Jump to content

¬iReaL¬

Manager Server
 • Content count

  496
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

203 Perfect

About ¬iReaL¬

 • Rank
  Fondator RUN.INDUNGI.RO
 • Birthday 10/19/1995

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  RUN.INDUNGI.RO

  https://www.facebook.com/RUN.INDUNGI.RO/?ref=page_internal

Recent Profile Visitors

1715 profile views
 1. Beneficiile acestei propuneri este ca se poate popula..fiindca multi nu stiu de jocul asta... Eu l-am jucat de dinainte sa apara pe EUROPA, si nu avea rost sa-l pun atunci fiindca era cam complicat sa faci sa-l joci, etc... Infine...era doar o propunere sa aducem ceva fresh pe forum pe modulul de battle royale Ma confunzi.. Eu unu nu am mai facut nici un topic despre SCUM (ca nu-l joc). Battlefield V joaca cnv? Are pc cineva de pe forum sa duca jocu ala? 3-4 daca au...call of duty la fel... Ring of Elysium 1 e free, 2 nu iti trebuie cerinte ca la PUBG,Battlefield V, Call of duty 4... Zici Vladone? Forumul e mort, ts e mort... Nu din cauza sarbatorilor... El e mort de cv timp... Multi au plecat din anumite motive "arfe de superioritate" s-au ajuns unii din ei si au stricat atmosfera pe indg... Cu partea sarbatorilor, cine e mai vechi pe aici stie ca inainte era full ts-u de craciun mai ales...caterinca, meciuri etc...
 2. Denumire: Ring of Elysium Descriere propunere: Ar fii o idee perfecta sa faceti o subcategorie sau cel putin un grup pe TS cu Ring of Elysium s-ar aduna playeri , ar venii lumea pe TS sa vorbeasca/ sa faca team/etc... Avantaje: Este Free pe steam si nu-ti trebuie cerinte exagerate ca la PUBG Dezavantaje: Nu prea vad un dezavantaj la joc, dar sa zicem , ca inca jocul este in teste , s-au facut multe update-uri si or sa se mai faca. Ai creat poll?: Nu... Propun chestia asta , ca sa mai fie si ceva nou pe forum :)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.