Jump to content

EvolvedWick

Premium
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  746 [ Donate ]

EvolvedWick last won the day on April 26 2015

EvolvedWick had the most liked content!

Community Reputation

299 Perfect

About EvolvedWick

 • Other groups IT Specialists,
  Members
 • Currently Viewing Forums Index
 • Rank
  βαβα μαgα
 • Birthday 09/20/1995

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3126 profile views
 1. Nu cred ca e o problema windows-ul. Vad ca la S & V & GC ai acolo 2x High definition audio device , pentru inceput le dai la amandoua click dreapta -> update driver software . De asemenea incearca un update si la drivere de la Audio Inputs and Outputs . Iti recomand sa descarci Realtek https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/pc-audio-codecs-high-definition-audio-codecs-software si sa-l instalezi deoarece acesta iti furnizeaza driverele necesare pentru functionarea optima a sistemului Audio. Dupa acestea, speram ca iti va detecta microfonul integrat :) In control panel nu iti detecteaza nici un dispozitiv de input , deci daca ai conectat jack-ul roz corect, dupa un update al driverelor ar trebui sa-l vada.
 2. Foarte frumos realizat interviul . Daca imi permiti, o sugestie : Am vazut ca la fiecare rand in engleza ai scris dupa in paranteza traducerea in romana. Iti sugerez sa lasi in partea de sus interviul complet in engleza ( Intrebari , raspunsuri etc. ) si mai jos sa pui interviul integral tradus in romana :) Felicitari pentru efort :)
 3. Salut, hai sa incepem prin a vedea daca PC-ul tau detecteaza microfonul incorporat. Te duci jos in taskbar acolo jos in dreapta, dai click dreapta pe "Sounds" si deschizi "Sound Settings" Apoi , intri in Sound Control Panel, localizat in imaginea atasata. ( Dreapta sus ) Dupa ce ai intrat , iti vor aparea dispozitivele capabile de Output respectiv cele de captura a sunetului , care ne intereseaza in cazul de fata. Astept sa-mi trimiti un screen-shot din acest Panel ca sa putem incepe rezolvarea problemei. De asemenea, pe langa cele de sus, te rog sa vii cu un screenshot din My Computer - Properties - Device Manager , la rubricile Audio Inputs and Outputs si unul la rubrica Sound Video and game controllers.
 4. Salut, Decat sa te apuci sa-ti schimbi placa video pe la nu stiu ce service si sa ti-o lipeasca pe cea noua cu pistolul, dai o gramada de bani si in 3 luni ti se strica, mai bine daca vrei neeaparat upgrade , cumperi un laptop nou. In caz ca nu-ti permiti, sunt bune si componentele actuale, kit ca laptop-ul e model ceva mai vechi :) Procesorul e acceptabil, cei 1TB probabil pe 5400rpm sunt ok, si 16GB ram sunt okey, daca erau pe ddr4 erau forta. Deci cum ziceam, mai bine cumperi un laptop nou, decat sa te apuci sa-l upgradezi :)
 5. Incearca-l pe acesta, ai instructiunile de instalare acolo si tot
 6. Vrei sa-ti faci serverul Steam-Only sau accesibil si pentru jucatorii Non-Steam?

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.