Jump to content

Hazard‵

Members
 • Content Count

  3787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Tokens

  745 [ Donate ]

Hazard‵ last won the day on October 31 2017

Hazard‵ had the most liked content!

Community Reputation

3455 Perfect

2 Followers

About Hazard‵

 • Other groups Members
 • Rank
  H
 • Birthday 05/13/2000

Contact Methods

 • Website URL
  http://hazardgfx.tumblr.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  ✦ Photoshop
  ✦ Electronic Music

Recent Profile Visitors

18095 profile views
 1. Redimensionarea si pozitionarea corecta a stock-ului in primul rand, culori vii si placute ochiului, claritatea, contrastul potrivit m-au facut sa votez pentru V2. La V1 acea textura nu are vreun sens, contrastul prea puternic, prea multa lumina.
 2. In ciuda haosului vizual pe care il provoaca V2 prima data, la analiza totul este pus cum trebuie si ajuta foarte bine la crearea temei lucrarii, incadrarea renderul e mai buna decat la V1 si nivelul de complexitate fac ca votul meu sa mearga direct la V2 V1 nu e rea dar, integrarea renderului nu e facuta in totalite, brush-ul din stanga nu are niciun rost acolo si scoate in evidenta mana intr-un mod neplatcut, textul e bine incadrat, dar fontul nu e in tema, nu pare foarte cyberpunk, la cromatica se putea lucra mai mult, cu alte cuvinte, nu e completa.
 3. Contrastul, textul in tema cu stocul culorile mai vii fac ca va votul meu sa mearga la V2. Minusuri pt. V1 au fost textul, nu mi se pare potrivit aici, e prea caligrafic pentru asa stock iar la culori si claritate se putea mai mult, imi plac insa micile detalii adaugate.
 4. Amandoua m-au surprins in mod placut si mi-e destul de greu sa votez, conceptul de la V1 este foarte bun, dar nu mi se pare lucrat cat trebuie, parca focul nu iese asa mult in evidenta si tema pare mult mai larga incat nu se mai axeaseaza doar pe foc. V2 prezinta tema mai bine, iar animatiile fac lucrarea mai dinamica, mi-as fi dorit totusi sa vad mai multe schimbari fata de wallpaper-ul simplu. Prin urmare, pentru ca prezinta mai bine tema per total, votul merge la V2. Dar vreau sa-l felicit si pe cel ce a creat V1, sper ca lucrarea va avea parte de un update :)
 5. Sunt interesante ambele, V1 arata profesional si ofera informatia care ar putea fi intr-un banner, V2 arata foarte bine si ea, dar ce ma face sa merg pe V1 sunt texturile nefinisate, acopera prea mult in unele locuri si la pozitionare se putea lucra mai mult, deci per total votez pentru V1, lucrarea arata mai ordonata, mai profi si ar tine privitorul cu ochii la ea mai mult decat V2.
 6. Destul de greu de votat, ambele lucrari atrag in mod placut, totusi, V1 e finisata cum trebuie, culorile sunt bine alese, textul nu e stralucit dar nu e nici rau, plusul de creativitate face ca votul meu sa mearga la V1. V2 nu e rea, cromatica e placuta, textul mi se pare mai bine incadrat si chiar daca simplitatea de multe ori arata cel mai bine, se pare ca aici nu a fost de ajuns.
 7. Hazard‵

  Shadow Walking

  Fugise de acasa si am plecat s-o caut

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.