Jump to content

Nicoleta16

Overwatch
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  3,400 [ Donate ]

Community Reputation

435 Perfect

About Nicoleta16

 • Other groups Members
 • Rank
  always up
 • Birthday 10/15/1997

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  N-avem

Recent Profile Visitors

5729 profile views
 1. Model Cerere Absenta / Retragere : Absenta Nick : NICOLETA Grad : COLONEL Perioada: 24.05.2020 - 01.06. 2020 Motiv : Motive personale. Pe grup sunt tot timpul, si pe forum pe telefon.
 2. Bună, iti mulțumim că ai apelat la echipa Overwatch. R1 : se duce scara, arunca 1 he, 1 flash, bate om si se termina runda. R2 : iar scara, bate om, se duce mid, si se termina runda. R3 : arunca flash scara, bate surpriza, unul site, lung inca 1, se retrage scara, sta site si se termina runda. R4 : iar scara, bate baza si unul site, se duce baza ct, bate om catacomba și se termina runda. Verdict final : clean.
 3. Nick:vall SteamID:STEAM_1:0:585280421 Ip: Motiv: wall Dovada: https://www48.zippyshare.com/v/9JZkZoTY/file.html
 4. 1.Ti-am dat ban pentru ca il luai la mișto pe alt coleg, si apoi ai început sa faci caterinca pe seama mea, cum as fi pe stop. 2. Nu ma interesează daca ai grad pe alt server. 3. Amenințările le lasi la usa. 4. Nu am de ce sa fiu penalizată dacă faceai caterinca proasta. NU ARE ROST SA ÎȚI DAU EXPLICAȚII. 5. Data viitoare intra pe ts si rezolva ti frustrările la microfon, nu cu cerere unban.
 5. win @Nicoleta16 https://imgur.com/a/CfMrC9r
 6. Buna, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: Runda 1 : Merge mid, bate om, se duce scara, arunca flash, ia bomba, bate om rampa, planteaza bomba si il bate pe cel din site. Verdict pe runda:CLEAN Runda 2: Merge b, ascuns dupa cutie, se duce mid, bate om baza, si inca unul si moare. Verdict pe runda:CLEAN Runda 3: Merge b si moare. Verdict pe runda:CLEAN Runda 4: Merge B, sta site, aude om porti, il bate, se duce mid, arunca 1 flash si moare. Verdict pe runda:CLEAN Runda 5 : Se duce lung, arunca 1 flash, se retrage in groapa, bate 3 oameni si moare. Verdict pe runda:CLEAN Runda 6: Iar B, ia flash, asteapta, bate om tunel si moare. Verdict pe runda:CLEAN Verdict final: CLEAN
 7. Contra, nu te-am văzut niciodată pe server. Regulamentul nu este citit. Zi bună.
 8. Buna, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat:AdyTza Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_afganistan Runda 1 : Se uita clar prin pereti, apasa, arunca flash, asteapta om, bate om mid, un he, si bate afk, si apoi inca 2 si moare. Verdict pe runda: WALL Runda 2: Sta cu awp, in continuare, se uita prin cutie/pereti dupa playeri si moare. Verdict pe runda: WALL Verdict final : WALL
 9. Buna, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Nickname jucător suspectat: x4k Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_barcelona Runda 1 : Baza ct, sta site, arunca he sus, asteapta, bate om, un afk, merge spre site si se termina runda. Verdict pe runda: CLEAN ! Runda 2: Sta in site, arunca he, bate om pe rampa de la site, si inca 1, aude spre site si moare. Verdict pe runda:CLEAN ! Runda 3: Sta tunel la sunet, asteapta, bate om si moare. Verdict pe runda:CLEAN ! Concluzie ; Jucatorul suspect joaca la sunet, de cele mai multe ori face frag doar din bulan. Sunet asa si asa, in niciun caz wall sau mai stiu eu ce. Verdict final ;CLEAN ! In acest demo nu este dust2, este barcelona, din ce observ, in acest demo nu exista niciun cod!
 10. Buna, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Nickname jucător suspectat: MECCA Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_dust2 P.S- Ai jucat cu mine in echipa si esti curat. ( Sa nu se inteleaga gresit, nu am zis nimic ca esti codat, sper s-o intelegi intr-un final) . Analiza: Stiu foarte bine cum ai jucat, ai fost cu mine in echipa la mix, joci bine, la sunet, mai multe nu pot sa zic, ca nu am ce, esti un player ok! Sunt foarte multe faze in care il putem considera jucator de sunet . Jucatorul se foloseste de sunet si radar , de obicei ataca unde ii spun coechipierii. De obicei fac o analiza amanuntita de la runda la runda si apoi trag si o concluzie generala asupra jocului din demo dar aici nu este cazul. Jucatorul suspectat runda de runda foloseste sunet . In acest demo am vazut un jucator care foloseste sunet , nu cod. Concluzie : In acest demo nu vad niciun wall. Verdict final : CLEAN !
 11. Nick:Bulgaru. SteamID: Ip: 92.85.215.107 Motiv: NE VEDEM PE FORUM ( NO WG, NO SS) (*SPEC* Bulgaru. : ca azi n am chef) Dovada: https://imgur.com/a/mfvCCCW
 12. Okey. Data viitoare cand faci o acuzație sau chiar o afirmatie de jigniri, rog sa aduci si dovezi concludente. Eu nu am nimic cu nimeni, si in niciun caz cu tine. Eu nu am dat ban pentru ca ai coduri, nu am dat ban sau '"am jignit'" cum zici tu, pentru ca ai venit sa ne spui ca suntem degeaba. Degeaba nu suntem, ca daca eram, n-aveam niciun grad pe nicăieri. Nu stau sa mai discut, aștept un moderaror de secțiune.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.