Jump to content

fanteziejb

Manager CS:GO
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  2,320 [ Donate ]

Community Reputation

38 Excellent

4 Followers

About fanteziejb

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

795 profile views
 1. curand o sa ma apuc de un nou addons de jb dupa cum am promis. asa ca astept propuneri in legatura cu ce sa scoatem / ce sa adaugam/ ce sa modificam. vor fi schimbate absolut toate sistemele de pe server. propuneri modele/days/sound ce vreti voi. hai sa vedem ce va poate capu ala :)
 2. da, nu aparea ca am uitat sa modific in hook ul de arme sa poti folosi cutitul, era negev de la fostul day . rezolvat.
 3. 31. Este Interzis Sa Faci Block La USA ! ex: jail_czone / pyramid si multe altele. [ slay / ban 10 min ]
 4. Aici puteti face propuneri pentru server, pe partea de skinuri. Puteti propune pentru modele de: simon !skins (skinuri pe credite si ore jucate) gardieni skinuri vip Numele tau pe server: Link model:
 5. fanteziejb

  [JB]

  daca are ban pe sv debanati si daca mai face ceva il banati
 6. fanteziejb

  [JB]

  ai primit ban pe server, sau ai primit ban ca sa mai intri la echipa CT?
 7. 1av nu facem figuri la microfon pe server "esti post hunter" nu stiu ce, figuri de 2lei de fata cu toti pe server.
 8. am pus 3 sec. ca asa in alea 5 secunde poti omora tu destul de multi.
 9. 1 - de ce sa scadem la 300-350? sau ? nu inteleg 2 - adaugate 3 - aveti alea de matematica deja 4 - am pus sa primesti 5 credite pe fiecare minut jucat o sa bag la meniu vip gold un cutit smecher si poate o arma. - vino cu idei de iteme in shop si bagam. - ma mai gandesc - bagate - soon
 10. 1 - comenzile , adaugate. 2. - nu 3. asta ce are? 4. - nu - adaugate modele de vip, cele de prizonieri nu le schimb momentan pana caut pe cineva sa imi faca niste modele la care sa nu afecteze fps-ul jucatorilor. am scazut decat de la revive. aveti evente si se fac repede creditele.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.