Jump to content

cods

EX Staff
 • Content Count

  1364
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  598 [ Donate ]

Files posted by cods

 1. Blender

  Descriere:
   
  Blender 3D este un program software liber de grafică 3D. El poate fi folosit pentru crearea modelelor 3D, mapare UV, texturare, rigging (animarea prin folosirea "oaselor"), simularea apei, animatie, randare, particule și alte simulări computerizate, editare non-lineară, compositing și crearea aplicațiilor interactive 3D.
   
  Blender e disponibil pentru câteva sisteme de operare, FreeBSD, IRIX, GNU/Linux, Microsoft Windows, Mac OS X, Solaris, SkyOS, și MorphOS. Blender are o varietate de funcții similare ca scop și complexitate ca alte programe 3D ca Softimage|XSI, Cinema 4D, 3ds Max, Lightwave și Maya. Aceste funcții includ unelte pentru simulări avansate ca rigid body, fluid, cloth și softbody dynamics, unelte puternice pentru animarea caracterelor, materiale bazate pe node-uri și scripturi Python.

  7 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 2. Origin

  Descriere:
   
  Origin este o platformă de jocuri digitale, distribuție digitală și gestionare a drepturilor digitale (DRM) dezvoltată de Electronic Arts, care permite utilizatorilor să achiziționeze jocuri pentru PC și platforme mobile și să le descarce cu clientul Origin (EA Download Manager, EA Downloader și EA Link). Origin pentru Mac este disponibil de la 8 februarie 2013. 
   
  Origin conține funcții sociale, cum ar fi gestionarea profilului, crearea de rețele cu prietenii prin chat și jocurile directe, precum și o suprapunere în joc, streaming prin TwitchTV și partajarea bibliotecii jocurilor și integrarea comunității cu site-uri de rețea precum Facebook, Xbox Live, PlayStation Network și Rețeaua Nintendo.
   

  27 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 3. CCleaner

  Descriere:
   
  Probabil cea mai populară soluție de curățare gratuită la nivel global, cu peste 2 miliarde descărcări de la lansarea sa în 2003. CCleaner de la Piriform este un program rapid și ușor de folosit, care face calculatorul mai rapid, mai sigur și mai fiabil.
   
  CCleaner elimină cookie-urile, fișierele temporare și diverse alte date neutilizate care vă îngreuneaza sistemul de operare. Acest lucru eliberează spațiu pe hard disk, permițând sistemului să ruleze mai repede. Dacă ștergeți aceste date, vă protejează și anonimatul, ceea ce înseamnă că puteți naviga online mai sigur.
   
  Programul Registry Cleaner remediază erorile și setările defectuoase pentru a vă face computerul mai stabil. Interfața simplă, intuitivă și curățarea rapidă dar puternică fac CCleaner un favorit printre începători și tehnicieni. 
   
  INFO:
   
  Eu personal nu imi mai pun increderea in acest program dupa problema cu acel malware de prin Septembrie 2017. (LINK)
   
  Problema a fost rezolvata, dar cum am zis mai sus, mi-am pierdut increderea in el. :D
   
  INFO (06.08.2018):
   
  In urma unor probleme versiunea v5.45 a fost retrasa. Ultima versiune officiala a fost re-uploadata.
   
  https://www.bleepingcomputer.com/news/software/ccleaner-v545-pulled-due-to-anger-over-usage-data-collection/

  26 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 4. TeamViewer

  Descriere:
   
  Stabiliţi conexiuni la distanţă din şi spre exterior pentru asistenţă în timp real sau acces la alte computere. Participaţi la şedinţe şi prezentări, discutaţi cu alte persoane sau grupuri şi efectuaţi apeluri video.
   
  După descărcarea şi instalarea acestui software, veţi putea rula prima sesiune în decurs de doar câteva secunde.
   
   

  14 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 5. HWiNFO

  Descriere:
   
  HWiNFO reprezintă o colecție de informații hardware și instrumente de diagnosticare profesionale care susțin ultimele componente, tehnologii și standarde din industrie. Aceste instrumente sunt concepute pentru a colecta și a arăta cantitatea maximă de informații despre hardware-ul tau.
   
  Prin urmare, acest software este util pentru cei care au nevoie să caute actualizări de drivere, producători de calculatoare, integratori de sistem și experți tehnici. Informațiile preluate de acest program sunt prezentate într-o formă logică și ușor de înțeles și pot fi exportate (salvate) în mai multe tipuri de rapoarte, cum ar fi text, format HTML sau XML.

  19 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 6. CrystalDiskInfo

  Descriere:
   
  CrystalDiskInfo este un program de calculator pentru a testa funcționalitatea hard disk-uri. Software-ul efectuează diagnoza o și afișează starea tehnică a discurilor. CrystalDiskInfo este capabil să monitorizeze indicatorii de funcționare, cum ar fi, temperatura, viteza de rotație, timpul total de funcționare, numărul de incluziuni, date SMART etc.
   
  Caracteristici principale:
  Afișează indicatorii tehnici ai unui disc Monitorizarea stării și a temperaturii Afișează parametriilor SMART Gestionarea setărilor de AAM și APM Sprijină drive-urile externe  

  11 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 7. qBittorrent

  Descriere:
   
  qBittorrent este un client cross-platform pentru protocolul BitTorrent, care este lansat sub GNU GPL, versiunea 2. qBittorrent își propune să fie o alternativă gratuită și open-source pentru clienții populari, cum ar fi μTorrent. 
   
  qBittorrent este scris în C++, astfel este o aplicație nativă. Acesta utilizează Boost, Qt Toolkit (versiunea 4 sau 5), și libtorrent-rasterbar (pentru torrent back-end). Motorul său de căutare opțional este scris în Python, astfel încât sistemele fără o implementare Python instalat nu poate folosi asta.
   
   

  18 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 8. MEGAsync

  Descriere:
   
  MEGAsync este o aplicație intuitivă care vă permite să sincronizați fără efort foldere pe mai multe computere. Pur și simplu încărcați date în cloud și, în câteva secunde, puteți explora aceleași documente pe propriul PC.
   
  Cu MEGAsync puteți sincroniza toate dispozitivele dvs. cu contul dvs. MEGA. Accesați și utilizați cu siguranță datele dvs. în diferite locații și dispozitive. Este întotdeauna pornit și complet automat.
   
  Puteți să vă sincronizați întregul cont MEGA sau să configurați mai multe sincronizări selective între dosarele de pe computer și directoarele din contul dvs. MEGA. MEGAsync mută fișierele șterse la folderele speciale de pe computerul dvs. local și în contul dvs. MEGA, astfel încât să poată fi restaurate dacă este necesar.
   
  MEGAsync interacționează în siguranță cu browserul dvs., gestionând transferurile de fișiere MEGA pentru o performanță îmbunătățită.
   
   

  14 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 9. Foobar2000

  Descriere:
   
  foobar2000 este un player audio gratuit pentru Microsoft Windows, iOS și Android dezvoltat de Peter Pawłowski. Este cunoscut pentru designul său modular, o lățime de trăsături și o flexibilitate extinsă a utilizarilor în configurație. De exemplu, interfața este complet personalizabilă. Kitul său extensiv de dezvoltare software (SDK) permite dezvoltatorilor terță suport pentru a înlocui complet interfața.
   
  foobar2000 suportă un număr mare de formate de fișiere audio, are multe caracteristici pentru organizarea metadatelor, fișierelor și dosarelor și are o interfață de conversie pentru utilizarea cu codificatoare de linie de comandă. Pentru a maximiza fidelitatea audio în cazurile în care este necesară reamplasarea sau reducerea dimensiunilor în adâncime de biți, aceasta asigură modelarea zgomotului și ditheringul. Există o serie de componente oficiale și terțe părți care adaugă mult mai multe caracteristici suplimentare. 
   
   

  12 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 10. Spotify

  Descriere:
   
  Cu Spotify, este ușor să găsiți muzica potrivită pentru fiecare moment, pe telefon, pe computer, pe tabletă și multe altele.
   
  Există milioane de melodii pe Spotify. Deci, indiferent dacă lucrați, petreceți sau va relaxați, muzica potrivită este mereu la îndemână. Alegeți ceea ce doriți să ascultați sau lăsați-l pe Spotify să vă surprindă.
   
  De asemenea, puteți să răsfoiți colecțiile de muzică ale prietenilor, artiștilor și celebrităților sau să creați o stație de radio și să vă odihniți.
   
  Redați-vă muzica cu Spotify. Aboneaza-te sau asculta gratuit.
   
   

  40 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 11. K-Lite Codec Pack

  Descriere:

  K-Lite Codec Pack este o colecție de codecuri audio și video pentru Microsoft Windows care permite unui sistem de operare și software-ului acestuia să redea diferite formate audio și video care în general nu sunt suportate de sistemul de operare.
   
  K-Lite Codec Pack include, de asemenea, mai multe instrumente asociate, cum ar fi, Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC), Media Info Lite și instrumentul Codec Tweak.
   
  INFO:
  Daca aveti Codec Pack instalat in sistemul dvs (14.7.0 or newer) descarcati decat arhiva numita "K-Lite Codec Pack 14.8.4 UPDATE".

  104 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 12. Rufus

  Rufus este un utilitar care ajută la formatarea și crearea de unități USB, cum ar fi: chei USB, stick-uri de memorie etc.
   
  Aceasta poate fi utilă în special pentru cazurile în care:
   
  - Trebuie să creați medii de instalare USB cu ISO-uri bootabile (Windows, Linux, UEFI etc.)
  - Trebuie să lucrați la un sistem care nu are instalat un sistem de operare.
  - Trebuie să flash-uiti un BIOS sau alt firmware din DOS.
  - Doriți să rulați un utilitar de nivel scăzut.
   
  În ciuda dimensiunilor mici, Rufus oferă tot ce aveți nevoie!

  13 downloads

     (2 reviews)

  0 comments

  Updated

 13. CPU-Z

  Descriere:
   
  CPU-Z is a freeware that gathers and displays system information on some of the main devices of your PC.
   
  CPU-Z is a diagnostic tool that provides information on your CPU, including: processor name and vendor, core stepping and process, processor package, internal and external clocks, clock multiplier, partial overclock detection, processor features, supported instructions sets, L1 and L2 cache information, location, size, speed, and technology. 
   
  CPU-Z is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system.

  13 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 14. GPU-Z

  Descriere:
   
  GPU-Z este o aplicatie destinata sa furnieze informatii despre placile video. Programul furnieaza specificatii despre GPU si memoria ei, furnizeaza informatii despre temperatura placi, frecventa core-urilor, frecventa memoriilor, load-ul placi video si viteza ventilatoarelor.
   
   

  29 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 15. Notepad++

  Descriere:
   
  Notepad++ este un editor de text gratuit pentru Windows, găzduit la Sourceforge. Programul permite editarea codului sursă specific unui număr mare de limbaje de programare, precum C, C++, Pascal, Cobol, HTML, PHP.
   
  Facilități remarcabile sunt:
  Colorare sintactică pentru 48 de limbaje de programare (se poate modifica de către utilizator); Tipărirea color a codului sursă (WYSIWYG); Autocompletare = deducerea și întregirea automată a cuvântului de cod din biblioteca utilizată; Interfață cu mai multe ferestre (utilizează tab-uri); Suport pentru căutări/înlocuiri cu expresii regulate PERL; Suport pentru macroinstrucțiuni.  
  Notepad++ se bazează pe motorul Scintilla, fiind programat în C++ și utilizând Win32 API și biblioteca STL, asigurând astfel o execuție rapidă și un consum redus de resurse.
   
   
   

  26 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 16. VLC Media Player

  Descriere:
   
  VLC este un lector multimedia gratuit, cu sursă deschisă și disponibil pe mai multe platforme care poate reda majoritatea fișierelor multimedia precum și DVD-uri, CD-uri audio, VCD-uri și diferite protocoale de rețea.
   

  15 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 17. ESET Internet Security

  Descriere:
   
  ESET Internet Security reprezintă o protecție complexă pentru activitățile online de zi cu zi, datorită echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare. Este utilizată de peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume pentru a detecta și a neutraliza toate tipurile de amenințări digitale, inclusiv viruși, rootkituri, viermi și spyware.
   
  Caracteristicii cheie:
  Antivirus Antispyware Anti-Phishing Exploit Blocker Script-Based Attacks Protection Firewall Antispam Network Attack Protection Botnet Protection Banking & Payment Protection Webcam Protection UEFI Scanner (NEW) Connected Home Monitor (Updated) Anti-Theft (Change) License Manager (NEW) System Cleaner (NEW)

  14 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 18. Adobe Flash Player

  Descriere:
   
  Adobe Flash Player is the high performance, lightweight, highly expressive client runtime that delivers powerful and consistent user experiences across major operating systems, browsers, and mobile devices.
   
  Adobe Flash Player is the choice of both individuals and organizations when it comes to a highly powerful and extremely adaptable multi-platform client runtime. Flash has many new features and continues to be the ubiquitous Web standard; this software is included with all major Web browsers.
   
  Adobe Flash Player supports several data formats including AMF, SWF, XML and JSON. The multimedia formats which are supported by Flash Player include .MP3, .FLV, .JPEG, .GIF, .PNG and .RTMP. Other supported features include accelerated graphics rendering, multi-thread video decoding and webcam support for StageVideo. Adobe Flash Player also enables greater privacy controls, utilizing protected HTTP Dynamic Streaming (HDS).

  32 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 19. AIDA64

  Descriere:
   
  AIDA64 Extreme este un software de diagnosticare și benchmarking pentru utilizatorii de acasă. AIDA64 Extreme oferă o gamă largă de caracteristici care ajută la overclocking, diagnoza erorilor, test de stres și monitorizarea senzorilor. Are capabilități unice de a evalua performanța procesorului, a memoriei de sistem, a unităților de disc și a GPU-urilor OpenCL.
   
  AIDA64 este compatibil cu toate sistemele de operare Microsoft Windows pe 32 de biți și pe 64 de biți, inclusiv Windows 10 și Windows Server 2016.
   
  INFO:
   
  Ca orice aplicatie paid, AIDA ofera un trial de 30 de zile. 
   
   

  11 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 20. NZXT Cam

  Descriere:
   
  CAM este un software gratuit de monitorizare creat de NZXT pentru entuziastii de PC-uri și gameri. În anii trecuți, utilizatorii aveau nevoie de mai multe aplicații pentru a urmări temperaturile principale ale componentelor, a GPU-urilor, overclock-ului și a afișa FPS în joc.
   
  CAM a consolidat toate aceste funcții într-un utilitar ușor de folosit atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați.

  18 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 21. Media Creation Tool

  Descriere:
   
  Instalează Windows 10 cu Update la cea mai nouă versiune folosind instalare de pe stick USB boot, sau kit-ul Windows 10 ISO original pentru suport DVD. Gratuit pentru download, Windows 10 poate fi obţinut direct de la Microsoft folosind aplicaţia Media Creation Tool, utilizatorul alegând versiunea de Windows în limba română sau engleză.

  8 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 22. Uplay

  Descriere:
   
  Uplay este un serviciu creat de Ubisoft, care oferă utilizatorilor o experiență similară cu realizările oferite de alte companii de jocuri. Serviciul este furnizat pe diferite platforme, printre care: PC, Mac, PS3, Xbox 360, Facebook, iPhone, iPad și cel mai recent dezvăluit, OnLive. 
   
  Fiecare joc activat pe Uplay are diferite acțiuni care trebuiesc realizate pentru a câștiga puncte Uplay. Puteți să cheltuiți aceste puncte pentru a debloca orice joc disponibil. Pe Uplay găsiți cele mai tari jocuri de la Ubisoft împreună cu toate informațiile de care aveți nevoie. 
   
  Aplicația afișează o interfață prietenoasă care ușurează folosirea de către oricine. Dintr-o fereastră principală puteți naviga prin lansări de jocuri, adăugați altele noi în bibliotecă și chiar lansați cele pe care le-ați instalat.
   
  De asemenea, puteți să gestionați informațiile contului dvs. și să vedeți ce jocuri joacă prietenii dvs. Pentru a face lucrurile mai ușoare, Uplay afișează chiar premiile pe care le puteți câștiga și oferă, de asemenea, informații despre ceea ce trebuie să obțineți pentru fiecare.

  39 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 23. OneDrive

  Descriere:
   
  OneDrive este soluția Microsoft de stocare în cloud ca răspuns la Dropbox și alte servicii online similare. Aplicația OneDrive se integrează cu desktopul și funcționează ca orice alt folder de pe PC sau Mac.
   
  Fișierele copiate sau mutate în directoarele OneDrive sunt încărcate automat în spațiul cloud. Utilizatorii de Windows au, de asemenea, posibilitatea de a accesa, naviga și trasfera documente, fotografii, videoclipuri și alte fișiere de pe un computer la distanță care are instalat software-ul OneDrive.
   
  Documentele pot fi partajate cu alte persoane care utilizează serviciul OneDrive. 

  23 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 24. Avira Free Antivirus

  Descriere:
   
  Obțineți protecție antivirus premiată, care rulează în fundal pentru a vă proteja datele, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă menține PC-ul fără malware.
   
  Este simplu de folosit, descărcați și instalați, apoi stați-vă și relaxați-vă, sunteți proteja. Și este rapid și ușor, astfel încât să nu încetinească experiența dvs. de navigare.
   
  Avira Free Antivirus are aceeași tehnologie de bază cu Avira Antivirus Pro, numită "Produsul anului 2016" de AV-Comparatives. Alte recenzii antivirus independente il plasează de obicei printre cele mai bune programe antivirus disponibile, ceea ce înseamnă că ați terminat căutarea celui mai bun software antivirus gratuit.
   
  Tehnologia AI de protecție cloud vă oferă nu numai scaner malware în timp real și detector de viruși, ci și un sistem de avertizare, care analizează fișiere necunoscute în cloud, pentru a vă proteja de amenințări pe măsură ce apar in timp real.

  23 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 25. .NET Framework

  Descriere:
   
  The .NET Framework is Microsoft's comprehensive and consistent programming model for building applications that have visually stunning user experiences, seamless and secure communication, and the ability to model a range of business processes.
   
  The Microsoft .NET Framework 4 redistributable package installs the .NET Framework runtime and associated files that are required to run and develop applications to target the .NET Framework 4.
   
  The .NET Framework 4 works side by side with older Framework versions. Applications that are based on earlier versions of the Framework will continue to run on the version targeted by default.

  4 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.