Jump to content

Visy

Afiliat
 • Content count

  893
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  350 [ Donate ]

Visy last won the day on January 21 2014

Visy had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

3 Followers

About Visy

 • Rank
  Fondator WTF.INDUNGI.RO
 • Birthday 06/10/1989

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

859 profile views
 1. Salut. Am facut o reclamatie pe serverul tau "Wtf.Indungi.Ro" ! Toate cele bune, multumesc!

  1. Visy

   Visy

   O sa ma uit cand ajung acasa

  2. H.Alexandru
  3. Visy

   Visy

   Lasa-mi steam id si ip tau

 2. Mod: Clasic cu putine modificari. Oferta: TNI Sloturi: 32 DNS: WTF.INDUNGI.RO Link sub-forum: https://www.indungi.ro/forum/forum/32558-classic-wtf/ Link http://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.192:27015/ IP: 89.40.233.192:27015 Pret: Serverul este deschis de 1 an si ceva...dar in ultimul timp nu au mai fost bani pentru boosturi etc si a decazut grav serverul...dupa locul 90 am ajuns pe 2000 si ceva...un pret nu stiu sigur ce sa zic...veniti cu oferte care doriti. Contact: [email protected] pm forum sau cand ma vedeti pe team speak pm. Va rog nu faceti oferte in gluma si alte prosti, serverul este platit pentru inca o luna...serverul are playeri minim pe zi fara boost 10 15...cu un boost s-ar face 20 25 usor. Am addons creat propriu puteti sa'l testati singur, am mapmanager aimdetected vip 2019 etc...si /rank system. Bafta la Licitatii.
 3. Acceptata nume/password. #TC
 4. Visy

  Absenta bendeac

  Drum bun si distractie placuta
 5. Buna ziua, sunt si eu in cautare de un om care sa ma ajute cu boost lunar la un server de Counter-Strike 1.6 Classic cu putine modificari, ofer Grad pe Forum/Team Speak/Server/Ftp daca ma ajuta lunar. Tin sa mentionez ca, caut oameni maturi responsabili care sa nu creeze probleme, eu nu prea am timp si nu vreau ca serverul sa se inchida. Serverul se numeste Wtf.Indungi.Ro https://www.indungi.ro/forum/forum/32558-classic-wtf/ , ma puteti contacta pe https://www.facebook.com/CryVisy Facebook sau pe forum pm, sunt activ mai mult dupa orele 20:00 Ofer seriozitate si sper ca si voi la fel. Ps: Nu caut membri care sa zica gen luna viitoare iau salariu si iti dau sau maine sau etc...Cum dati boost a-ti si primit gradele pe care le cereti, discutam in privat ce , cerinte aveti.
 6. Buna ziua, sunt si eu in cautare de un om care sa ma ajute cu boost lunar la un server de Counter-Strike 1.6 Classic cu putine modificari, ofer Grad pe Forum/Team Speak/Server/Ftp daca ma ajuta lunar. Tin sa mentionez ca, caut oameni maturi responsabili care sa nu creeze probleme, eu nu prea am timp si nu vreau ca serverul sa se inchida. Serverul se numeste Wtf.Indungi.Ro https://www.indungi.ro/forum/forum/32558-classic-wtf/ , ma puteti contacta pe https://www.facebook.com/CryVisy Facebook sau pe forum pm, sunt activ mai mult dupa orele 20:00 Ofer seriozitate si sper ca si voi la fel. Ps: Nu caut membri care sa zica gen luna viitoare iau salariu si iti dau sau maine sau etc...Cum dati boost a-ti si primit gradele pe care le cereti, discutam in privat ce , cerinte aveti.
 7. Treaba tot asa ramane, la cereti wargods si asteptati sa va dea , daca nu reuseste in maxim 10 min ii dati ban cu dovada neprezentare wargods sau alte chesti... Cine are peste 300 lini un cfg i-se da ban si se asteapta sa scoata cfg infecte si un scan nou curat. #TC
 8. Visy

  UnBan Rapp3r

  Daca vrei sa revi pe sv cauta-ma...gasim o solutie #TC
 9. Visy

  RETRAGERE WpT

  Bafta...va reastept daca va rezganditi !!! #TC
 10. Cand revi cauta-ma pentru a-ti baga inapoi gradul! #TC
 11. Cand revi cauta-ma pentru a-ti baga inapoi gradul! #TC
 12. Revino cu o noua cerere in firea ei. #TC
 13. 9hp.

  Salut visy ți-am trimis un email 

 14. pm user/password. #TC
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.