Jump to content

cods

Moderators
 • Content count

  1360
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,500 [ Donate ]

Files posted by cods

 1. Notepad++

  Descriere:
   
  Notepad++ este un editor de text gratuit pentru Windows, găzduit la Sourceforge. Programul permite editarea codului sursă specific unui număr mare de limbaje de programare, precum C, C++, Pascal, Cobol, HTML, PHP.
   
  Facilități remarcabile sunt:
  Colorare sintactică pentru 48 de limbaje de programare (se poate modifica de către utilizator); Tipărirea color a codului sursă (WYSIWYG); Autocompletare = deducerea și întregirea automată a cuvântului de cod din biblioteca utilizată; Interfață cu mai multe ferestre (utilizează tab-uri); Suport pentru căutări/înlocuiri cu expresii regulate PERL; Suport pentru macroinstrucțiuni.  
  Notepad++ se bazează pe motorul Scintilla, fiind programat în C++ și utilizând Win32 API și biblioteca STL, asigurând astfel o execuție rapidă și un consum redus de resurse.
   
   
   

  25 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 2. OneDrive

  Descriere:
   
  OneDrive este soluția Microsoft de stocare în cloud ca răspuns la Dropbox și alte servicii online similare. Aplicația OneDrive se integrează cu desktopul și funcționează ca orice alt folder de pe PC sau Mac.
   
  Fișierele copiate sau mutate în directoarele OneDrive sunt încărcate automat în spațiul cloud. Utilizatorii de Windows au, de asemenea, posibilitatea de a accesa, naviga și trasfera documente, fotografii, videoclipuri și alte fișiere de pe un computer la distanță care are instalat software-ul OneDrive.
   
  Documentele pot fi partajate cu alte persoane care utilizează serviciul OneDrive. 

  22 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 3. Razer Cortex

  Descriere:
   
  Razer Cortex este o aplicație gratuită care are o serie de instrumente utile, cum ar fi: permite jucătorilor să lanseze jocuri în timp ce stimulează performanța computerului, back-up save games, record in-game și găsesc oferte de negociere pentru jocuri.
   
  Principala funcție a aplicației este de a găsi cele mai bune oferte pe care le poti obține. Razer Cortex oferă un motor de comparare a prețurilor, care îi ajută pe jucători să fie la curent cu scăderile de prețuri din magazine, cum ar fi Amazon.com, GameStop, GOG, Green Man Gaming, Steam și Origin.
   
  Listele obișnuite de dorințe și notificările de joc se aplică, însă o caracteristică utilă a Razer Cortex este că va sugera jocurile pe care utilizatorii le-ar putea cumpara pe baza activității lor anterioare. Razer Cortex are, de asemenea, câteva instrumente excelente, inclusiv o galerie de captură a ecranului și o funcție de salvare a fișierelor din jocuri. Există, de asemenea, un "Game booster" care pretinde că îmbunătățește performanța PC-ului în timpul și după modificările jocului.

  8 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 4. HWiNFO

  Descriere:
   
  HWiNFO reprezintă o colecție de informații hardware și instrumente de diagnosticare profesionale care susțin ultimele componente, tehnologii și standarde din industrie. Aceste instrumente sunt concepute pentru a colecta și a arăta cantitatea maximă de informații despre hardware-ul tau.
   
  Prin urmare, acest software este util pentru cei care au nevoie să caute actualizări de drivere, producători de calculatoare, integratori de sistem și experți tehnici. Informațiile preluate de acest program sunt prezentate într-o formă logică și ușor de înțeles și pot fi exportate (salvate) în mai multe tipuri de rapoarte, cum ar fi text, format HTML sau XML.

  17 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 5. CCleaner

  Descriere:
   
  Probabil cea mai populară soluție de curățare gratuită la nivel global, cu peste 2 miliarde descărcări de la lansarea sa în 2003. CCleaner de la Piriform este un program rapid și ușor de folosit, care face calculatorul mai rapid, mai sigur și mai fiabil.
   
  CCleaner elimină cookie-urile, fișierele temporare și diverse alte date neutilizate care vă îngreuneaza sistemul de operare. Acest lucru eliberează spațiu pe hard disk, permițând sistemului să ruleze mai repede. Dacă ștergeți aceste date, vă protejează și anonimatul, ceea ce înseamnă că puteți naviga online mai sigur.
   
  Programul Registry Cleaner remediază erorile și setările defectuoase pentru a vă face computerul mai stabil. Interfața simplă, intuitivă și curățarea rapidă dar puternică fac CCleaner un favorit printre începători și tehnicieni. 
   
  INFO:
   
  Eu personal nu imi mai pun increderea in acest program dupa problema cu acel malware de prin Septembrie 2017. (LINK)
   
  Problema a fost rezolvata, dar cum am zis mai sus, mi-am pierdut increderea in el. :D
   
  INFO (06.08.2018):
   
  In urma unor probleme versiunea v5.45 a fost retrasa. Ultima versiune officiala a fost re-uploadata.
   
  https://www.bleepingcomputer.com/news/software/ccleaner-v545-pulled-due-to-anger-over-usage-data-collection/

  24 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 6. MEGAsync

  Descriere:
   
  MEGAsync este o aplicație intuitivă care vă permite să sincronizați fără efort foldere pe mai multe computere. Pur și simplu încărcați date în cloud și, în câteva secunde, puteți explora aceleași documente pe propriul PC.
   
  Cu MEGAsync puteți sincroniza toate dispozitivele dvs. cu contul dvs. MEGA. Accesați și utilizați cu siguranță datele dvs. în diferite locații și dispozitive. Este întotdeauna pornit și complet automat.
   
  Puteți să vă sincronizați întregul cont MEGA sau să configurați mai multe sincronizări selective între dosarele de pe computer și directoarele din contul dvs. MEGA. MEGAsync mută fișierele șterse la folderele speciale de pe computerul dvs. local și în contul dvs. MEGA, astfel încât să poată fi restaurate dacă este necesar.
   
  MEGAsync interacționează în siguranță cu browserul dvs., gestionând transferurile de fișiere MEGA pentru o performanță îmbunătățită.
   
   

  12 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 7. AVG Antivirus Free

  Descriere:
   
  AVG Anti-Virus Free Edition este versiunea gratuita a cunoscutului program antivirus AVG de la Grisoft, fiind disponibila si varianta AVG Anti-Virus Premium contra cost. Programul beneficiază de un puternic motor de scanare AVG si ofera un nivel rezonabil de securitate pentru PC-urile personale impotriva virusilor, spyware-ului, adware-ului si furtului de identitate online.
   
  Caracteristici:
  Update automat AVG Resident Shield, ofera protectie in timp real  AVG E-mail Scanner pentru protectia e-mail-ului tau AVG On-Demand Scanner reazalizeaza scanari ale sistemului impotriva virusilor, scanari atat manuale cat si programate la diferite intervale de timp Update-ul gratuit pentru totdeauna AVG Virus Vault pentru fisierele infectate Complet gratuit

  15 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 8. Avira Free Antivirus

  Descriere:
   
  Obțineți protecție antivirus premiată, care rulează în fundal pentru a vă proteja datele, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă menține PC-ul fără malware.
   
  Este simplu de folosit, descărcați și instalați, apoi stați-vă și relaxați-vă, sunteți proteja. Și este rapid și ușor, astfel încât să nu încetinească experiența dvs. de navigare.
   
  Avira Free Antivirus are aceeași tehnologie de bază cu Avira Antivirus Pro, numită "Produsul anului 2016" de AV-Comparatives. Alte recenzii antivirus independente il plasează de obicei printre cele mai bune programe antivirus disponibile, ceea ce înseamnă că ați terminat căutarea celui mai bun software antivirus gratuit.
   
  Tehnologia AI de protecție cloud vă oferă nu numai scaner malware în timp real și detector de viruși, ci și un sistem de avertizare, care analizează fișiere necunoscute în cloud, pentru a vă proteja de amenințări pe măsură ce apar in timp real.

  23 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 9. .NET Framework

  Descriere:
   
  The .NET Framework is Microsoft's comprehensive and consistent programming model for building applications that have visually stunning user experiences, seamless and secure communication, and the ability to model a range of business processes.
   
  The Microsoft .NET Framework 4 redistributable package installs the .NET Framework runtime and associated files that are required to run and develop applications to target the .NET Framework 4.
   
  The .NET Framework 4 works side by side with older Framework versions. Applications that are based on earlier versions of the Framework will continue to run on the version targeted by default.

  4 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 10. Uplay

  Descriere:
   
  Uplay este un serviciu creat de Ubisoft, care oferă utilizatorilor o experiență similară cu realizările oferite de alte companii de jocuri. Serviciul este furnizat pe diferite platforme, printre care: PC, Mac, PS3, Xbox 360, Facebook, iPhone, iPad și cel mai recent dezvăluit, OnLive. 
   
  Fiecare joc activat pe Uplay are diferite acțiuni care trebuiesc realizate pentru a câștiga puncte Uplay. Puteți să cheltuiți aceste puncte pentru a debloca orice joc disponibil. Pe Uplay găsiți cele mai tari jocuri de la Ubisoft împreună cu toate informațiile de care aveți nevoie. 
   
  Aplicația afișează o interfață prietenoasă care ușurează folosirea de către oricine. Dintr-o fereastră principală puteți naviga prin lansări de jocuri, adăugați altele noi în bibliotecă și chiar lansați cele pe care le-ați instalat.
   
  De asemenea, puteți să gestionați informațiile contului dvs. și să vedeți ce jocuri joacă prietenii dvs. Pentru a face lucrurile mai ușoare, Uplay afișează chiar premiile pe care le puteți câștiga și oferă, de asemenea, informații despre ceea ce trebuie să obțineți pentru fiecare.

  37 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 11. Origin

  Descriere:
   
  Origin este o platformă de jocuri digitale, distribuție digitală și gestionare a drepturilor digitale (DRM) dezvoltată de Electronic Arts, care permite utilizatorilor să achiziționeze jocuri pentru PC și platforme mobile și să le descarce cu clientul Origin (EA Download Manager, EA Downloader și EA Link). Origin pentru Mac este disponibil de la 8 februarie 2013. 
   
  Origin conține funcții sociale, cum ar fi gestionarea profilului, crearea de rețele cu prietenii prin chat și jocurile directe, precum și o suprapunere în joc, streaming prin TwitchTV și partajarea bibliotecii jocurilor și integrarea comunității cu site-uri de rețea precum Facebook, Xbox Live, PlayStation Network și Rețeaua Nintendo.
   

  26 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 12. O&O Defrag

  Descriere:
   
  Nu este nimic mai rău decât atunci când doriți să faceți ceva pe computerul dvs si el rulează lent. O&O Defrag folosit în mod regulat poate accelera un PC și poate funcționa ca și cum ar fi nou. Nu lăsați un computer lent să vă strică munca sau distracția.
   
  Permiteți la O&O Defrag să vă optimizeze hard disk-urile și puteți să crească viteze de până la 100%. Defragmentarea standard a discului optimizează performanța PC-ului dvs. 
   
  Caracteristicii cheie:
  Fragment Filter to identify the most fragmented files on a drive O&O DiskStat O&O DiskCleaner Time View to see which defragmentation activity results in which successful optimization Easy-to-Use: Ideal for Beginners and Professionals Even faster system and program starts Defragmentation time reduced by up to 40% Defragmentation of locked files TRIM for SSDs of any make Lifetime Performance Statistics Automatic deletion of free space for more privacy Optimizing systems with Thin Provisioning Supports Windows 10, Windows 8.1 and Windows 7 Server Edition requires Windows Server 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2, 2008  
   

  11 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 13. CrystalDiskInfo

  Descriere:
   
  CrystalDiskInfo este un program de calculator pentru a testa funcționalitatea hard disk-uri. Software-ul efectuează diagnoza o și afișează starea tehnică a discurilor. CrystalDiskInfo este capabil să monitorizeze indicatorii de funcționare, cum ar fi, temperatura, viteza de rotație, timpul total de funcționare, numărul de incluziuni, date SMART etc.
   
  Caracteristici principale:
  Afișează indicatorii tehnici ai unui disc Monitorizarea stării și a temperaturii Afișează parametriilor SMART Gestionarea setărilor de AAM și APM Sprijină drive-urile externe  

  11 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 14. Sandboxie

  Descriere:
   
  Sandboxie rulează programele într-un spațiu izolat care le împiedică să facă modificări la alte programe și date din computer.
   
  Beneficii:
  Navigare mai sigura pe Internet: Rularea browser-ului Web sub protecția Sandboxie înseamnă că toate software-urile rău intenționate descărcate de browser sunt direct deschide in sandboxie și pot fi inchise imediat. Confidențialitate îmbunătățită: istoricul navigării, cookie-urile și fișierele temporare stocate în timp raman in Sandboxie si nu vor fi salvate in Windows. E-mail securizat: Virușii și alte programe rău intenționate care ar putea fi ascunse în e-mail, nu pot ieși din spațiul de lucru și nu pot infecta sistemul dvs. real. Many more.

  7 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 15. MSI Afterburner

  Descriere:
   
  MSI Afterburner este cel mai recunoscut și utilizat software de overclocking pentru plăci video din lume, care vă oferă un control deplin asupra placilor video. De asemenea, oferă o imagine de ansamblu incredibil de detaliată a hardware-ului dvs. și oferă câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi personalizarea profilurilor fan-urilor, benchmarking și înregistrare video.
   
  MSI Afterburner este disponibil complet gratuit și poate fi utilizat cu plăci video de la toate brandurile disponibile.

  13 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 16. GPU-Z

  Descriere:
   
  GPU-Z este o aplicatie destinata sa furnieze informatii despre placile video. Programul furnieaza specificatii despre GPU si memoria ei, furnizeaza informatii despre temperatura placi, frecventa core-urilor, frecventa memoriilor, load-ul placi video si viteza ventilatoarelor.
   
   

  27 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 17. Visual Studio Code

  Descriere:
   
  Visual Studio Code is a lightweight, yet powerful source code editor that runs from your desktop.* It comes with built-in support for JavaScript, TypeScript and Node.js and has a varied array of extensions available for other languages, including C++, C#, Python, and PHP.
   
  It is based around Github’s Electron, which is a cross-platform version of the Atom code-editing component, based on JavaScript and HTML5. This editor is a fully featured integrated development environment (IDE) designed for developers working with Microsoft’s open cloud technologies.
  Visual Studio Code uses open source .NET tooling to provide support for ASP.NET C# code, building on Omnisharp .NET developer tools and the Roslyn compiler.
   
  The interface is easy to work with, as it is based on a common explorer style, with a pane on the left, which shows all of the files and folders you have access to, and an editor pane on the right, which shows the content of the files you have opened. In this regard, the editor has been developed well, and is pleasing on the eyes. It also has good functionality, with intellisense and autocomplete working well for JSON, CSS, HTML, {less}, and Node.js.

  16 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 18. Display Driver Uninstaller (DDU)

  Descriere:
   
  Display Driver Uninstaller este un utilitar destinat ștergeri a drivelor pentru placile grafice de la AMD sau NVIDIA al sistemelor dvs, fără a lăsa resturile în urmă (inclusiv registrii, foldere și fișiere, driver store etc).
   
  După ce utilizați acest instrument de ștergere a driverului va fi similar ca și când ar fi prima dată când instalați un nou driver ca o instalare proaspătă și curată al sistemului de operare.
   
  Ca în cazul oricărui instrument de acest tip, vă recomandăm să creați un nou punct de restaurare a sistemului înainte de al utiliza, astfel încât să vă puteți revoca sistemul în orice moment dacă întâmpinați probleme.
   
   

  16 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 19. qBittorrent

  Descriere:
   
  qBittorrent este un client cross-platform pentru protocolul BitTorrent, care este lansat sub GNU GPL, versiunea 2. qBittorrent își propune să fie o alternativă gratuită și open-source pentru clienții populari, cum ar fi μTorrent. 
   
  qBittorrent este scris în C++, astfel este o aplicație nativă. Acesta utilizează Boost, Qt Toolkit (versiunea 4 sau 5), și libtorrent-rasterbar (pentru torrent back-end). Motorul său de căutare opțional este scris în Python, astfel încât sistemele fără o implementare Python instalat nu poate folosi asta.
   
   

  18 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 20. SugarSync

  Descriere:
   
  SugarSync este un serviciu de cloud care permite sincronizarea activă a fișierelor între calculatoare și alte dispozitive electronice, fie cu scopul de a crea copii de siguranță (backup) sau a împărtăși date între diferite sisteme de operare, cum ar fi Android, BlackBerry, iOS, Mac OS X, Samsung SmartTV, Symbian, Windows, sau dispozitive echipate cu Windows Mobile.
   
  Acest program reactualizează sincronizarea în mod automat, monitorizând în permanență modificările apărute în fișiere, adăugari, ștergeri, editări și sincronizează aceste modificări cu toate dispozitivele legate la serverele SugarSync.

  12 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 21. Foobar2000

  Descriere:
   
  foobar2000 este un player audio gratuit pentru Microsoft Windows, iOS și Android dezvoltat de Peter Pawłowski. Este cunoscut pentru designul său modular, o lățime de trăsături și o flexibilitate extinsă a utilizarilor în configurație. De exemplu, interfața este complet personalizabilă. Kitul său extensiv de dezvoltare software (SDK) permite dezvoltatorilor terță suport pentru a înlocui complet interfața.
   
  foobar2000 suportă un număr mare de formate de fișiere audio, are multe caracteristici pentru organizarea metadatelor, fișierelor și dosarelor și are o interfață de conversie pentru utilizarea cu codificatoare de linie de comandă. Pentru a maximiza fidelitatea audio în cazurile în care este necesară reamplasarea sau reducerea dimensiunilor în adâncime de biți, aceasta asigură modelarea zgomotului și ditheringul. Există o serie de componente oficiale și terțe părți care adaugă mult mai multe caracteristici suplimentare. 
   
   

  11 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 22. Spotify

  Descriere:
   
  Cu Spotify, este ușor să găsiți muzica potrivită pentru fiecare moment, pe telefon, pe computer, pe tabletă și multe altele.
   
  Există milioane de melodii pe Spotify. Deci, indiferent dacă lucrați, petreceți sau va relaxați, muzica potrivită este mereu la îndemână. Alegeți ceea ce doriți să ascultați sau lăsați-l pe Spotify să vă surprindă.
   
  De asemenea, puteți să răsfoiți colecțiile de muzică ale prietenilor, artiștilor și celebrităților sau să creați o stație de radio și să vă odihniți.
   
  Redați-vă muzica cu Spotify. Aboneaza-te sau asculta gratuit.
   
   

  39 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 23. K-Lite Codec Pack

  Descriere:

  K-Lite Codec Pack este o colecție de codecuri audio și video pentru Microsoft Windows care permite unui sistem de operare și software-ului acestuia să redea diferite formate audio și video care în general nu sunt suportate de sistemul de operare.
   
  K-Lite Codec Pack include, de asemenea, mai multe instrumente asociate, cum ar fi, Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC), Media Info Lite și instrumentul Codec Tweak.
   
  INFO:
  Daca aveti Codec Pack instalat in sistemul dvs (14.7.0 or newer) descarcati decat arhiva numita "K-Lite Codec Pack 14.8.4 UPDATE".

  100 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 24. Windows Repair All in One

  Descriere:
   
  Windows Repair All in One este un instrument creat pentru a ajuta la rezolvarea unei mari majorități de problemelor cunoscute ale sistemului de operare Windows, cum ar fi. erori de registry, permisiuni de fișiere, probleme cu Internet Explorer, actualizări Windows, Windows Firewall și multe altele.
   
  Malware și programele instalate necorespunzător pot modifica setările implicite, rezultând că sistemul dvs sa funcționeaze necorespunzator sau chiar mai rău. Cu ajutorul programului puteți restabili setările originale ale sistemului de operare pentru a rezolva multe din aceste probleme în mod direct.
   
  Windows Repair a fost întotdeauna gratuit pentru uz personal. Oferim o versiune Pro care adaugă noi caracteristici precum, actualizări automate, un dispozitiv de curățare îmbunătățit pentru hard disk, un dispozitiv de curățare a memoriei, tweeks de viteză și multe altele. 
   
   
   

  34 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 25. Avast Free Antivirus

  Descriere:
   
  Protejeaza-ti computerul impotriva virusilor si programelor periculoase cu Avast! Free Antivirus ! Cea mai noua versiune, gratuita, a cunoscutului antivirus.

  Ce aduce nou Avast! Free Antivirus:

  - un manager de parole, asta inseamna ca parolele salvate voar fi protejate si criptate de programul antivirus
  - protectie imbunatatita pentru reteaua ta WiFi, Avast iti protejeaza si iti tine in siguranta router-ul si alte dispozitive conectate la retea
  - update-uri mai dese pentru o protectie antivirus mai eficienta
  - curata browserele de urmele navigarii pe internet, fisiere temporare, cache-ul, cookie-uri, istoric, etc.
  - tehnologia Smart Scan ofera o scanare completa impotriva virusilor, se asigura ca nu exista nicio amenintare din retea si iti recomanda updatarea programelor instalate la cea mai noua versiune.

  Are caracteristici remarcabile de detectare a virusilor si un randament foarte bun, ofera protectie in timp real, update-uri automate si nu necesita licenta, este complet gratuit.

  Cu Avast! Free Antivirus va veti putea baza pe o detectie de 100% a virusilor. Toate aceste operatiuni se fac cu un numar minim de alarme false.

  23 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.