Jump to content

AjMERikk

Overwatch
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  345 [ Donate ]

Community Reputation

53 Excellent

1 Follower

About AjMERikk

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/04/1998

Contact Methods

 • Facebook
  -

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

379 profile views
 1. Din cauza nr-ului de absente, vei fi exmatriculat!
 2. Salut @Gefi! Ai primit lectia nr 2 - https://www12.zippyshare.com/v/Da23RCHr/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 3. Salut @007 ✔! Ai primit lectia nr 5 - https://www33.zippyshare.com/v/7Bn8T6NQ/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 4. Salut, @Gefi! Felicitari pentru analiza facuta, imi place faptul ca analizezi rundele in detaliu, insa, jucatorul in speta, este curat. Verdictul tau este unul gresit. Iti las o concluzie, ideea mea pe scurt in ceea ce priveste demo-ul prezent -> Demo-ul foarte scurt, in 3 runde 2 kill-uri si alea intr-o singura runda. Cred ca te referi la prima faza unde sta baza CT, arunca grenada la balcon (dar jos), si face kill pe cel de vine din site, acolo este sunet. Alte faze ciudate nu exista. Calificativul tau pentru aceasta lectie -> suficient Maine vom trece la urmatoarea lectie.
 5. Salut, @007 ✔! Felicitari pentru analiza facuta si verdictul dat Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine Maine vom trece la urmatoarea lectie.
 6. Hai ca spui tu la fel de simplu ca mine, uite ca eu am windows 10 si mie nu mi-l blocheaza https://imgur.com/a/wtUHcvR Cu asta cred ca am spus tot
 7. Cum de lui ii blocheaza windows-ul si mie nu? Hai ca da. Contra unban
 8. Salut @Dont Make Me Sad ツ! Ai primit lectia nr 4 - https://www99.zippyshare.com/v/nceq3128/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 9. Salut @Gefi! Ai primit lectia nr 1 - https://www6.zippyshare.com/v/X4P9Yb8E/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)
 10. Salut @007 ✔! Ai primit lectia nr 4 - https://www61.zippyshare.com/v/j1qQK3ST/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus.
 11. Cunostinte la momentul aplicarii: Ridicate Prenume: Fabian Nick-name: @Gefi Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198303628523/ Varsta: 15 ani Vechime: aproape 2 ani Alte experiente in proiecte de tip AMX School: Nu Mod preferat de joc: Public Adaugari(exemplu: recomandari din partea unui membru OW/membrul a mai fost in OW School/server partener/etc): Recomandat de @teroristul22 Model analiza demo (pentru copy-paste + completare obligatorie) 1. Analiza rundelor Runda 1: Runda 2: Runda x: 2. Nume jucator: 3. Harta: 4. Numarul total de runde: 5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): 6. Campeaza(d.p.d.v general): 7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): 8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): 10. A fost utilizat meniul ESP: 11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: 12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): 13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): 14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): 15. Ping/fps(normal, scazut): 16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): 17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): 18. Are binduri(ex autobuy, duck): 19. Decizie finala: 
 12. Salut! Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! Runda 1: Incepe din baza T ducandu-se spre site B unde a iesit direct cu tinta pe inamic la porti B dupa la fel iese cu tinta pe inamic in baza CT, se duce spre baza T ia bomba si se duce Site A. Aide pasii si utilitatile date de inamici si obtine inca 2 fraguri. Runda 2: Se duce tunel jos dar nu obtine nici un frag. Runda 3: Se duce spre scara dar aude flash in lung si se intoarce sa tina portile, obtine 4 fraguri si moare. Runda 4: Se duce tunel jos unde aude inamicul si obtine un kill destul de usor, aude pasi pe scara dar el se uita porti mid, se duce dupa el pe scara il vede cand sare jos astfel obtinand kill usor pe inamic si apare altul de pe rampa la fel kill usor, a vrut sa se uite pe lung dar a ezitat si a sarit jos sa se uite in CT dupa a iesit pe inamicul din groapa cu tinta pe el astfel obtinand kill. Se duce dupa bomba, ii da plant, bomba explodeaza si se termina runda. Runda 5: Se duce B dar moare instant. Concluzie: Dupa ce am vizionat demo-ul am ajuns la concluzia ca jucatorul se foloseste de wall. Este un jucator care joaca si cu el pe fata dar se si ascunde. Prin urmare: Verdict final: WALL 
 13. Absent lectia nr. 3. Maine iti voi da alta lectie !
 14. Salut, @007 ✔! Felicitari pentru analiza facuta si verdictul dat Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine Maine vom trece la urmatoarea lectie.
 15. Nick : pinguinu nr 1 IP / SteamID : 92.83.45.58 Perioada : Permanent Data / Ora ,harta: 24/03/2019 ; 16:13 ; de_dust2x2 Motiv : Neprezentare ss ( drop ) Dovezi : DROP
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.