Jump to content

Hazard‵

GFX Designers
 • Content count

  3736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Tokens

  0 [ Donate ]

Hazard‵ last won the day on October 31 2017

Hazard‵ had the most liked content!

Community Reputation

3331 Perfect

About Hazard‵

 • Rank
  H
 • Birthday 05/13/2000

Contact Methods

 • Website URL
  http://hazardgfx.tumblr.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  ✦ Photoshop
  ✦ Electronic Music

Recent Profile Visitors

16771 profile views
 1. Hazard‵

  Dishonored 2

  good to be back.
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. votez v4, imi place cromatica, cu pozitionarea textului puteai sa te mai joci
 4. Hazard‵

  D12

  Nu este cea mai buna lucrare pe care am facut-o, stiu, dar am vrut sa fie ceva in tema cu ziua de azi. De asemenea, aceste sunt si ultimele avatare postate pe platforma, posibil sa fie si ultimele lucrari. Lucrarea apartine unei colectii de 12 avatare care au fost postate in fiecare zi de 1 a fiecarei luni (logic). Am incercat prin fiecare 12 avatare sa incerc un stil diferit, idei diferite, combinatii de culori diferite, elemente care nu erau intalnite prea des pe platforma. O sa va las aici toate cele 12 avatare si alte lucrari care fie nu au fost postate, fie au fost la aotw :
 5. Hazard‵

  GIF.gif

  Atunci ar fi trebuit, culorile respective nu dau prea bine avand in vedere ca in stock nu exista respectivele culori. Sa zicem ca portocaliul se potriveste, dar acel rosu nu. Ai fi putut sa aplici un curves peste gif si sa lucrezi putin la el
 6. Hazard‵

  x

  thank u :P
 7. Hazard‵

  20 Free Requests

  Tematica / poza : anything Text : fara
 8. Bu-hu-hu, Bi-hi-hi, Zombi, vampiri, varcolaci si stafii, Vin peste tine cu mare drag Dar fara intentia de atac Ci cu intentia de a sarbatorii, Pentru o noapte, nu pentru o zi, Fie cu sange, fie cu vin, Sarbatoarea de Halloween.
 9. Hazard‵

  gift

  nu arata chiar rau, adica se vede ca ai idei bune si incerci ceva cat de cat diferit, in ae vad ca te descurci putin, mai multa practica si o sa arata chiar mai bine, kw si mersi :D
 10. Task-ul #2 o sa fie mai diferit. Aveti de realizat o lucrare, de orice tip doriti (inafara de avatar). Scopul este sa vedem pe ce tipuri de lucrari nu va descurcati inca si ati vrea sa invatati (semnaturi render, simple, smudge-uri, wallpapere, concepte, manipulari sau doar editare de efecte). Acest task este important pentru ca urmatoarele task-uri se vor baza pe acesta (adica pe ce vreti voi sa invatati mai exact). Vor si exceptii. Fisierul .PSD se pastreaza pentru a verifica autenticitatea lucrarii. Cei care sunt prinsi ''trisand'' vor fi penalizati cu -10 puncte (puncte ce vor contribui pt. o medie finala care va conta la absolvirea academiei). Lucrarile se posteaza in topicul creat pentru voi. Aveti timp pana vineri pentru realizarea task-ului. bafta all :D *Inca un lucru de mentionat, punctajele vor fi de genul : (Exemple) 5/10; 7/10; -10 (in cazul rip-ului/trisatului). Punctajele de la task-ul anterior vor aparea mai tarziu din cauza unor probleme cu timpul ale organizatorilor.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.