Jump to content

KiLLeRuL.

Members
 • Content count

  1505
 • Joined

 • Last visited

 • ZinTokens

  400 [ Donate ]

Community Reputation

-57 Bad to the bone

3 Followers

About KiLLeRuL.

 • Rank
  The LeGeNdaRy KiLLeRu[L]^
 • Birthday 06/12/2000

Contact Methods

 • Website URL
  STEAM_0:0:448086808

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1884 profile views
 1. Cerere poti face doar de slot/admin .... Pt vip iei legatura cu mallpraxis ... si trebuie sa donezi ...
 2. Nu e buna aceasta metoda doarece daca playeru joaca cu wall si isi face demo si iti da tie demo nu se vede wallul + daca ii ceri sa joace demo on se va comporta ca si cum nu ar avea pe parcursu a cat timp joaca cu demo . Sa va dau si eu o idee ... introduceti pe server comanda amx_exec cu aceasta comanda puteti face orice player sa execute orice comanda in consola fara ca el sa stie .... pt wall voi veti folosi comanda asa de exemplu pe un player cu numele killeru "amx_exec killeru snapshot" si ii se va face un snapshot si daca are wall sau anti ss se va vedea wallu ca este un print la ecran si se vede daca are wall . asa prindeti un codat care joaca cu wall/antiss . Voi doar trb sa ii cereti snapshotu din cstrike . Succes cu serverul daca vreti ma ascultati daca nu nu . O zi buna .
 3. unde plang eu pe aici am zis doar ce cred fiindca mi-ai mentionat nume , daca nu stii motivele ar trebui sa iti vezi de treaba ta .... si iti multumesc pt banu ala permanent .
 4. Cica nu a raspuns niciodata printr-o injuratura dar cand nu aveai admin ma injurai si pe mine si pe kerosen :))) + ca mai jignit si cand aveai admin dar mna nu am dovada asa ca te las sa vorbesti in continuare daca mai ai ceva de spus . Si apropo de persoanele pe care zici ca le-am injurat , daca le=am injurat si ei la randul lor ma injurau pe mine eu pe u@ ei pe y si vedea toata lumea in acest caz nu aveti cum sa ziceti ca mint si ca admini nu m-au injurat pe mine doarece au vazut toti playeri na si se stie care e adevarul .
 5. Nick : KiLLeRu[L]^ Ip : - Adminul reclamat :zuB ;x Ziua , ora , harta : azi 15:05 de_nuke_rarea Dovezi ( doar demo / snapshot) : (obligatoriu) https://imgur.com/jpIXmdK https://imgur.com/J4wVTNm https://imgur.com/a/8Z1M04K Explicatie : Prima data mi-a dat gag airuea ca am scris pe chat si eu la misto "/amx_banip zub 0 pa" , Si dupa i-am zis pe u@ sa nu mai dea gag aiurea ca nu am injurat pe nimeni , si dupa mi-a dat ban 2 ore pe motiv calmeaza-te . Ps : nu am facut cerere unban ptc banul e pt 2 ore , reclamatia e pt abuz nu altceva , de cand are admin se comporta urat cu playeri , a dat kick/gag/ban aiurea si altor playeri nu doar mie .
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Face abuz si de amx_ss mi-a facut 3000 ss Dovada : https://imgur.com/a/ny2wal9
 8. imi tot da ban cate 1 min cu motive penibile ca sa nu ma lase sa joc ..... Dovada : https://imgur.com/a/G4ufqw0
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.