Jump to content

cods

EX Staff
 • Content Count

  1408
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,200 [ Donate ]

Files posted by cods

 1. .NET Framework

  Descriere:
   
  The .NET Framework is Microsoft's comprehensive and consistent programming model for building applications that have visually stunning user experiences, seamless and secure communication, and the ability to model a range of business processes.
   
  The Microsoft .NET Framework 4 redistributable package installs the .NET Framework runtime and associated files that are required to run and develop applications to target the .NET Framework 4.
   
  The .NET Framework 4 works side by side with older Framework versions. Applications that are based on earlier versions of the Framework will continue to run on the version targeted by default.

  11 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 2. 7-Zip

  Descriere:
   
  7-Zip este un arhivator liber open source, creat în 1999 de Igor Pavlov. 7-Zip operează cu formatul de archivă 7z, dar poate citi și scrie într-o serie de alte formate. Programul poate fi folosit din linie de comandă, din interfața grafică, sau prin meniul contextual. Este disponibilă și o versiune multiplatformă a utilitarei de linie de comandă, p7zip.
   
  7-Zip este un software open source, majoritatea codului său sursă fiind sub licența GNU LGPL.

  6 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 3. Adobe Flash Player

  Descriere:
   
  Adobe Flash Player is the high performance, lightweight, highly expressive client runtime that delivers powerful and consistent user experiences across major operating systems, browsers, and mobile devices.
   
  Adobe Flash Player is the choice of both individuals and organizations when it comes to a highly powerful and extremely adaptable multi-platform client runtime. Flash has many new features and continues to be the ubiquitous Web standard; this software is included with all major Web browsers.
   
  Adobe Flash Player supports several data formats including AMF, SWF, XML and JSON. The multimedia formats which are supported by Flash Player include .MP3, .FLV, .JPEG, .GIF, .PNG and .RTMP. Other supported features include accelerated graphics rendering, multi-thread video decoding and webcam support for StageVideo. Adobe Flash Player also enables greater privacy controls, utilizing protected HTTP Dynamic Streaming (HDS).

  139 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 4. AIDA64

  Descriere:
   
  AIDA64 Extreme este un software de diagnosticare și benchmarking pentru utilizatorii de acasă. AIDA64 Extreme oferă o gamă largă de caracteristici care ajută la overclocking, diagnoza erorilor, test de stres și monitorizarea senzorilor. Are capabilități unice de a evalua performanța procesorului, a memoriei de sistem, a unităților de disc și a GPU-urilor OpenCL.
   
  AIDA64 este compatibil cu toate sistemele de operare Microsoft Windows pe 32 de biți și pe 64 de biți, inclusiv Windows 10 și Windows Server 2016.
   
  INFO:
   
  Ca orice aplicatie paid, AIDA ofera un trial de 30 de zile. 
   
   

  21 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 5. Avira Free Antivirus

  Descriere:
   
  Obțineți protecție antivirus premiată, care rulează în fundal pentru a vă proteja datele, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă menține PC-ul fără malware.
   
  Este simplu de folosit, descărcați și instalați, apoi stați-vă și relaxați-vă, sunteți proteja. Și este rapid și ușor, astfel încât să nu încetinească experiența dvs. de navigare.
   
  Avira Free Antivirus are aceeași tehnologie de bază cu Avira Antivirus Pro, numită "Produsul anului 2016" de AV-Comparatives. Alte recenzii antivirus independente il plasează de obicei printre cele mai bune programe antivirus disponibile, ceea ce înseamnă că ați terminat căutarea celui mai bun software antivirus gratuit.
   
  Tehnologia AI de protecție cloud vă oferă nu numai scaner malware în timp real și detector de viruși, ci și un sistem de avertizare, care analizează fișiere necunoscute în cloud, pentru a vă proteja de amenințări pe măsură ce apar in timp real.

  54 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 6. Bitdefender Antivirus Free

  Descriere:
   
  Bitdefender Antivirus Free Edition utilizeaza semnaturi de virusi si tehnologia proactiva Bitdefender pentru a proteja impotriva amenintarilor noi si necunoscute in timp real.
   
  Bitdefender Antivirus Free Edition este antivirus gratuit, rapid si eficient, cu protectia automata, cu interfata simpla si usor de utilizat, este oferit fara publicitatea enervanta.
   
  Caracteristici: 
  Protectia in timp real – toate fisierele sunt scanate in momentul lansarii sau copierii. De exemplu, fisierul care tocmai l-ai descarcat de pe Internet, este verificat imediat. Protectia activa – tehnologia inovatoare de detectie proactiva, utilizeaza tehnici euristice avansate pentru a detecta amenintari potentiale noi in timp real. Euristica antivirusului gratuit Bitdefender ofera un nivel ridicat de protectie impotriva amentintarilor noi, care inca nu au fost adaugate la semnaturi de virusi. Protectia activa in Bitdefender monitorizeaza orice aplicatie, pornita pe calculator, si detecteaza cele periculoase pe baza actiunilor sale. Sistem de detectare a intruziunilor – aceasta tehnologie reprezinta o serie de aplicatii euristice de monitorizare, care incearca sa acceseze serviciile de retea sau Internet. Acest sistem evalueaza aplicatiile pornite in sistemul de operare, cand acestea se comporta intr-un mod suspect si le blocheaza cand depasesc o limita. Tehnologia proactiva B-HAVE – noua tehnologie Bitdefender, conceputa pentru a reduce dependenta de semnaturi de virusi prin detectia proactiva a amenintarilor necunoscute. Aceasta tehnologie se bazeaza pe comportament intr-un mediu virtual. B-HAVE analizeaza caracteristicile si actiunile aplicatiilor, care sunt asociate cu aplicatii malware. Aplicatia poate fi daunatoare daca incearca sa modifice anumite fisiere, sa obtina acces la zone critice din memorie sau sa creeze un fisier, care este un produs al virusului cunoscut. In cazul in care nu sunt detectate actiuni daunatoare, B-HAVE porneste aplicatia in mod normal. In cazul in care comportamentul suspect este prezent, B-HAVE automat muta in carantina sau sterge aplicatia. Scanare HTTP – antivirusul gratuit Bitdefender analizeaza si blocheaza site-urile frauduloase si de tip phishing. Anti-rootkit – aceata tehnologie este utilizata pentru a cauta programe malware ascunse, cunoscute sub denumirea rootkit. Rootkit este un tip de aplicatii ascunse, adesea daunatoare, care pot ajuta hackerii pentru obtinerea controlului asupra calculatorlui. Actualizari periodice – Bitdefender se actualizeaza periodic, fara interventia utilizatorului, asigurand un nivel optim de protectie impotriva noilor amenintari. Scanare la incarcarea sistemului – aceasta tehnologie scaneaza sistemul la pornire, imediat ce sunt incarcate toate serviciile critice. Aceasta ajuta la imbunatatirea de detectie a virusului in timpul pornirii sistemului, precum si imbunatateste timpul de incarcare. Scanare in timp de nefunctionare – antivirusul gratuit Bitdefender detecteaza cand calculatorul utilizeaza minim de resurse, pentru a scana sistemul fara a afecta activitatea utilizatorului. Utilizarea resurselor de sistem este calculata pe baza utilizarii procesorului (CPU) si hard disk-ului (HDD). Tehnologia Smart Scan – fisierele care au fost verificate anterior, Bitdefender nu le va verifica din nou.

  17 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 7. CCleaner

  Descriere:
   
  Probabil cea mai populară soluție de curățare gratuită la nivel global, cu peste 2 miliarde descărcări de la lansarea sa în 2003. CCleaner de la Piriform este un program rapid și ușor de folosit, care face calculatorul mai rapid, mai sigur și mai fiabil.
   
  CCleaner elimină cookie-urile, fișierele temporare și diverse alte date neutilizate care vă îngreuneaza sistemul de operare. Acest lucru eliberează spațiu pe hard disk, permițând sistemului să ruleze mai repede. Dacă ștergeți aceste date, vă protejează și anonimatul, ceea ce înseamnă că puteți naviga online mai sigur.
   
  Programul Registry Cleaner remediază erorile și setările defectuoase pentru a vă face computerul mai stabil. Interfața simplă, intuitivă și curățarea rapidă dar puternică fac CCleaner un favorit printre începători și tehnicieni. 
   
  INFO:
   
  Eu personal nu imi mai pun increderea in acest program dupa problema cu acel malware de prin Septembrie 2017. (LINK)
   
  Problema a fost rezolvata, dar cum am zis mai sus, mi-am pierdut increderea in el. :D
   
  INFO (06.08.2018):
   
  In urma unor probleme versiunea v5.45 a fost retrasa. Ultima versiune officiala a fost re-uploadata.
   
  https://www.bleepingcomputer.com/news/software/ccleaner-v545-pulled-due-to-anger-over-usage-data-collection/

  51 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 8. Cinebench

  Descriere:

  CINEBENCH este o suită de testare care evaluează capacitățile de performanță ale computerului dvs. CINEBENCH se bazează pe software-ul de animație premiat MAXON, Cinema 4D, care este utilizat pe scară largă de studiouri și case de producție din întreaga lume pentru crearea conținutului 3D. Software-ul MAXON a fost folosit în filme de succes cum ar fi Iron Man 3, Oblivion, Viața lui Pi sau Prometheus și multe altele. CINEBENCH este instrumentul perfect pentru a compara performanța procesorului și a graficelor în diferite sisteme și platforme (Windows și OS X).

  18 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 9. CPU-Z

  Descriere:
   
  CPU-Z is a freeware that gathers and displays system information on some of the main devices of your PC.
   
  CPU-Z is a diagnostic tool that provides information on your CPU, including: processor name and vendor, core stepping and process, processor package, internal and external clocks, clock multiplier, partial overclock detection, processor features, supported instructions sets, L1 and L2 cache information, location, size, speed, and technology. 
   
  CPU-Z is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system.

  25 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 10. CrystalDiskInfo

  Descriere:
   
  CrystalDiskInfo este un program de calculator pentru a testa funcționalitatea hard disk-uri. Software-ul efectuează diagnoza o și afișează starea tehnică a discurilor. CrystalDiskInfo este capabil să monitorizeze indicatorii de funcționare, cum ar fi, temperatura, viteza de rotație, timpul total de funcționare, numărul de incluziuni, date SMART etc.
   
  Caracteristici principale:
  Afișează indicatorii tehnici ai unui disc Monitorizarea stării și a temperaturii Afișează parametriilor SMART Gestionarea setărilor de AAM și APM Sprijină drive-urile externe  

  31 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 11. ESET Internet Security

  Descriere:
   
  ESET Internet Security reprezintă o protecție complexă pentru activitățile online de zi cu zi, datorită echilibru optim între detecție, viteză și ușurință de utilizare. Este utilizată de peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume pentru a detecta și a neutraliza toate tipurile de amenințări digitale, inclusiv viruși, rootkituri, viermi și spyware.
   
  Caracteristicii cheie:
  Antivirus Antispyware Anti-Phishing Exploit Blocker Script-Based Attacks Protection Firewall Antispam Network Attack Protection Botnet Protection Banking & Payment Protection Webcam Protection UEFI Scanner (NEW) Connected Home Monitor (Updated) Anti-Theft (Change) License Manager (NEW) System Cleaner (NEW)

  49 downloads

     (1 review)

  0 comments

  Updated

 12. Foobar2000

  Descriere:
   
  foobar2000 este un player audio gratuit pentru Microsoft Windows, iOS și Android dezvoltat de Peter Pawłowski. Este cunoscut pentru designul său modular, o lățime de trăsături și o flexibilitate extinsă a utilizarilor în configurație. De exemplu, interfața este complet personalizabilă. Kitul său extensiv de dezvoltare software (SDK) permite dezvoltatorilor terță suport pentru a înlocui complet interfața.
   
  foobar2000 suportă un număr mare de formate de fișiere audio, are multe caracteristici pentru organizarea metadatelor, fișierelor și dosarelor și are o interfață de conversie pentru utilizarea cu codificatoare de linie de comandă. Pentru a maximiza fidelitatea audio în cazurile în care este necesară reamplasarea sau reducerea dimensiunilor în adâncime de biți, aceasta asigură modelarea zgomotului și ditheringul. Există o serie de componente oficiale și terțe părți care adaugă mult mai multe caracteristici suplimentare. 
   
   

  43 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 13. GPU-Z

  Descriere:
   
  GPU-Z este o aplicatie destinata sa furnieze informatii despre placile video. Programul furnieaza specificatii despre GPU si memoria ei, furnizeaza informatii despre temperatura placi, frecventa core-urilor, frecventa memoriilor, load-ul placi video si viteza ventilatoarelor.
   
   

  53 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 14. Hard Disk Sentinel

  Descriere:
   
  Hard Disk Sentinel este un program de monitorizare si analiza pentru HDD si SSD. Cu ajutorul programului, orice utilizator de calculator poate sa previna eventualele defectiuni care pot aparea la unitatile de stocare. Daca prevenim si monitorizam constant starea de sanatate a unitatilor de stocare, putem evita pierderea datelor.
   
  Hard Disk Sentinel functioneaza complet automat pe fundal, verificand starea de “sanatate” a unitatilor SSD/HDD la un interval prestabilit. Daca este gasita o eroare sau un comportament suspect, programul anunta utilizatorul vizual si acustic. Dupa un numar consistent de erori, se recomanda realizarea unui back-up integral cat mai rapid. Alertarea se poate face si prin email.
   
   
  Functii cheie:
  Monitorizeaza temperatura unitatilor HDD/SSD; Analizeaza in timp real parametri SMART; (PRO) Monitorizeaza pe fundal pentru a anunta utilizatorul in cazul aparitiei erorilor; (PRO) Poate monitoriza si analiza: carduri de memorie, HDD, SSD, rack-uri externe, sisteme NAS/DAS (indiferent de interfata de conectare); Afiseaza informatii detaliate pentru fiecare unitate de stocare; Disponibil in varianta trial pentru testare.

  21 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 15. HWiNFO

  Descriere:
   
  HWiNFO reprezintă o colecție de informații hardware și instrumente de diagnosticare profesionale care susțin ultimele componente, tehnologii și standarde din industrie. Aceste instrumente sunt concepute pentru a colecta și a arăta cantitatea maximă de informații despre hardware-ul tau.
   
  Prin urmare, acest software este util pentru cei care au nevoie să caute actualizări de drivere, producători de calculatoare, integratori de sistem și experți tehnici. Informațiile preluate de acest program sunt prezentate într-o formă logică și ușor de înțeles și pot fi exportate (salvate) în mai multe tipuri de rapoarte, cum ar fi text, format HTML sau XML.

  39 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 16. HWMonitor

  Descriere:
   
  HWMonitor este un program de monitorizare hardware care va afiseaza senzorii componentelor unui sistem PC. Acesta va afisa senzorii ai sistemului și vă va oferi informații detaliate despre acestea. HWMonitor monitorizeaza senzorii componentelor dvs., incluzând: temperaturile, tensiunile și viteza ventilatorului.

  17 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 17. Java Runtime Environment

  Descriere:
   
  Java este un set de software și specificații de calculator dezvoltate de James Gosling la Sun Microsystems, achiziționat ulterior de Oracle Corporation, care oferă un sistem de dezvoltare a aplicațiilor software și implementarea acestora într-un mediu multi-platform.
   
  Java este utilizat într-o gamă largă de platforme de calcul, de la dispozitive încorporate și telefoane mobile la servere de întreprinderi și supercomputere.
   
  Aplicațiile Java, care sunt mai puțin obișnuite decât aplicațiile Java standalone, au fost analizate în mod obișnuit în medii sigure, cu medii de tip sandbox, pentru a oferi multe caracteristici ale aplicațiilor native prin încorporarea în pagini HTML. Este încă posibilă rularea Java în browserele web, după ce majoritatea au abandonat suportul pentru VM-ul Java.

  36 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 18. K-Lite Codec Pack

  Descriere:

  K-Lite Codec Pack este o colecție de codecuri audio și video pentru Microsoft Windows care permite unui sistem de operare și software-ului acestuia să redea diferite formate audio și video care în general nu sunt suportate de sistemul de operare.
   
  K-Lite Codec Pack include, de asemenea, mai multe instrumente asociate, cum ar fi, Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC), Media Info Lite și instrumentul Codec Tweak.
   
  INFO:
  Daca aveti Codec Pack instalat in sistemul dvs (14.7.0 or newer) descarcati decat arhiva numita "K-Lite Codec Pack 14.8.4 UPDATE".

  195 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 19. Kaspersky Free Antivirus 2020

  Descriere:
   
  Kaspersky Free oferă o protecție completă împotriva diferitelor tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor. Diverse funcții și componente de protecție sunt disponibile ca parte a programului Kaspersky Free pentru a oferi o protecție completă.
   
  Elementele de protecție sunt concepute pentru a proteja computerul împotriva diferitelor tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor, a atacurilor de rețea și a fraudei. Fiecare tip de amenințare este tratată de o componentă de protecție individuală. Puteți activa și dezactiva componentele de protecție și puteți configura setările acestora.
   
  Pentru a menține Kaspersky Free la zi, trebuie să actualizați bazele de date și modulele de aplicații utilizate de aplicație.
   
  Caracteristicii cheie:
  File Anti-Virus, which protects the computer file system. Mail Anti-Virus, which checks inbound and outbound mail for viruses and other malicious programs. Web Anti-Virus, which intercepts and blocks scripts on websites should they pose a threat to your computer. With Web Anti-Virus enabled, all traffic is controlled and dangerous websites are blocked automatically. IM Anti-Virus, which maintains security while using instant messaging applications. Anti-Phishing, which checks whether web-addresses are on the list of phishing websites. On-Screen Keyboard, which prevents malefactors from intercepting information that the user enters with a standard external keyboard. System Watcher component rolls back the changes made to the operating system by malicious or other activity of applications. Network Attack Blocker loads at operating system startup and tracks incoming network traffic for activities characteristic of network attacks. When an attempt to attack your computer is detected, Kaspersky Free blocks all network activity from the attacking computer that is aimed at your computer.

  19 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 20. Lightshot

  Descriere:
   
  LightShot vă permite să selectați orice zonă de pe un desktop și să faceți un screenshot cu 2 clicuri. Interfața simplă ușurează lucrul cu aplicația. Încărcați capturile de ecran pe server pentru a obține o un link cu captura dvs. Editați capturile de ecran imediat ce le-ați creat.
   
  Lightshot este cel mai rapid și mai ușor mod de a face o captură de ecran personalizabilă.

  9 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 21. Malwarebytes AdwCleaner

  Descriere:
   
  AdwCleaner este un program gratuit care caută și șterge virusii Adware, Toolbars, PUPs, etc. Folosind AdwCleaner puteți elimina cu ușurință multe dintre aceste tipuri de virusi pentru o experiență mai bună a utilizatorilor pe computer și în timpul navigării pe web.
   
  INFO:

  In Decembrie 2016, Malwarebytes a achizitionat AdwCleaner, momentan programul inca este gratuit ramanand un produs standalone. Nu se stie exact cand Malwarebytes o sa integreze AdwCleaner in produsul lor, dar ramane de vazut.

  57 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 22. Malwarebytes Free

  Descriere:
   
  Malwarebytes este un software anti-malware pentru Microsoft Windows, MacOS, Android și iOS care găsește și elimină malware. Creat de Malwarebytes Corporation, acesta a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2006.
   
  Acesta este disponibil într-o versiune gratuită, care scanează și elimină malware-ul când este pornit manual și o versiune plătită, care oferă în plus scanări programate si scaner de memorie.

  30 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 23. Media Creation Tool

  Descriere:
   
  Instalează Windows 10 cu Update la cea mai nouă versiune folosind instalare de pe stick USB boot, sau kit-ul Windows 10 ISO original pentru suport DVD. Gratuit pentru download, Windows 10 poate fi obţinut direct de la Microsoft folosind aplicaţia Media Creation Tool, utilizatorul alegând versiunea de Windows în limba română sau engleză.

  14 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 24. Media Player Classic Black Edition

  Descriere:
   
  Media Player Classic - Black Edition (MPC-BE) este un player audio și video gratuit pentru Windows, bazat pe proiectele originale, Media Player Classic și Media Player Classic Home Cinema.
   
  MCP-BE este o versiune curata de MPC-HC, care arata mult mai bine și conține numeroase alte caracteristici și bug fix-uri. MCP-BE este o versiune mai noua și dispune de cea mai recentă versiune SVN, precum și cea mai recentă versiune a codului.
   
  Caracteristicii:
  "Speed Step" settings DXVA (GPU) indicator on the toolbar JPEG 2000 support in MP4/MOV splitter and decoder, ffmpeg + OpenJPEG library is used for decoding Full Opus support, splitter + decoder, ffmpeg + libopus is used for decoding

  17 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

 25. MEGAsync

  Descriere:
   
  MEGAsync este o aplicație intuitivă care vă permite să sincronizați fără efort foldere pe mai multe computere. Pur și simplu încărcați date în cloud și, în câteva secunde, puteți explora aceleași documente pe propriul PC.
   
  Cu MEGAsync puteți sincroniza toate dispozitivele dvs. cu contul dvs. MEGA. Accesați și utilizați cu siguranță datele dvs. în diferite locații și dispozitive. Este întotdeauna pornit și complet automat.
   
  Puteți să vă sincronizați întregul cont MEGA sau să configurați mai multe sincronizări selective între dosarele de pe computer și directoarele din contul dvs. MEGA. MEGAsync mută fișierele șterse la folderele speciale de pe computerul dvs. local și în contul dvs. MEGA, astfel încât să poată fi restaurate dacă este necesar.
   
  MEGAsync interacționează în siguranță cu browserul dvs., gestionând transferurile de fișiere MEGA pentru o performanță îmbunătățită.
   
   

  34 downloads

     (0 reviews)

  0 comments

  Updated

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.