Jump to content

cods

EX Staff
 • Content Count

  1371
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  3,031 [ Donate ]

Files posted by cods

 1. MSI Afterburner

  Descriere:
   
  MSI Afterburner este cel mai recunoscut și utilizat software de overclocking pentru plăci video din lume, care vă oferă un control deplin asupra placilor video. De asemenea, oferă o imagine de ansamblu incredibil de detaliată a hardware-ului dvs. și oferă câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi personalizarea profilurilor fan-urilor, benchmarking și înregistrare video.
   
  MSI Afterburner este disponibil complet gratuit și poate fi utilizat cu plăci video de la toate brandurile disponibile.

  13 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 2. CrystalDiskInfo

  Descriere:
   
  CrystalDiskInfo este un program de calculator pentru a testa funcționalitatea hard disk-uri. Software-ul efectuează diagnoza o și afișează starea tehnică a discurilor. CrystalDiskInfo este capabil să monitorizeze indicatorii de funcționare, cum ar fi, temperatura, viteza de rotație, timpul total de funcționare, numărul de incluziuni, date SMART etc.
   
  Caracteristici principale:
  Afișează indicatorii tehnici ai unui disc Monitorizarea stării și a temperaturii Afișează parametriilor SMART Gestionarea setărilor de AAM și APM Sprijină drive-urile externe  

  19 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 3. Sandboxie

  Descriere:
   
  Sandboxie rulează programele într-un spațiu izolat care le împiedică să facă modificări la alte programe și date din computer.
   
  Beneficii:
  Navigare mai sigura pe Internet: Rularea browser-ului Web sub protecția Sandboxie înseamnă că toate software-urile rău intenționate descărcate de browser sunt direct deschide in sandboxie și pot fi inchise imediat. Confidențialitate îmbunătățită: istoricul navigării, cookie-urile și fișierele temporare stocate în timp raman in Sandboxie si nu vor fi salvate in Windows. E-mail securizat: Virușii și alte programe rău intenționate care ar putea fi ascunse în e-mail, nu pot ieși din spațiul de lucru și nu pot infecta sistemul dvs. real. Many more.

  17 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 4. TeamViewer

  Descriere:
   
  Stabiliţi conexiuni la distanţă din şi spre exterior pentru asistenţă în timp real sau acces la alte computere. Participaţi la şedinţe şi prezentări, discutaţi cu alte persoane sau grupuri şi efectuaţi apeluri video.
   
  După descărcarea şi instalarea acestui software, veţi putea rula prima sesiune în decurs de doar câteva secunde.
   
   

  30 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 5. Malwarebytes Free

  Descriere:
   
  Malwarebytes este un software anti-malware pentru Microsoft Windows, MacOS, Android și iOS care găsește și elimină malware. Creat de Malwarebytes Corporation, acesta a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2006.
   
  Acesta este disponibil într-o versiune gratuită, care scanează și elimină malware-ul când este pornit manual și o versiune plătită, care oferă în plus scanări programate si scaner de memorie.

  8 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 6. Uplay

  Descriere:
   
  Uplay este un serviciu creat de Ubisoft, care oferă utilizatorilor o experiență similară cu realizările oferite de alte companii de jocuri. Serviciul este furnizat pe diferite platforme, printre care: PC, Mac, PS3, Xbox 360, Facebook, iPhone, iPad și cel mai recent dezvăluit, OnLive. 
   
  Fiecare joc activat pe Uplay are diferite acțiuni care trebuiesc realizate pentru a câștiga puncte Uplay. Puteți să cheltuiți aceste puncte pentru a debloca orice joc disponibil. Pe Uplay găsiți cele mai tari jocuri de la Ubisoft împreună cu toate informațiile de care aveți nevoie. 
   
  Aplicația afișează o interfață prietenoasă care ușurează folosirea de către oricine. Dintr-o fereastră principală puteți naviga prin lansări de jocuri, adăugați altele noi în bibliotecă și chiar lansați cele pe care le-ați instalat.
   
  De asemenea, puteți să gestionați informațiile contului dvs. și să vedeți ce jocuri joacă prietenii dvs. Pentru a face lucrurile mai ușoare, Uplay afișează chiar premiile pe care le puteți câștiga și oferă, de asemenea, informații despre ceea ce trebuie să obțineți pentru fiecare.

  52 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 7. K-Lite Codec Pack

  Descriere:

  K-Lite Codec Pack este o colecție de codecuri audio și video pentru Microsoft Windows care permite unui sistem de operare și software-ului acestuia să redea diferite formate audio și video care în general nu sunt suportate de sistemul de operare.
   
  K-Lite Codec Pack include, de asemenea, mai multe instrumente asociate, cum ar fi, Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC), Media Info Lite și instrumentul Codec Tweak.
   
  INFO:
  Daca aveti Codec Pack instalat in sistemul dvs (14.7.0 or newer) descarcati decat arhiva numita "K-Lite Codec Pack 14.8.4 UPDATE".

  126 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 8. GPU-Z

  Descriere:
   
  GPU-Z este o aplicatie destinata sa furnieze informatii despre placile video. Programul furnieaza specificatii despre GPU si memoria ei, furnizeaza informatii despre temperatura placi, frecventa core-urilor, frecventa memoriilor, load-ul placi video si viteza ventilatoarelor.
   
   

  36 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 9. Origin

  Descriere:
   
  Origin este o platformă de jocuri digitale, distribuție digitală și gestionare a drepturilor digitale (DRM) dezvoltată de Electronic Arts, care permite utilizatorilor să achiziționeze jocuri pentru PC și platforme mobile și să le descarce cu clientul Origin (EA Download Manager, EA Downloader și EA Link). Origin pentru Mac este disponibil de la 8 februarie 2013. 
   
  Origin conține funcții sociale, cum ar fi gestionarea profilului, crearea de rețele cu prietenii prin chat și jocurile directe, precum și o suprapunere în joc, streaming prin TwitchTV și partajarea bibliotecii jocurilor și integrarea comunității cu site-uri de rețea precum Facebook, Xbox Live, PlayStation Network și Rețeaua Nintendo.
   

  35 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 10. Spotify

  Descriere:
   
  Cu Spotify, este ușor să găsiți muzica potrivită pentru fiecare moment, pe telefon, pe computer, pe tabletă și multe altele.
   
  Există milioane de melodii pe Spotify. Deci, indiferent dacă lucrați, petreceți sau va relaxați, muzica potrivită este mereu la îndemână. Alegeți ceea ce doriți să ascultați sau lăsați-l pe Spotify să vă surprindă.
   
  De asemenea, puteți să răsfoiți colecțiile de muzică ale prietenilor, artiștilor și celebrităților sau să creați o stație de radio și să vă odihniți.
   
  Redați-vă muzica cu Spotify. Aboneaza-te sau asculta gratuit.
   
   

  48 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 11. SugarSync

  Descriere:
   
  SugarSync este un serviciu de cloud care permite sincronizarea activă a fișierelor între calculatoare și alte dispozitive electronice, fie cu scopul de a crea copii de siguranță (backup) sau a împărtăși date între diferite sisteme de operare, cum ar fi Android, BlackBerry, iOS, Mac OS X, Samsung SmartTV, Symbian, Windows, sau dispozitive echipate cu Windows Mobile.
   
  Acest program reactualizează sincronizarea în mod automat, monitorizând în permanență modificările apărute în fișiere, adăugari, ștergeri, editări și sincronizează aceste modificări cu toate dispozitivele legate la serverele SugarSync.

  17 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 12. HWiNFO

  Descriere:
   
  HWiNFO reprezintă o colecție de informații hardware și instrumente de diagnosticare profesionale care susțin ultimele componente, tehnologii și standarde din industrie. Aceste instrumente sunt concepute pentru a colecta și a arăta cantitatea maximă de informații despre hardware-ul tau.
   
  Prin urmare, acest software este util pentru cei care au nevoie să caute actualizări de drivere, producători de calculatoare, integratori de sistem și experți tehnici. Informațiile preluate de acest program sunt prezentate într-o formă logică și ușor de înțeles și pot fi exportate (salvate) în mai multe tipuri de rapoarte, cum ar fi text, format HTML sau XML.

  28 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 13. qBittorrent

  Descriere:
   
  qBittorrent este un client cross-platform pentru protocolul BitTorrent, care este lansat sub GNU GPL, versiunea 2. qBittorrent își propune să fie o alternativă gratuită și open-source pentru clienții populari, cum ar fi μTorrent. 
   
  qBittorrent este scris în C++, astfel este o aplicație nativă. Acesta utilizează Boost, Qt Toolkit (versiunea 4 sau 5), și libtorrent-rasterbar (pentru torrent back-end). Motorul său de căutare opțional este scris în Python, astfel încât sistemele fără o implementare Python instalat nu poate folosi asta.
   
   

  28 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 14. Notepad++

  Descriere:
   
  Notepad++ este un editor de text gratuit pentru Windows, găzduit la Sourceforge. Programul permite editarea codului sursă specific unui număr mare de limbaje de programare, precum C, C++, Pascal, Cobol, HTML, PHP.
   
  Facilități remarcabile sunt:
  Colorare sintactică pentru 48 de limbaje de programare (se poate modifica de către utilizator); Tipărirea color a codului sursă (WYSIWYG); Autocompletare = deducerea și întregirea automată a cuvântului de cod din biblioteca utilizată; Interfață cu mai multe ferestre (utilizează tab-uri); Suport pentru căutări/înlocuiri cu expresii regulate PERL; Suport pentru macroinstrucțiuni.  
  Notepad++ se bazează pe motorul Scintilla, fiind programat în C++ și utilizând Win32 API și biblioteca STL, asigurând astfel o execuție rapidă și un consum redus de resurse.
   
   
   

  45 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 15. ESET Internet Security

  Descriere:
   
  ESET Internet Security reprezintă o protecție complexă pentru activitățile online de zi cu zi, datorită echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare. Este utilizată de peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume pentru a detecta și a neutraliza toate tipurile de amenințări digitale, inclusiv viruși, rootkituri, viermi și spyware.
   
  Caracteristicii cheie:
  Antivirus Antispyware Anti-Phishing Exploit Blocker Script-Based Attacks Protection Firewall Antispam Network Attack Protection Botnet Protection Banking & Payment Protection Webcam Protection UEFI Scanner (NEW) Connected Home Monitor (Updated) Anti-Theft (Change) License Manager (NEW) System Cleaner (NEW)

  27 downloads

     (1 review)

  0 comments

  Updated

 16. AIDA64

  Descriere:
   
  AIDA64 Extreme este un software de diagnosticare și benchmarking pentru utilizatorii de acasă. AIDA64 Extreme oferă o gamă largă de caracteristici care ajută la overclocking, diagnoza erorilor, test de stres și monitorizarea senzorilor. Are capabilități unice de a evalua performanța procesorului, a memoriei de sistem, a unităților de disc și a GPU-urilor OpenCL.
   
  AIDA64 este compatibil cu toate sistemele de operare Microsoft Windows pe 32 de biți și pe 64 de biți, inclusiv Windows 10 și Windows Server 2016.
   
  INFO:
   
  Ca orice aplicatie paid, AIDA ofera un trial de 30 de zile. 
   
   

  15 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 17. CCleaner

  Descriere:
   
  Probabil cea mai populară soluție de curățare gratuită la nivel global, cu peste 2 miliarde descărcări de la lansarea sa în 2003. CCleaner de la Piriform este un program rapid și ușor de folosit, care face calculatorul mai rapid, mai sigur și mai fiabil.
   
  CCleaner elimină cookie-urile, fișierele temporare și diverse alte date neutilizate care vă îngreuneaza sistemul de operare. Acest lucru eliberează spațiu pe hard disk, permițând sistemului să ruleze mai repede. Dacă ștergeți aceste date, vă protejează și anonimatul, ceea ce înseamnă că puteți naviga online mai sigur.
   
  Programul Registry Cleaner remediază erorile și setările defectuoase pentru a vă face computerul mai stabil. Interfața simplă, intuitivă și curățarea rapidă dar puternică fac CCleaner un favorit printre începători și tehnicieni. 
   
  INFO:
   
  Eu personal nu imi mai pun increderea in acest program dupa problema cu acel malware de prin Septembrie 2017. (LINK)
   
  Problema a fost rezolvata, dar cum am zis mai sus, mi-am pierdut increderea in el. :D
   
  INFO (06.08.2018):
   
  In urma unor probleme versiunea v5.45 a fost retrasa. Ultima versiune officiala a fost re-uploadata.
   
  https://www.bleepingcomputer.com/news/software/ccleaner-v545-pulled-due-to-anger-over-usage-data-collection/

  35 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 18. Rufus

  Rufus este un utilitar care ajută la formatarea și crearea de unități USB, cum ar fi: chei USB, stick-uri de memorie etc.
   
  Aceasta poate fi utilă în special pentru cazurile în care:
   
  - Trebuie să creați medii de instalare USB cu ISO-uri bootabile (Windows, Linux, UEFI etc.)
  - Trebuie să lucrați la un sistem care nu are instalat un sistem de operare.
  - Trebuie să flash-uiti un BIOS sau alt firmware din DOS.
  - Doriți să rulați un utilitar de nivel scăzut.
   
  În ciuda dimensiunilor mici, Rufus oferă tot ce aveți nevoie!

  19 downloads

     (2 reviews)

  0 comments

  Updated

 19. MEGAsync

  Descriere:
   
  MEGAsync este o aplicație intuitivă care vă permite să sincronizați fără efort foldere pe mai multe computere. Pur și simplu încărcați date în cloud și, în câteva secunde, puteți explora aceleași documente pe propriul PC.
   
  Cu MEGAsync puteți sincroniza toate dispozitivele dvs. cu contul dvs. MEGA. Accesați și utilizați cu siguranță datele dvs. în diferite locații și dispozitive. Este întotdeauna pornit și complet automat.
   
  Puteți să vă sincronizați întregul cont MEGA sau să configurați mai multe sincronizări selective între dosarele de pe computer și directoarele din contul dvs. MEGA. MEGAsync mută fișierele șterse la folderele speciale de pe computerul dvs. local și în contul dvs. MEGA, astfel încât să poată fi restaurate dacă este necesar.
   
  MEGAsync interacționează în siguranță cu browserul dvs., gestionând transferurile de fișiere MEGA pentru o performanță îmbunătățită.
   
   

  21 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 20. Foobar2000

  Descriere:
   
  foobar2000 este un player audio gratuit pentru Microsoft Windows, iOS și Android dezvoltat de Peter Pawłowski. Este cunoscut pentru designul său modular, o lățime de trăsături și o flexibilitate extinsă a utilizarilor în configurație. De exemplu, interfața este complet personalizabilă. Kitul său extensiv de dezvoltare software (SDK) permite dezvoltatorilor terță suport pentru a înlocui complet interfața.
   
  foobar2000 suportă un număr mare de formate de fișiere audio, are multe caracteristici pentru organizarea metadatelor, fișierelor și dosarelor și are o interfață de conversie pentru utilizarea cu codificatoare de linie de comandă. Pentru a maximiza fidelitatea audio în cazurile în care este necesară reamplasarea sau reducerea dimensiunilor în adâncime de biți, aceasta asigură modelarea zgomotului și ditheringul. Există o serie de componente oficiale și terțe părți care adaugă mult mai multe caracteristici suplimentare. 
   
   

  16 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 21. Kaspersky Free Antivirus 2019

  Descriere:
   
  Kaspersky Free oferă o protecție completă împotriva diferitelor tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor. Diverse funcții și componente de protecție sunt disponibile ca parte a programului Kaspersky Free pentru a oferi o protecție completă.
   
  Elementele de protecție sunt concepute pentru a proteja computerul împotriva diferitelor tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor, a atacurilor de rețea și a fraudei. Fiecare tip de amenințare este tratată de o componentă de protecție individuală. Puteți activa și dezactiva componentele de protecție și puteți configura setările acestora.
   
  Pentru a menține Kaspersky Free la zi, trebuie să actualizați bazele de date și modulele de aplicații utilizate de aplicație.
   
  Caracteristicii cheie:
  File Anti-Virus, which protects the computer file system. Mail Anti-Virus, which checks inbound and outbound mail for viruses and other malicious programs. Web Anti-Virus, which intercepts and blocks scripts on websites should they pose a threat to your computer. With Web Anti-Virus enabled, all traffic is controlled and dangerous websites are blocked automatically. IM Anti-Virus, which maintains security while using instant messaging applications. Anti-Phishing, which checks whether web-addresses are on the list of phishing websites. On-Screen Keyboard, which prevents malefactors from intercepting information that the user enters with a standard external keyboard. System Watcher component rolls back the changes made to the operating system by malicious or other activity of applications. Network Attack Blocker loads at operating system startup and tracks incoming network traffic for activities characteristic of network attacks. When an attempt to attack your computer is detected, Kaspersky Free blocks all network activity from the attacking computer that is aimed at your computer.

  7 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 22. HWMonitor

  Descriere:
   
  HWMonitor este un program de monitorizare hardware care va afiseaza senzorii componentelor unui sistem PC. Acesta va afisa senzorii ai sistemului și vă va oferi informații detaliate despre acestea. HWMonitor monitorizeaza senzorii componentelor dvs., incluzând: temperaturile, tensiunile și viteza ventilatorului.

  16 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 23. Malwarebytes AdwCleaner

  Descriere:
   
  AdwCleaner este un program gratuit care caută și șterge virusii Adware, Toolbars, PUPs, etc. Folosind AdwCleaner puteți elimina cu ușurință multe dintre aceste tipuri de virusi pentru o experiență mai bună a utilizatorilor pe computer și în timpul navigării pe web.
   
  INFO:

  In Decembrie 2016, Malwarebytes a achizitionat AdwCleaner, momentan programul inca este gratuit ramanand un produs standalone. Nu se stie exact cand Malwarebytes o sa integreze AdwCleaner in produsul lor, dar ramane de vazut.

  22 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 24. Java Runtime Environment

  Descriere:
   
  Java este un set de software și specificații de calculator dezvoltate de James Gosling la Sun Microsystems, achiziționat ulterior de Oracle Corporation, care oferă un sistem de dezvoltare a aplicațiilor software și implementarea acestora într-un mediu multi-platform.
   
  Java este utilizat într-o gamă largă de platforme de calcul, de la dispozitive încorporate și telefoane mobile la servere de întreprinderi și supercomputere.
   
  Aplicațiile Java, care sunt mai puțin obișnuite decât aplicațiile Java standalone, au fost analizate în mod obișnuit în medii sigure, cu medii de tip sandbox, pentru a oferi multe caracteristici ale aplicațiilor native prin încorporarea în pagini HTML. Este încă posibilă rularea Java în browserele web, după ce majoritatea au abandonat suportul pentru VM-ul Java.

  9 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 25. Lightshot

  Descriere:
   
  LightShot vă permite să selectați orice zonă de pe un desktop și să faceți un screenshot cu 2 clicuri. Interfața simplă ușurează lucrul cu aplicația. Încărcați capturile de ecran pe server pentru a obține o un link cu captura dvs. Editați capturile de ecran imediat ce le-ați creat.
   
  Lightshot este cel mai rapid și mai ușor mod de a face o captură de ecran personalizabilă.

  8 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.