Jump to content

Ancaa.

EX Staff
 • Content Count

  3518
 • Joined

 • Days Won

  4
 • Tokens

  160 [ Donate ]

Ancaa. last won the day on August 19 2016

Ancaa. had the most liked content!

Community Reputation

1919 Perfect

1 Follower

About Ancaa.

 • Other groups Members
 • Rank
  Administrator proiect IT&ClanWar&TS3
 • Birthday 10/31/1920

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  In Indungi we trust!

Recent Profile Visitors

24512 profile views
 1. Ancaa.

  Off-Topic

  Here you can discuss freely with other members of our community, but we have some rules: - Posts like "Hi", "Bye", "Good night", etc. will be punished according to the internal rules. - In case of fights or disputes contradictory between 2 or more members, the members will be punished. - No pornographic or racist photos. - Please do not promote any servers, even if they belong to the community. • The Administrators of Indungi Romania reserve their rights to edit or add new rules.
 2. In urma cu ceva zile m-am contrazis cu cativa amici despre calitatea si "aspectul" smartphone-urilor; asa ca am deschis acest topic ca sa aflu si opinia voastra, si de ce nu, sa dezvoltam cat de bine se poate acest subiect. Cum bine se stie, in ultima vreme, cel putin in ultimul an (din cate am observat eu), pe piata telefoanelor mobile s-a dat o adevarata lupta intre Samsung si Apple. Exclud celelalte firme (HTC,Nokia,Huawei etc) pentru ca pur si simplu interesul meu pentru noile lor aparitii e la pamant, ceea ce afirm eu se vede si intr-un top de vanzari. Samsung este o companie din Coreea de Sud, iar Apple este o companie din America proprietara a cunoscutei linii de smartphone-uri "iPhone". Ambele organizatii au ca scop atragerea atentiei posibilului cumparator prin "n" aplicatii, era si logic nu? Detalii privind produsele celor 2 organizatii (OS, durata bateriei, tipul ecranului, rezolutia s.a.m.d) va las sa le discutati voi,precum si smartphone-ul care v-a atras atentia; puteti sa aduceti argumente pro/contra si pentru alte companii si sa va expuneti opinia si despre alte marci,puteti de asemenea sa cereti pareri despre telefonul care va atras atentia, si normal ca aici puteti posta si noile lansari de smartphone-uri si sa le dezbateti. L.E: Ma simt obligata sa precizez ca post-urile de pe prima pagina au fost facute pe baza "Samsung vs Iphone", va puteti posta in continuare preferintele in functie de propriile voastre criterii, nu veti fi trasi la raspundere daca va veti reposta opinia cu privire la marcile de telefoane.Oamenii se mai schimba,nu? Si va rog sa nu faceti off-topic. Start, la critici si aprecieri !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.