Jump to content

Allexa.

Moderators
 • Content count

  1153
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  255 [ Donate ]

Community Reputation

1057 Perfect

About Allexa.

 • Rank
  Overwatch Moderator ~ Lider Overwatch Academy
 • Birthday April 29

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

9414 profile views
 1. Buna, @Atte Lee! Felicitari pentru analiza facuta, imi place faptul ca analizezi rundele in detaliu, insa, jucatorul in speta, este curat. Verdictul tau este unul gresit. Iti las o concluzie, ideea mea pe scurt in ceea ce priveste demo-ul prezent -> Demo executat corect, are destule faze in care este implicat jucatorul in cauza, unul bun de altfel, destul de experimentat prin dinamica pe care o are; are un joc moderat, asteapta in prima faza rush-ul adversarilor dupa care inainteaza, se foloseste frecvent de flash-uri si he-uri. Joaca la sunet respectiv radar, verifica si cunoaste fiecare spot al mapei, una foarte simpla si cunoscuta de majoritatea playerilor. Joaca bine, iese bine pe pozitiile in care ar putea fi adversari, uneori cu prefire, alteori face wallbang. Arma are recul, kill-urile sunt cu tinta pe om, astfel reusind sa faca multe fraguri, insa acest lucru este datorat si calitatii adversarilor, unii fiind foarte slabi. Dupa vizionarea demo-ului nu mi-a atras atentia nicio faza suspecta, player-ul fiind curat din toate punctele de vedere. Calificativul tau pentru aceasta lectie -> suficient Trecem la lectia nr. 5 si anume -> https://www56.zippyshare.com/v/Ba3C2CAu/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus. Saptamana frumoasa!
 2. Buna, @Devil.ellis! Felicitari pentru analiza facuta si verdictul dat, acesta fiind unul corect Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine Trecem la lectia urmatoare si anume ->https://www58.zippyshare.com/v/DzBCUdac/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus. Saptamana frumoasa!
 3. Buna, @Devil.ellis! Trecem la lectia nr. 6 si anume -> https://www58.zippyshare.com/v/zlWNO3ik/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus.
 4. Neata, @Atte Lee! Trecem la lectia cu nr. 4 si anume -> https://www16.zippyshare.com/v/unthXIAN/file.html [Timp pana DUMINICA sa raspunzi la lectie] Ceea ce ai tu de facut: - Ofera o analiza asupra demo-ului. Suna simplu, corect? Totusi, trebuie sa respecti cateva criterii: Analiza trebuie sa contina explicatii precise ale momentelor relativ-suspecte, dar si detalii care sa sugereze stilul jucatorului. Ceea ce trebuie sa urmarim in mod special este daca jucatorul s-a folosit de elementele hartii pentru a ii fi facilitat jocul, stie sa folosesca cum trebuie jump-ul? Dar duck-ul? Are un stil agresiv? Respecta o anumita ruta (obligatoriu sa specifici rutele/caile utilizate mai mult decat o singura data)? Dar un anumit tipar (arunca grenada excesiv intr-un loc anume? apasa un anumit perete (si ce denumire are acest lucru, cand tragi printr-un perete)? Cata atentie ofera inamicilor? Dar coechipierilor? Sunt momente suspecte de aim (daca da, analizeaza glont cu glont momentele)? Dar de wall (am scris mai devreme)? - Completeaza chestionarul pe baza celor de mai sus. Saptamana frumoasa!
 5. Buna, @Devil.ellis! Imi place cum ai analizat rundele, apreciez faptul ca esti atent la anumite detalii. Felicitari! Insa, verdictul tau este unul gresit. Jucatorul in speta s-a folosit de wall. Uite cum am analizat eu: In prima runda acesta intra in casa, face frag la julieta, iese cu tinta pe cel de sus de la geam si un ultim frag in dreapta la julieta. In a 2-a runda urmeaza acelasi traseu, bate om in julieta, iese cu tinta dupa cel din alee si este omorat. In a 3-a runda avanseaza iar casa, dar de aceasta data este suprins de inamic si omorat. In a 4-a runda da rush casa, il bate pe cel din piata , incearca sa dea wallbang in casa de langa site, dar este omorat din stanga. Concluzie : Este un jucator cu un stil de joc agresiv, toate fragurile sunt suspecte, iese numai cu tinta pe om, nu verifica alte locuri, decat cele in care sunt jucatorii adversi. Se foloseste de wall in toate rundele, fara nici o indoiala. Calificativul tau pentru aceasta lectie -> suficient Maine dimineata iti voi posta demo-ul pt lectia numarul 6. Seara faina!
 6. Buna, @Kaz3! Felicitari pentru analiza facuta si verdictul dat Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine Urmatoarea lectie o sa fie live, sustinuta pe canalul de ts3. Maine iti voi da un pm, in care iti voi da detaliile necesare si vom stabili ziua si ora sustinerii. Seara frumoasa!
 7. Buna, @Atte Lee! Felicitari pentru analiza facuta si verdictul dat, acesta fiind unul corect Calificativul tau pentru aceasta lectie -> foarte bine Maine dimineata iti voi posta demo-ul pentru lectia nr. 4. Seara placuta!
 8. 34 - https://steamcommunity.com/id/no_muffins
 9. Elevului @spaniuuk i-a fost acordat award-ul pentru finalizarea cu succes a Overwatch Academy! Felicitari! topic closed
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.