Jump to content

Drogatul :X

Manager Server
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  663 [ Donate ]

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About Drogatul :X

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 04/19/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://steamcommunity.com/groups/jbindungi
 • Yahoo
 • Skype
  ducadam.ducadam

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  ...

Recent Profile Visitors

503 profile views
 1. Respins. Ai activitate dar as fi nedrept fata de toti cei care au asteptat fiecare grad. Toti adminii daca la urmatoarele cereri nu o fiti mai atenti la cum votati o sa aveti cate 1 av.Acum nu iau in considerare.
 2. Urmatoarea data sa-i dai permanent daca mai continua asa.
 3. Acceptat, sper sa nu ne dezamagesti.
 4. Respins,Te-am lasat vazand ca adminii ti-au dat contra doar pentru activitate.Am zis ca poate te apuci dar vad ca scazi.
 5. Avertisment verbal la urmatorul avertisment verbal se va transforma intr-un advertisment, l-ai prins doar odata ca face acest lucru in videoclip. Slenderul trebuie sa-l prinda fata in fata sa-i dea damage, chiar si o secunda daca a fost prins o sa primeasca damage.
 6. Salut, nu se vede ca a dat slay sau ca era hns simple in dovada. Reclamatie nefondata, daca s-ar fi vazut nu ar primi remove ar fi fost sanctionat cu avertisment/avertisment verbal.Remove se primesti de la prima greseala doar daca e foarte grava.
 7. Summer event A ajuns vara si la noi pe server cu o caldura de pana la 35°C. Pentru a te racori trebuie sa faci rost de niste elemente pentru a manca o inghetata delicioasa si racoroasa ce te va face sa nu simti deloc caldura. Cerintele: Cum faceti rost de obiectele necesare?: -Va pot pica la lr -Va pot pica la toate day-urile in afara de TAG DAY. -Va pot pica si o data la 5 minute jucate pe server, ca si reputatia. -Sanse de drop Prizonieri [60%] -Sanse de drop Gardieni [30%] -Pentru a accesa meniul de vara scrieti !vara Recompensele pentru completarea eventului. Primii 3 jucatori ce se vor racori inainte tuturor cu cele 100 de inghetate vor primi un premiu mai special -Locul 1 - 1 luna vip, 500 reputatie, 500 tigari, skin personalizat de vara. -Locul 2 - O saptamana vip, 500 reputatie, 500 tigari, skin personalizat de vara. -Locul 3 - 3 zile vip, 500 reputatie, 500 tigari, skin personalizat de vara. Iar toti ceilalti participanti vor primi ca si recompensa: 500 reputatie, 500 tigari, skin personalizat de vara. Skin-ul personalizat ce va fii doar la acest eveniment, nu se va putea cumpara niciodata din !shop
 8. Activitate buna iar dupa pe 0, revi cu activitatea?
 9. Respins, am vorbit pe discord despre activitate.
 10. Respins, revino peste o saptamana cand ai toate chestiile in regula.
 11. Serverul e de cs:go, nu e de 1.6. Rezolvat.
 12. Respins, ai o saptamana pana poti face cerere din nou, incearca sa reglezi ce ti-au spus adminii.
 13. Acceptat, ridica activitatea.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.