Jump to content

AjMERikk

Overwatch
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  345 [ Donate ]

Community Reputation

62 Excellent

1 Follower

About AjMERikk

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/04/1998

Contact Methods

 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

457 profile views
 1. Salut, as vrea sa fac parte din Overwatch, ce trebuie sa fac?

   

 2. Salut, @ReGqUiN ! Felicitari pentru analiza facuta si verdictul dat Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine ------------------------------ Ai primit lectia nr 6 - https://www76.zippyshare.com/v/yoOUCfsH/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 3. Salut, @ReGqUiN! Felicitari pentru analiza facuta, imi place faptul ca analizezi rundele in detaliu, insa, jucatorul in speta, este curat. Verdictul tau este unul gresit. Calificativul tau pentru aceasta lectie -> suficient Runda 1: Suspectul se duce b si verifica cateva poziti, cand sa intre spre b se opreste brusc se da unpic in spate si iasa direct pe jucator.Mai omoara un jucator CT base apoi planteaza bomba si runda se sfarseste. Runda 2: Din nou suspectul merge B verificand tunelul intra in b unde il omoara un CT intra spre b si este omorat. Runda 3: Din nou spre site-ul b unde apropae da sa intre dar se intoarce kata si incepe sa se bata cu un CT. Se retrage arunca o grenada si moare atat el cat si inamicul. Runda 4: La fel merge b cu un flash intra vede un ct in site trage in el dar este omoarat si runda se incheie. Runda 5: Merge b cu un flash intra verifica pit ignorand pastila si site si merge direct Ct unde este omorat si runda ia sfarsit. Runda 6: DIn nou spre site-ul b cu un flash se ascunde dupa cutie luand flash din partea celor de la CT iara un inamic intra spre tunele unde acesta avand un moment suspect in care se intorce direct pe el. Intradevar acelea a facut unpic de pasi dar nu cred ca a fost sunet deoarece nu se aude nimic din cauza celor care se bat spre mid.Apoi iesind direct pe poarta dinspre mid unde era un CT, apoi mergand in spate spre baza T unde veneau 3 CT si runda se incheie omorandui pe toti 3. Runda 7: Din nou b de data asta se opreste in mod ciudat la inceputul tuneluilui deoarece un CT statea in stanga intra inspre site cu tinta pe CT din site iara apoi este omorat. ------------------------------------- Ai primit lectia nr 5 - https://www39.zippyshare.com/v/Sf7om24L/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 4. Salut, @ReGqUiN ! Felicitari pentru analiza facuta si verdictul dat Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine ------------------------------ Ai primit lectia nr 4 - https://www46.zippyshare.com/v/uoL5f9mM/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 5. salut 

  ma poti ajuta si pe mine 

   

  Multumesc

 6. Din cauza nr-ului de absente, vei fi exmatriculat!
 7. Din cauza nr-ului de absente, vei fi exmatriculat!
 8. Salut, @ReGqUiN! Felicitari pentru analiza facuta, imi place faptul ca analizezi rundele in detaliu, insa, jucatorul in speta, este curat. Verdictul tau este unul gresit. Calificativul tau pentru aceasta lectie -> suficient ---------------------------------------- Ai primit lectia nr 3 - https://www105.zippyshare.com/v/GLNHb4i8/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 9. Nume Real: Razvan Nume din Joc: AjMER Varsta: 21 Ore Jucate(/stats): 1 A-ti citit regulament-ul liderilor?: Da Credeti ca sunteti capabili sa raspundeti cererilor de inactivitate/aplicatiile de intrare in factiune etc. pe forum?: Da Descriere personala(minim 3 randuri): Sunt o persoana calma, cu simtul umorului. Imi place sa incerc lucruri noi si ma pot adapta foarte bine la lucrurile neprevazute. Restul le aflati voi pe parcurs La ce factiune doriti lider?: LSPD Te consideri mai bun decat ceilalti care aplica?(daca da cu ce?): Sunt primul, nu stiu ce sa zic AI primit sanctiuni de la admini?: Nu De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Am mai fost lider la LSPD si cred ca ma descurc Spune-mi 3 comenzi de lider importante: /gov /d /invite /setstatus /l /lockhq
 10. Salut, @ReGqUiN! Felicitari pentru analiza facuta si pentru verdictul dat, acesta fiind unul corect! Imi place ca de aceasta data ai incercat sa detaliezi putin mai mult rundele, ci sa nu descrii doar fragurile! Dar tine minte, intotdeauna e loc de mai bine. Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine ---------------------------------------- Ai primit lectia nr 2 - https://www1.zippyshare.com/v/YQg0arKn/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 11. Absent @Gefi! Pentru data viitoare ai acelasi demo! [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 12. Absent @007 ✔, pentru data viitoare ai acelasi demo! [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 13. Salut @ReGqUiN! Ai primit lectia nr 1 - https://www107.zippyshare.com/v/1l998UtR/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 14. Salut @007 ✔ ! Iti va ramane aceeasi lectie. [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 15. Salut, @Gefi! Felicitari pentru analiza facuta, imi place faptul ca analizezi rundele in detaliu, insa, jucatorul in speta, este curat. Verdictul tau este unul gresit. Iti las o concluzie, ideea mea pe scurt in ceea ce priveste demo-ul prezent -> In analiza ta la prima runda nu am inteles ce ai vrut sa zici asa ca iti voi face eu rezumatul demo-ului. Runda 1. Baza T -> arunca un he in sus -> avanseaza pe scari ( este aruncat un flash dinspre cutie ). Verifica putin , dar se retrage inapoi pe scari. Apare un ct dinspre baza T, reuseste sa il bata, dar este omorat imediat. Runda 2. Se duce direct spre scari , incearca un wall-bang la cutie ( coechipierul tragea in acea directie ) . Apare un CT dinspre baza CT si reuseste sa faca kill-ul. Se retrage spre baza T. Urca pe scari, vede cum este omorat un coechipier. Merge pe shift , dar este omorat. Runda 3. La fel ca in runda precedenta , avanseaza pe scari . Ajunge aproape de CT Spawn, unde reuseste primul kill . Continua spre mid, il bate pe cel care urca scarile mid . In dreapta il astepta un CT care trage cu m4 dar pe langa, reuseste sa puna scope-ul si reuseste kill-ul. Continua spre baza CT , aude pasi si merge pe shit, dar se termina runda. Runda 4. Se duce direct pe scari spre mid, de unde reuseste si primul kill. Se retrage deasupra baza T , si se bate cu cel care vine de pe mid, il rateaza in prima faza, dar reuseste kill-ul in final. Continua spre mid, reuseste inca un kill , dar primeste ban. Calificativul tau pentru aceasta lectie -> suficient ----------------------------------------------------------- Salut @Gefi! Ai primit lectia nr 3 - https://www42.zippyshare.com/v/B0G3mWge/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.