Jump to content

iXtrem

Manager Server
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

20 Excellent

1 Follower

About iXtrem

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Yahoo
  ixfirecs
 • Skype
  ixfire

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu am deschis topicul ca sa starnesc discutii. Si nici nu am sa vin cu vreo dovada, faptul ca tu din start ma consideri mincinos spune multe. Exista log unde se poate verifica. Dar nu cred ca merita efortul. Ideea este alta. In momentul in care parasesti server-ul schimba frate mapa pe d2. Ca nu stii cati playeri o sa ai peste 30 de minute. Si e stupid sa joci atatia insi pe o harta minuscula.
 2. Gata bre, puneti putin frana. Pai aici discutam despre demo-uri si alte chestii despre cs. Atacurile la persoana nu-si au rostul aici. O sa citeasca si cei din conducere ce s-a scris si o sa ia o hotarare. Deja ma simt vinovat ca am postat. Oare?
 3. Iar intru sa joc, totul e ok, jucam d2, mai intra playeri, mai ies... etc. Cum e noaptea. La un moment mai de acalmie intra hildado, schimba harta pe d2x2, ca de.. stie adminul ce e mai bn pt noi. Dupa care iese. Dupa 15 min.. 17/32 .. pe d2x2. poftim de mai ai loc sa joci. Lasati frate d2 noaptea. Cum era odata. Daca bagati si vip-ul pt toti.. tot cum era odata pe timp de noapte va garantez eu ca e cea mai buna reclama pentru server. In acest post ma adresez in mod special celui care a tinut serv On pana acum. UNU_ .. rezolva tu problemele astea.
 4. Eu vorbesc strict de "dovada" prezentata in aceasta cerere de unban. Daca a fost detectat de ce nu faceti print cu detectia ca sa aveti cu ce sa-i dati in cap in momentul in care se ridica cu pretentii de unban? La demo-ul lui linquistic de ce va dati cu parerea daca nu ati vizionat demo pe baza caruia s-a dat ban ? Am avut admin foarte mult timp. Am dat sute banuri, daca nu mii, cred ca am avut doar 1% cereri de unban. Si alea cu dovezi indubitabile de wall. Ramane omul cu ban ca asa ati votat... tare asta. Foarte psd-ista treaba.
 5. Extras din regulamentul adminilor : 18. Dupa ora 23:00 pina la ora 11:00 se va juca doar de_dust2 & de_dust2x2 sau inferno in functie de playeri prezenti pe sv ,mp_timelimit fiind pe valoarea 0 !!! E bine ce scrie aici. Si mai bine ar fi daca s-ar si aplica. Noaptea trecuta cand am intrat era tuscan. Mie personal imi place tuscan.. dar sa ai cu cine juca. Acum e prodigy. Respectati frate regulile. E asa greu sa pui un mp_timelimit 0 si harta potrivita ? Inca ceva. Daca schimbi harta pe d2x2 , ca sunt doar 6 jucatori, si pe urma iesi de pe server, cum procedeaza player-ii cand se strang 18.. 20 pe o harta cat unghia ? Asa era joi noaptea, parca, pe la ora 3.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.