to content

cods

EX Staff
 • Content Count

  1397
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  150 [ Donate ]

Community Reputation

506 Perfect

About cods

 • Other groups Members
 • Rank
  OLED 4K HDR Addict

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Aviation

Recent Profile Visitors

12724 profile views
 1. cods

  Ctrl + v

  Virusul vietii. :)) https://www.kitguru.net/tech-news/christopher-nohall/youtube-also-set-to-reduce-streaming-quality-in-europe/
 2. cods

  Probleme cu Cs-ul

  Te duci frumos in Steam (app) -> Library Games -> 1.6 -> click dreapta si apesi pe Properties -> tab Local Files -> click pe Verify Integrity Of Game Files si pe viitor ai grija ce mai stergi.
 3. Version 15.0.2002.360

  40 downloads

  Descriere: Obțineți protecție antivirus premiată, care rulează în fundal pentru a vă proteja datele, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă menține PC-ul fără malware. Este simplu de folosit, descărcați și instalați, apoi stați-vă și relaxați-vă, sunteți proteja. Și este rapid și ușor, astfel încât să nu încetinească experiența dvs. de navigare. Avira Free Antivirus are aceeași tehnologie de bază cu Avira Antivirus Pro, numită "Produsul anului 2016" de AV-Comparatives. Alte recenzii antivirus independente il plasează de obicei printre cele mai bune programe antivirus disponibile, ceea ce înseamnă că ați terminat căutarea celui mai bun software antivirus gratuit. Tehnologia AI de protecție cloud vă oferă nu numai scaner malware în timp real și detector de viruși, ci și un sistem de avertizare, care analizează fișiere necunoscute în cloud, pentru a vă proteja de amenințări pe măsură ce apar in timp real.
 4. Version 4.7.2

  39 downloads

  Descriere: Windows Repair All in One este un instrument creat pentru a ajuta la rezolvarea unei mari majorități de problemelor cunoscute ale sistemului de operare Windows, cum ar fi. erori de registry, permisiuni de fișiere, probleme cu Internet Explorer, actualizări Windows, Windows Firewall și multe altele. Malware și programele instalate necorespunzător pot modifica setările implicite, rezultând că sistemul dvs sa funcționeaze necorespunzator sau chiar mai rău. Cu ajutorul programului puteți restabili setările originale ale sistemului de operare pentru a rezolva multe din aceste probleme în mod direct. Windows Repair a fost întotdeauna gratuit pentru uz personal. Oferim o versiune Pro care adaugă noi caracteristici precum, actualizări automate, un dispozitiv de curățare îmbunătățit pentru hard disk, un dispozitiv de curățare a memoriei, tweeks de viteză și multe altele.
 5. Version 4.1.0

  14 downloads

  Descriere: Malwarebytes este un software anti-malware pentru Microsoft Windows, MacOS, Android și iOS care găsește și elimină malware. Creat de Malwarebytes Corporation, acesta a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2006. Acesta este disponibil într-o versiune gratuită, care scanează și elimină malware-ul când este pornit manual și o versiune plătită, care oferă în plus scanări programate si scaner de memorie.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.