Jump to content

Hazard‵

GFX Designers
 • Content count

  3715
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • ZinTokens

  0 [ Donate ]

Hazard‵ last won the day on October 31 2017

Hazard‵ had the most liked content!

Community Reputation

3290 Perfect

About Hazard‵

 • Rank
  H
 • Birthday 05/13/2000

Contact Methods

 • Website URL
  http://hazardgfx.tumblr.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  ✦ Photoshop
  ✦ Electronic Music

Recent Profile Visitors

16345 profile views
 1. Hazard‵

  x

  thank u :P
 2. Hazard‵

  20 Free Requests

  Tematica / poza : anything Text : fara
 3. Bu-hu-hu, Bi-hi-hi, Zombi, vampiri, varcolaci si stafii, Vin peste tine cu mare drag Dar fara intentia de atac Ci cu intentia de a sarbatorii, Pentru o noapte, nu pentru o zi, Fie cu sange, fie cu vin, Sarbatoarea de Halloween.
 4. Confirm ca am primit premiul. :)
 5. Hazard‵

  gift

  nu arata chiar rau, adica se vede ca ai idei bune si incerci ceva cat de cat diferit, in ae vad ca te descurci putin, mai multa practica si o sa arata chiar mai bine, kw si mersi :D
 6. Task-ul #2 o sa fie mai diferit. Aveti de realizat o lucrare, de orice tip doriti (inafara de avatar). Scopul este sa vedem pe ce tipuri de lucrari nu va descurcati inca si ati vrea sa invatati (semnaturi render, simple, smudge-uri, wallpapere, concepte, manipulari sau doar editare de efecte). Acest task este important pentru ca urmatoarele task-uri se vor baza pe acesta (adica pe ce vreti voi sa invatati mai exact). Vor si exceptii. Fisierul .PSD se pastreaza pentru a verifica autenticitatea lucrarii. Cei care sunt prinsi ''trisand'' vor fi penalizati cu -10 puncte (puncte ce vor contribui pt. o medie finala care va conta la absolvirea academiei). Lucrarile se posteaza in topicul creat pentru voi. Aveti timp pana vineri pentru realizarea task-ului. bafta all :D *Inca un lucru de mentionat, punctajele vor fi de genul : (Exemple) 5/10; 7/10; -10 (in cazul rip-ului/trisatului). Punctajele de la task-ul anterior vor aparea mai tarziu din cauza unor probleme cu timpul ale organizatorilor.
 7. Lucrarea ta a fost nominalizata pentru a participa la cea de-a treia lupta din cadrul GFX Arena. Felicitari!
 8. Hazard‵

  The Sphinx

  Lucrarea ta a fost nominalizata pentru a participa la cea de-a treia lupta din cadrul GFX Arena. Felicitari!
 9. Hazard‵

  Iron Fist

  Lucrarea ta a fost nominalizata pentru a participa la cea de-a doua lupta din cadrul GFX Arena. Felicitari!
 10. Hazard‵

  S9

 11. Lucrarea ta a fost nominalizata pentru a participa la prima editie din cadrul GFX Arena. Felicitari!
 12. Hehe, la v1 arata bine animatia, dar nu are continuitate, portocaliul se potrivea mai bine si puteai sa mai pui 1-2 brush-uri pe stock la v2 animatia e mai in tema, borderul e pe tema, doar ca e prea putin pe partea de ae la v3 pare supra-saturata, cu textul a cam dat-o in bara, borderul vad ca o combinatie, si se potriveste ce-i drept, totusi nu observ animatia, dar era optional prin urmare votez v2 pt. efectele in tema si pt. textul mai potrivit ca la v1 (nu inseamna ca textul de la v1 nu e potrivit)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.