Jump to content

ATENUS

Administrators
 • Content count

  4064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Tokens

  600 [ Donate ]

ATENUS last won the day on September 18 2015

ATENUS had the most liked content!

Community Reputation

1863 Perfect

About ATENUS

 • Rank
  Administrator Server Market Clan GameTracker

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Aceasta sectiunea este dedicata celor care vor sa isi deschida un server, nu celor care au deja unul. Daca serverul tau este online si ai nevoie de staff, poti posta aici : https://www.indungi.ro/forum/forum/515-cereri-admin/ Multumesc.
 2. 1. Pro, intr-adevar arata mai bine asa cum ai propus tu. 2. Contra. Motiv? Daca serverul respectiv intampina probleme tehnice/financiare si este offline 2-3 zile, ce se intampla, e dat afara? Nu mi se pare o idee buna. In schimb, la partea a2a as fi de acord. Daca isi schimba DNS sa fie dat afara. Cu toate ca si aici ar fi putin dificil... Detinatorul poate schimba DNS pentru a-i da 'claim' pe gametracker, cand il reface de la zero s.a.m.d
 3. Daca intr-adevar esti interesat de oferta, contacteaza initiatorul topicului in privat si discuta acolo detaliile. Evita posturile inutile, altfel vei fi sanctionat. In cazul in care postezi doar de dragul de a posta, asta nu e sectiunea potrivita.
 4. Salut, Toate serverele care sunt 'de vanzare' se afla in aceasta gategorie. Cauta si i-a legatura cu cel care il vinde.
 5. Chestia cu Afiliati/Oficiali candva si-a avut rostul, insa acum, consider ca nu si-l mai are. Asadar, sunt perfect de acord cu aceasta propunere. Cu siguranta transferul celor de la afiliati la oficiali va fi un beneficiu pentru detinatorii de servere. In concluzie, PRO pentru ' marea unire '
 6. Aici poti deschide topic doar daca vrei sa deschizi krond/zeroping. Chiar daca afiliem si servere hostate la alte firme, ele nu pot fi postate la server market.
 7. Avand in vedere ca au trecut ceva luni bune decand ai deschis topicul si nu ai concretizat nimic, tind sa cred ca interesul tau e altul, nu cel descris in topic. Nu am sa ma apuc acum sa dau cu presupusul sau sa fac o 'ancheta' in ceea ce te priveste, dar iti voi inchide topicul pentru ca nu il putem tine deschis la infinit. Daca era sa fie ceva serios, consider ca se intampla demult.
 8. Daca ti-ai achizitionat deja serverul, voi inchide topicul. Mai departe, iti poti cauta staff aici https://www.indungi.ro/forum/forum/515-cereri-admin/
 9. Subiect inchis. Lipsa de interes.
 10. Subiect inchis. Lipsa de interes.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.