Jump to content

Specify

Assistants
 • Content Count

  3162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  10 [ Donate ]

Specify last won the day on April 10 2016

Specify had the most liked content!

Community Reputation

1117 Perfect

About Specify

 • Other groups Fondator Server,
  Manager Server,
  Members
 • Rank
  CS.INDUNGI.RO
 • Birthday 05/17/1990

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  CITATE PREFERATE
  Traieste ca si cum ai murii maine.
  Invata ca si cum ai trai vesnic.
  Viseaza ca si cum ai trai vesnic, dar traieste ca si cum ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta ,ci viata din anii tai
  Banul te invata a trai bine,haina te invata a merge pe strada.

Recent Profile Visitors

4257 profile views
 1. Nume grad : te-n_cing Grad Vechi : Moderator Grad Nou : Nume Rezervat In primul rand: SOLOZ0RNNN e fondator ,poza spune tot,de la Moderator la FOndator e cale lunga...limbajul tau lasa de dorit nu am nimic cu tine dar respectam regulamentul @ten_ching Motiv :
 2. salut, atunci cand sunt probleme cu netu cu packetele trimise face un fel de overflow si unele persoane cu conexiunea slaba te baneaza cu mesajul asta. banul nu tine decat 5min, este o protectie a svrului mai mult. t/c
 3. dai rr la router si incearca,ai prins un ip banat daca nu revino cu topic
 4. daca ai jignit cu prost,mizerie e total meritat gag-ul si banul. Reclamatie nefondata,topic closed banul expira nu ai nici 2 ore.
 5. PROFITATI CA OFERTA ESTE LIMITATA !
 6. Fara permanent pt orice prostie......avem regulement...cititi-l @nu se da ban permanent asa usor..decat in cazuri grave. dati unban va rog eu nu sunt la PC ,fara permanent decat in situatii grave pe server in care svr-ul e in pericol sau avem dusmani mistocari daia nesimtiti Maine maxim vei avea banul scos @ToniToni @Lost te rog grija mai mare la banuri permanente pe viitor,mai arunca un ochi pe regulament Admini,cateva ore in functie de gravitatea injuraturii.. ATENTIE MARE : NU FACETI POZE PLAYERILOR STRAIN dar nici Romanilor Intruca Anti-Cheatul isi face treaba. SE VA UTILIZA DOAR VARIANTA DEMO-ULUI PENTRU A SE DECIDE DACA PLAYER-UL ESTE CURAT ! SERVERUL NU FOLOSESTE WARGOD DECI NU SE CERE SI NU SE TINE CONT DE EL WG in decizii, acesta este incorporat in anticheat si ruleaza automat iar warg-godul(un modul mult mai avansat) din ANTI-CHEATUL isi face treaba cu brio baneaza singur codatii dupa cateva avertismente de genuel- ATENTIE MERGE DOAR PE REHLDS ! Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente, regulamentul este pentru toti, indiferent ca exista grade de rudenie, prieteni, prietena, iubita, iubit si asa mai departe! Nu dati ban fara dovada ! Nu folositi comenzi pe un alti admini fara acceptul unui Fondator . Nu utilizati comenzi gen: amx ; map ; amx_votemap intre orele 24.00 - 10.00 ,pe durata acestor ore se joaca DUST2 ONLY Daca un admin schimba harta , sau este pe un player , si sare un alt admin peste el , se sanctioneaza ,bila neagra , maxim, -1 la grad EXEMPLU LOG ANTICHEAT ! [2019.10.31] [03:48:33] NoSpread Warn Add: ID [18] Name [BOLSONARO 17 BRASIL] Steam [VALVE_0:4:1928919992] IP [201.21.173.76:27005] Warn [20] [2019.10.31] [09:20:15] NoSpread Warn Add: ID [10] Name [/bin/slash] Steam [STEAM_1:0:374992785] IP [84.54.147.214:27005] Warn [22] [2019.10.31] [09:20:18] NoSpread Warn Add: ID [10] Name [/bin/slash] Steam [STEAM_1:0:374992785] IP [84.54.147.214:27005] Warn [24] Aceste anunturi le vad si adminii pe [email protected] ,,daca nu e admin dupa nr max de warn ii da ban automat anticheatu,frumos nu? Se sanctioneaza cu ban permanent NUMAI urmatoarele infractiuni: 1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke-ului, anti flash-ului, no-recoil 2. Jigniri/limbaj vulgar la adresa familiei n mod repetat si/sau injuraturile grave repetate la aresate adminilor 3. Folosirea modelelor ESL, tinta la AWP, modificarea dll-urilor din folderele de cstrike instalate!
 7. ti-am pus numele rez. COlegii, LA CERERILE DE NUME REZOLVAT NU SE ACORDA PRO/CONTRA conform regulament "LA CERERILE PENTRU NUME REZERVAT NU SE VOTEAZA PRO CONTRA ,ACESTEA SUNT ACCEPTATE AUTOMAT!"
 8. Nume : dNs Grad vechi: Manager Grad Nou : Co-FOUNDER Motive : Vechime de ordinul anilor in staff,contribuie cu idei pt dezvoltare,isi face treaba foarte bine si nu in ultimul rand foarte important contribuie constant financiar,chiar daca nu sume mari,o face constant ceea ce ma face sa-l apreciez,(RESPECT) si cum aveam un loc liber la Co-FOUNDER si stiam ca iti si doresti din trecut si cu atat mai mult stiu ca iti doresti binele la server,ne-am gandit la tine. Succes pe mai departe si sa nu ma deZamagesti pentru increderea acordata,sunt sigur ca iti vei face treaba si iti vei impune respectul. - ACITIVITATE PE ULTIMELE 30 ZILE cu o medie de 2ore pe zi daca calculezi graficul - ACTIVITATEA PE ULTIMELE 7 zile - cu o medie destul de mare de minute zilnic se observa in grafic.
 9. acceptat dami pm cu user si parola pe forum.
 10. ai putina rabdare,te am in vedere,cum se rezolva probleme la host sa ma pot conect iti repun gradul.
 11. Uite,iti oferim o sansa,daca cumva ai jucat necurat profita de unban si fi player bun curat.
 12. Lipsa de interes,Cerere inchisa !
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.