Jump to content

.Americanu.

Fondator Server
 • Content Count

  10960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38
 • Tokens

  239 [ Donate ]

Everything posted by .Americanu.

 1. Promovat - Cristian de la gradul de Moderator la gradul de Super-Moderator.
 2. Probleme la hosting, ne cerem scuze, s-a remediat.
 3. Salut, Upgrade se dă pe activitate server / forum / comportament server. Topic Locked.
 4. Promovat - [TgV]Jo1nT de la gradul de Moderator la gradul de Super-Moderator. Promovat - SeRvIe de la gradul de Moderator la gradul de Super-Moderator. Promovat - AleXaNdERRR de la gradul de Asistent la gradul de Moderator.
 5. Salut, Da, a făcut o greseală trebuia să-ti ceară prima dată wargods, nu să te baneze, se mai intămplă din demo reiese că esti curat.
 6. CSDM.INDUNGI.RO # SENTRY # LASER # ROBOT # CSO ! ULTIMATE CSDM. Salutare, Suntem in cautare de admini. STEAM ON - 10 ore / STEAM OFF - 15 ore ! Forum : https://www.indungi.ro/forum/forum/33898-respawn-csdm/ Link cerere : https://www.indungi.ro/forum/forum/33902-csdm-★-cereri-accese-★/ Concurs: Serverul CSDM.INDUNGI.RO va ofera posibilitatea de a obtine o licenta steam cs 1.6, admin si VIP prin castigarea concursului "TOP15" Locul 1 = O licentă Counter - Strike 1.6 Locul 2 = Super-Moderator + V.I.P * Locul 3 = Moderator * -Respectarea regulamentului serverului. -Cel mai important :Sa nu fi prins cu hack pe server ! Atentie - Castigatorii au la dispozitie 48 de ore pentru revendicarea acceselor din momentul anuntari pe forum. *Daca nu va incadrati in cele 48 de ore premiile se reporteaza pentru luna urmatoare ! *V.I.P este valabil pentru 30 de zile ! Nota informativa ! In cazul in care locul 1 (are steam sau refuza steam) ii se va acorda playerului de pe locul 2 sau 3 dupa caz ! ┌──────────────────┐ 【»ATENȚIE! «】 ADMINELE SUNT VALABILE 30 DE ZILE DE PROBA ! └──────────────────┘
 7. Bună vtm, lasă-mi datele pe steam. Acceptată # Topic Locked.
 8. Ai primit unban. Dacă ai probleme, da-mi un pm. Topic Locked.
 9. BaLaMuK - a primit remove pentru inactivitate. CATALINA - a primit remove pentru inactivitate. @@[email protected]@ - a primit remove pentru inactivitate. b37ivanu - a primit remove pentru inactivitate.
 10. Promovat - Snooper de la gradul de Moderator la gradul de Super-Moderator.
 11. Acceptat, lasa-mi datele pe steam. Topic Locked.
 12. Acceptat, lasă-mi datele într-un pm pe forum.
 13. Domnu 'HacKing', din căte am discutat noi 2 pe accest server, nu-mi aduc aminte să te fi jignit cu ceva, si dacă am făcut asta, ceea ce nu cred că nu am schimbat '2 vorbe', decăt in seara, imi cer scuze, si cu ce m-am dat 'smecher', că ti-am explicat căteva lucruri ? Ce mi-ai arăta ? imi dai cu 'bocanici' de armată in cap ? N-are rost să facem o telenovelă aici. ### Am inteles că aveti permisiunea de la Coade, să le da-ti pika la toti, imi pare rău scuzele mele, n-am stiu asta. Da-ti bice.
 14. Ti-am dat destroy, din următoarele motive.Ti-am zis să nu mai le dai pika, le poti da pur si simplu ban, nu e nevoie să le dai pika că tot asa vor intra pe server, dar tu se pare că o tii tot pe a ta. Aveam o stare proastă, si ai inceput să măi mă contrazici si tu, 'mi-am pierdut răbdarea' eu te cred că ai 'putere' si n-ai ce să faci cu ea, asta a fost o greseală comenzile de genul trebuie puse la grade mai mari, că oricine poate lua admin si să 'isi facă de cap'. Dacă eram 10/32, probabil că le dădeam tot pika.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.