Jump to content

cods

EX Staff
 • Content Count

  1393
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  50 [ Donate ]

Files posted by cods

 1. OneDrive

  Descriere:
   
  OneDrive este soluția Microsoft de stocare în cloud ca răspuns la Dropbox și alte servicii online similare. Aplicația OneDrive se integrează cu desktopul și funcționează ca orice alt folder de pe PC sau Mac.
   
  Fișierele copiate sau mutate în directoarele OneDrive sunt încărcate automat în spațiul cloud. Utilizatorii de Windows au, de asemenea, posibilitatea de a accesa, naviga și trasfera documente, fotografii, videoclipuri și alte fișiere de pe un computer la distanță care are instalat software-ul OneDrive.
   
  Documentele pot fi partajate cu alte persoane care utilizează serviciul OneDrive. 

  34 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 2. Malwarebytes AdwCleaner

  Descriere:
   
  AdwCleaner este un program gratuit care caută și șterge virusii Adware, Toolbars, PUPs, etc. Folosind AdwCleaner puteți elimina cu ușurință multe dintre aceste tipuri de virusi pentru o experiență mai bună a utilizatorilor pe computer și în timpul navigării pe web.
   
  INFO:

  In Decembrie 2016, Malwarebytes a achizitionat AdwCleaner, momentan programul inca este gratuit ramanand un produs standalone. Nu se stie exact cand Malwarebytes o sa integreze AdwCleaner in produsul lor, dar ramane de vazut.

  36 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 3. Adobe Flash Player

  Descriere:
   
  Adobe Flash Player is the high performance, lightweight, highly expressive client runtime that delivers powerful and consistent user experiences across major operating systems, browsers, and mobile devices.
   
  Adobe Flash Player is the choice of both individuals and organizations when it comes to a highly powerful and extremely adaptable multi-platform client runtime. Flash has many new features and continues to be the ubiquitous Web standard; this software is included with all major Web browsers.
   
  Adobe Flash Player supports several data formats including AMF, SWF, XML and JSON. The multimedia formats which are supported by Flash Player include .MP3, .FLV, .JPEG, .GIF, .PNG and .RTMP. Other supported features include accelerated graphics rendering, multi-thread video decoding and webcam support for StageVideo. Adobe Flash Player also enables greater privacy controls, utilizing protected HTTP Dynamic Streaming (HDS).

  113 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 4. Origin

  Descriere:
   
  Origin este o platformă de jocuri digitale, distribuție digitală și gestionare a drepturilor digitale (DRM) dezvoltată de Electronic Arts, care permite utilizatorilor să achiziționeze jocuri pentru PC și platforme mobile și să le descarce cu clientul Origin (EA Download Manager, EA Downloader și EA Link). Origin pentru Mac este disponibil de la 8 februarie 2013. 
   
  Origin conține funcții sociale, cum ar fi gestionarea profilului, crearea de rețele cu prietenii prin chat și jocurile directe, precum și o suprapunere în joc, streaming prin TwitchTV și partajarea bibliotecii jocurilor și integrarea comunității cu site-uri de rețea precum Facebook, Xbox Live, PlayStation Network și Rețeaua Nintendo.
   

  48 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 5. Windows Repair All in One

  Descriere:
   
  Windows Repair All in One este un instrument creat pentru a ajuta la rezolvarea unei mari majorități de problemelor cunoscute ale sistemului de operare Windows, cum ar fi. erori de registry, permisiuni de fișiere, probleme cu Internet Explorer, actualizări Windows, Windows Firewall și multe altele.
   
  Malware și programele instalate necorespunzător pot modifica setările implicite, rezultând că sistemul dvs sa funcționeaze necorespunzator sau chiar mai rău. Cu ajutorul programului puteți restabili setările originale ale sistemului de operare pentru a rezolva multe din aceste probleme în mod direct.
   
  Windows Repair a fost întotdeauna gratuit pentru uz personal. Oferim o versiune Pro care adaugă noi caracteristici precum, actualizări automate, un dispozitiv de curățare îmbunătățit pentru hard disk, un dispozitiv de curățare a memoriei, tweeks de viteză și multe altele. 
   
   
   

  34 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 6. Hard Disk Sentinel

  Descriere:
   
  Hard Disk Sentinel este un program de monitorizare si analiza pentru HDD si SSD. Cu ajutorul programului, orice utilizator de calculator poate sa previna eventualele defectiuni care pot aparea la unitatile de stocare. Daca prevenim si monitorizam constant starea de sanatate a unitatilor de stocare, putem evita pierderea datelor.
   
  Hard Disk Sentinel functioneaza complet automat pe fundal, verificand starea de “sanatate” a unitatilor SSD/HDD la un interval prestabilit. Daca este gasita o eroare sau un comportament suspect, programul anunta utilizatorul vizual si acustic. Dupa un numar consistent de erori, se recomanda realizarea unui back-up integral cat mai rapid. Alertarea se poate face si prin email.
   
   
  Functii cheie:
  Monitorizeaza temperatura unitatilor HDD/SSD; Analizeaza in timp real parametri SMART; (PRO) Monitorizeaza pe fundal pentru a anunta utilizatorul in cazul aparitiei erorilor; (PRO) Poate monitoriza si analiza: carduri de memorie, HDD, SSD, rack-uri externe, sisteme NAS/DAS (indiferent de interfata de conectare); Afiseaza informatii detaliate pentru fiecare unitate de stocare; Disponibil in varianta trial pentru testare.

  14 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 7. HWiNFO

  Descriere:
   
  HWiNFO reprezintă o colecție de informații hardware și instrumente de diagnosticare profesionale care susțin ultimele componente, tehnologii și standarde din industrie. Aceste instrumente sunt concepute pentru a colecta și a arăta cantitatea maximă de informații despre hardware-ul tau.
   
  Prin urmare, acest software este util pentru cei care au nevoie să caute actualizări de drivere, producători de calculatoare, integratori de sistem și experți tehnici. Informațiile preluate de acest program sunt prezentate într-o formă logică și ușor de înțeles și pot fi exportate (salvate) în mai multe tipuri de rapoarte, cum ar fi text, format HTML sau XML.

  28 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 8. TeamViewer

  Descriere:
   
  Stabiliţi conexiuni la distanţă din şi spre exterior pentru asistenţă în timp real sau acces la alte computere. Participaţi la şedinţe şi prezentări, discutaţi cu alte persoane sau grupuri şi efectuaţi apeluri video.
   
  După descărcarea şi instalarea acestui software, veţi putea rula prima sesiune în decurs de doar câteva secunde.
   
   

  37 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 9. Notepad++

  Descriere:
   
  Notepad++ este un editor de text gratuit pentru Windows, găzduit la Sourceforge. Programul permite editarea codului sursă specific unui număr mare de limbaje de programare, precum C, C++, Pascal, Cobol, HTML, PHP.
   
  Facilități remarcabile sunt:
  Colorare sintactică pentru 48 de limbaje de programare (se poate modifica de către utilizator); Tipărirea color a codului sursă (WYSIWYG); Autocompletare = deducerea și întregirea automată a cuvântului de cod din biblioteca utilizată; Interfață cu mai multe ferestre (utilizează tab-uri); Suport pentru căutări/înlocuiri cu expresii regulate PERL; Suport pentru macroinstrucțiuni.  
  Notepad++ se bazează pe motorul Scintilla, fiind programat în C++ și utilizând Win32 API și biblioteca STL, asigurând astfel o execuție rapidă și un consum redus de resurse.
   
   
   

  51 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 10. MEGAsync

  Descriere:
   
  MEGAsync este o aplicație intuitivă care vă permite să sincronizați fără efort foldere pe mai multe computere. Pur și simplu încărcați date în cloud și, în câteva secunde, puteți explora aceleași documente pe propriul PC.
   
  Cu MEGAsync puteți sincroniza toate dispozitivele dvs. cu contul dvs. MEGA. Accesați și utilizați cu siguranță datele dvs. în diferite locații și dispozitive. Este întotdeauna pornit și complet automat.
   
  Puteți să vă sincronizați întregul cont MEGA sau să configurați mai multe sincronizări selective între dosarele de pe computer și directoarele din contul dvs. MEGA. MEGAsync mută fișierele șterse la folderele speciale de pe computerul dvs. local și în contul dvs. MEGA, astfel încât să poată fi restaurate dacă este necesar.
   
  MEGAsync interacționează în siguranță cu browserul dvs., gestionând transferurile de fișiere MEGA pentru o performanță îmbunătățită.
   
   

  24 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 11. CPU-Z

  Descriere:
   
  CPU-Z is a freeware that gathers and displays system information on some of the main devices of your PC.
   
  CPU-Z is a diagnostic tool that provides information on your CPU, including: processor name and vendor, core stepping and process, processor package, internal and external clocks, clock multiplier, partial overclock detection, processor features, supported instructions sets, L1 and L2 cache information, location, size, speed, and technology. 
   
  CPU-Z is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system.

  19 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 12. Uplay

  Descriere:
   
  Uplay este un serviciu creat de Ubisoft, care oferă utilizatorilor o experiență similară cu realizările oferite de alte companii de jocuri. Serviciul este furnizat pe diferite platforme, printre care: PC, Mac, PS3, Xbox 360, Facebook, iPhone, iPad și cel mai recent dezvăluit, OnLive. 
   
  Fiecare joc activat pe Uplay are diferite acțiuni care trebuiesc realizate pentru a câștiga puncte Uplay. Puteți să cheltuiți aceste puncte pentru a debloca orice joc disponibil. Pe Uplay găsiți cele mai tari jocuri de la Ubisoft împreună cu toate informațiile de care aveți nevoie. 
   
  Aplicația afișează o interfață prietenoasă care ușurează folosirea de către oricine. Dintr-o fereastră principală puteți naviga prin lansări de jocuri, adăugați altele noi în bibliotecă și chiar lansați cele pe care le-ați instalat.
   
  De asemenea, puteți să gestionați informațiile contului dvs. și să vedeți ce jocuri joacă prietenii dvs. Pentru a face lucrurile mai ușoare, Uplay afișează chiar premiile pe care le puteți câștiga și oferă, de asemenea, informații despre ceea ce trebuie să obțineți pentru fiecare.

  62 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 13. K-Lite Codec Pack

  Descriere:

  K-Lite Codec Pack este o colecție de codecuri audio și video pentru Microsoft Windows care permite unui sistem de operare și software-ului acestuia să redea diferite formate audio și video care în general nu sunt suportate de sistemul de operare.
   
  K-Lite Codec Pack include, de asemenea, mai multe instrumente asociate, cum ar fi, Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC), Media Info Lite și instrumentul Codec Tweak.
   
  INFO:
  Daca aveti Codec Pack instalat in sistemul dvs (14.7.0 or newer) descarcati decat arhiva numita "K-Lite Codec Pack 14.8.4 UPDATE".

  150 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 14. Foobar2000

  Descriere:
   
  foobar2000 este un player audio gratuit pentru Microsoft Windows, iOS și Android dezvoltat de Peter Pawłowski. Este cunoscut pentru designul său modular, o lățime de trăsături și o flexibilitate extinsă a utilizarilor în configurație. De exemplu, interfața este complet personalizabilă. Kitul său extensiv de dezvoltare software (SDK) permite dezvoltatorilor terță suport pentru a înlocui complet interfața.
   
  foobar2000 suportă un număr mare de formate de fișiere audio, are multe caracteristici pentru organizarea metadatelor, fișierelor și dosarelor și are o interfață de conversie pentru utilizarea cu codificatoare de linie de comandă. Pentru a maximiza fidelitatea audio în cazurile în care este necesară reamplasarea sau reducerea dimensiunilor în adâncime de biți, aceasta asigură modelarea zgomotului și ditheringul. Există o serie de componente oficiale și terțe părți care adaugă mult mai multe caracteristici suplimentare. 
   
   

  24 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 15. Spotify

  Descriere:
   
  Cu Spotify, este ușor să găsiți muzica potrivită pentru fiecare moment, pe telefon, pe computer, pe tabletă și multe altele.
   
  Există milioane de melodii pe Spotify. Deci, indiferent dacă lucrați, petreceți sau va relaxați, muzica potrivită este mereu la îndemână. Alegeți ceea ce doriți să ascultați sau lăsați-l pe Spotify să vă surprindă.
   
  De asemenea, puteți să răsfoiți colecțiile de muzică ale prietenilor, artiștilor și celebrităților sau să creați o stație de radio și să vă odihniți.
   
  Redați-vă muzica cu Spotify. Aboneaza-te sau asculta gratuit.
   
   

  60 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 16. qBittorrent

  Descriere:
   
  qBittorrent este un client cross-platform pentru protocolul BitTorrent, care este lansat sub GNU GPL, versiunea 2. qBittorrent își propune să fie o alternativă gratuită și open-source pentru clienții populari, cum ar fi μTorrent. 
   
  qBittorrent este scris în C++, astfel este o aplicație nativă. Acesta utilizează Boost, Qt Toolkit (versiunea 4 sau 5), și libtorrent-rasterbar (pentru torrent back-end). Motorul său de căutare opțional este scris în Python, astfel încât sistemele fără o implementare Python instalat nu poate folosi asta.
   
   

  39 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 17. Java Runtime Environment

  Descriere:
   
  Java este un set de software și specificații de calculator dezvoltate de James Gosling la Sun Microsystems, achiziționat ulterior de Oracle Corporation, care oferă un sistem de dezvoltare a aplicațiilor software și implementarea acestora într-un mediu multi-platform.
   
  Java este utilizat într-o gamă largă de platforme de calcul, de la dispozitive încorporate și telefoane mobile la servere de întreprinderi și supercomputere.
   
  Aplicațiile Java, care sunt mai puțin obișnuite decât aplicațiile Java standalone, au fost analizate în mod obișnuit în medii sigure, cu medii de tip sandbox, pentru a oferi multe caracteristici ale aplicațiilor native prin încorporarea în pagini HTML. Este încă posibilă rularea Java în browserele web, după ce majoritatea au abandonat suportul pentru VM-ul Java.

  35 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 18. CrystalDiskInfo

  Descriere:
   
  CrystalDiskInfo este un program de calculator pentru a testa funcționalitatea hard disk-uri. Software-ul efectuează diagnoza o și afișează starea tehnică a discurilor. CrystalDiskInfo este capabil să monitorizeze indicatorii de funcționare, cum ar fi, temperatura, viteza de rotație, timpul total de funcționare, numărul de incluziuni, date SMART etc.
   
  Caracteristici principale:
  Afișează indicatorii tehnici ai unui disc Monitorizarea stării și a temperaturii Afișează parametriilor SMART Gestionarea setărilor de AAM și APM Sprijină drive-urile externe  

  24 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 19. GPU-Z

  Descriere:
   
  GPU-Z este o aplicatie destinata sa furnieze informatii despre placile video. Programul furnieaza specificatii despre GPU si memoria ei, furnizeaza informatii despre temperatura placi, frecventa core-urilor, frecventa memoriilor, load-ul placi video si viteza ventilatoarelor.
   
   

  42 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 20. Cinebench

  Descriere:

  CINEBENCH este o suită de testare care evaluează capacitățile de performanță ale computerului dvs. CINEBENCH se bazează pe software-ul de animație premiat MAXON, Cinema 4D, care este utilizat pe scară largă de studiouri și case de producție din întreaga lume pentru crearea conținutului 3D. Software-ul MAXON a fost folosit în filme de succes cum ar fi Iron Man 3, Oblivion, Viața lui Pi sau Prometheus și multe altele. CINEBENCH este instrumentul perfect pentru a compara performanța procesorului și a graficelor în diferite sisteme și platforme (Windows și OS X).

  12 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 21. Sandboxie

  Descriere:
   
  Sandboxie rulează programele într-un spațiu izolat care le împiedică să facă modificări la alte programe și date din computer.
   
  Beneficii:
  Navigare mai sigura pe Internet: Rularea browser-ului Web sub protecția Sandboxie înseamnă că toate software-urile rău intenționate descărcate de browser sunt direct deschide in sandboxie și pot fi inchise imediat. Confidențialitate îmbunătățită: istoricul navigării, cookie-urile și fișierele temporare stocate în timp raman in Sandboxie si nu vor fi salvate in Windows. E-mail securizat: Virușii și alte programe rău intenționate care ar putea fi ascunse în e-mail, nu pot ieși din spațiul de lucru și nu pot infecta sistemul dvs. real. Many more.

  20 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 22. ESET Internet Security

  Descriere:
   
  ESET Internet Security reprezintă o protecție complexă pentru activitățile online de zi cu zi, datorită echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare. Este utilizată de peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume pentru a detecta și a neutraliza toate tipurile de amenințări digitale, inclusiv viruși, rootkituri, viermi și spyware.
   
  Caracteristicii cheie:
  Antivirus Antispyware Anti-Phishing Exploit Blocker Script-Based Attacks Protection Firewall Antispam Network Attack Protection Botnet Protection Banking & Payment Protection Webcam Protection UEFI Scanner (NEW) Connected Home Monitor (Updated) Anti-Theft (Change) License Manager (NEW) System Cleaner (NEW)

  34 downloads

     (1 review)

  0 comments

  Updated

 23. AIDA64

  Descriere:
   
  AIDA64 Extreme este un software de diagnosticare și benchmarking pentru utilizatorii de acasă. AIDA64 Extreme oferă o gamă largă de caracteristici care ajută la overclocking, diagnoza erorilor, test de stres și monitorizarea senzorilor. Are capabilități unice de a evalua performanța procesorului, a memoriei de sistem, a unităților de disc și a GPU-urilor OpenCL.
   
  AIDA64 este compatibil cu toate sistemele de operare Microsoft Windows pe 32 de biți și pe 64 de biți, inclusiv Windows 10 și Windows Server 2016.
   
  INFO:
   
  Ca orice aplicatie paid, AIDA ofera un trial de 30 de zile. 
   
   

  17 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 24. Bitdefender Antivirus Free

  Descriere:
   
  Bitdefender Antivirus Free Edition utilizeaza semnaturi de virusi si tehnologia proactiva Bitdefender pentru a proteja impotriva amenintarilor noi si necunoscute in timp real.
   
  Bitdefender Antivirus Free Edition este antivirus gratuit, rapid si eficient, cu protectia automata, cu interfata simpla si usor de utilizat, este oferit fara publicitatea enervanta.
   
  Caracteristici: 
  Protectia in timp real – toate fisierele sunt scanate in momentul lansarii sau copierii. De exemplu, fisierul care tocmai l-ai descarcat de pe Internet, este verificat imediat. Protectia activa – tehnologia inovatoare de detectie proactiva, utilizeaza tehnici euristice avansate pentru a detecta amenintari potentiale noi in timp real. Euristica antivirusului gratuit Bitdefender ofera un nivel ridicat de protectie impotriva amentintarilor noi, care inca nu au fost adaugate la semnaturi de virusi. Protectia activa in Bitdefender monitorizeaza orice aplicatie, pornita pe calculator, si detecteaza cele periculoase pe baza actiunilor sale. Sistem de detectare a intruziunilor – aceasta tehnologie reprezinta o serie de aplicatii euristice de monitorizare, care incearca sa acceseze serviciile de retea sau Internet. Acest sistem evalueaza aplicatiile pornite in sistemul de operare, cand acestea se comporta intr-un mod suspect si le blocheaza cand depasesc o limita. Tehnologia proactiva B-HAVE – noua tehnologie Bitdefender, conceputa pentru a reduce dependenta de semnaturi de virusi prin detectia proactiva a amenintarilor necunoscute. Aceasta tehnologie se bazeaza pe comportament intr-un mediu virtual. B-HAVE analizeaza caracteristicile si actiunile aplicatiilor, care sunt asociate cu aplicatii malware. Aplicatia poate fi daunatoare daca incearca sa modifice anumite fisiere, sa obtina acces la zone critice din memorie sau sa creeze un fisier, care este un produs al virusului cunoscut. In cazul in care nu sunt detectate actiuni daunatoare, B-HAVE porneste aplicatia in mod normal. In cazul in care comportamentul suspect este prezent, B-HAVE automat muta in carantina sau sterge aplicatia. Scanare HTTP – antivirusul gratuit Bitdefender analizeaza si blocheaza site-urile frauduloase si de tip phishing. Anti-rootkit – aceata tehnologie este utilizata pentru a cauta programe malware ascunse, cunoscute sub denumirea rootkit. Rootkit este un tip de aplicatii ascunse, adesea daunatoare, care pot ajuta hackerii pentru obtinerea controlului asupra calculatorlui. Actualizari periodice – Bitdefender se actualizeaza periodic, fara interventia utilizatorului, asigurand un nivel optim de protectie impotriva noilor amenintari. Scanare la incarcarea sistemului – aceasta tehnologie scaneaza sistemul la pornire, imediat ce sunt incarcate toate serviciile critice. Aceasta ajuta la imbunatatirea de detectie a virusului in timpul pornirii sistemului, precum si imbunatateste timpul de incarcare. Scanare in timp de nefunctionare – antivirusul gratuit Bitdefender detecteaza cand calculatorul utilizeaza minim de resurse, pentru a scana sistemul fara a afecta activitatea utilizatorului. Utilizarea resurselor de sistem este calculata pe baza utilizarii procesorului (CPU) si hard disk-ului (HDD). Tehnologia Smart Scan – fisierele care au fost verificate anterior, Bitdefender nu le va verifica din nou.

  6 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 25. Avira Free Antivirus

  Descriere:
   
  Obțineți protecție antivirus premiată, care rulează în fundal pentru a vă proteja datele, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă menține PC-ul fără malware.
   
  Este simplu de folosit, descărcați și instalați, apoi stați-vă și relaxați-vă, sunteți proteja. Și este rapid și ușor, astfel încât să nu încetinească experiența dvs. de navigare.
   
  Avira Free Antivirus are aceeași tehnologie de bază cu Avira Antivirus Pro, numită "Produsul anului 2016" de AV-Comparatives. Alte recenzii antivirus independente il plasează de obicei printre cele mai bune programe antivirus disponibile, ceea ce înseamnă că ați terminat căutarea celui mai bun software antivirus gratuit.
   
  Tehnologia AI de protecție cloud vă oferă nu numai scaner malware în timp real și detector de viruși, ci și un sistem de avertizare, care analizează fișiere necunoscute în cloud, pentru a vă proteja de amenințări pe măsură ce apar in timp real.

  26 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.