Jump to content

Mo#sU

Moderators
 • Content count

  2749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Tokens

  3,540 [ Donate ]

Mo#sU last won the day on January 4

Mo#sU had the most liked content!

Community Reputation

2028 Perfect

About Mo#sU

 • Rank
  Te-ai gandit vreodata care ar fi ultimele tale cuvinte?
 • Birthday 05/18/1991

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7734 profile views
 1. Salut!

  As vrea sa fac cerere pentru Jurnalist, ce trebuie sa fac ca sa fiu acceptat(exceptand ce scrie in regulamentul postat de tine), ma refer la cum pot fi acceptat?

   

 2. Salutare, pt a da un restart acestui proiect, trebuie sa stabilim o sedinta, cred ca cel mai bn e saptamana aceasta! O sa las topicul deschis, fiecare dintrevoi sa lase reply cand poate cu data si ora, in funcție de cum puteti stabilim ora si ziua! @JAGUAR' @spaniuuk @Andy @ Indungi @teroristul22 @VLAADONE ×
 3. Da, dar mai intai trebuie să stabilim o ședință!
 4. I'm back... Ma primiți? Asa...deci vom avea mici discutii legate de proiect
 5. Salut. ce a-ti adauga nou in concursul Guess It /Prediction Time? Trebuie sa reanimam putin atmosfera pe aici....
 6. Acest "buton" a mai fost si in trecut dar cand a fost făcută ultima actualizare a forumului s-a renunțat la el din diverse motive, din cate stiu este în lucru acest aspect, @Senaris probabil ca lucreaza la asta.
 7. Salutare, pentru activitatea intensă în decursul unui an,dar si pentru implicare si seriozitate @JAGUAR' @AuthmE si @spaniuuk vor primi awardul Gold News 2018, award acordat celor mai buni jurnaliști în decursul unui an! Felicitări! Urmează ca în zilele următoare să se acorde Silver News pentru cei mai buni jurnaliști!
 8. Salutare, concursul a luat sfarsit, pe aceasta cale multumim tuturor celor care au fost prompti si au participat! Pe viitor vor mai fi astfel de concursuri deoarece se pare ca acesta a avut un real succes! Castigatori: Locul 1: @HQRDiX! Locul 2: Don't make me sad Locul 3: xin Toti ceilalti care au participat, vor primii ca premiul de consolare awardul specificat mai sus! Mult succes! PS:Rog castigatorii sa ma contacteze prin pm
 9. Salutare tuturor, va anuntam cu drag ca incepe concursul Guess'iT/Prediction Time, va asteptam in numar cat mai mare, premiile vor fi precizate pe data de 1.03.2019 atunci cand incepe si concursul! @spaniuuk @JAGUAR' @VLAADONE × @Senaris @Andy @ Indungi @Rugged. @iONUT @ @AuthmE
 10. Nu au nicio scuză trebuia sa bată, daca nu ma înșel Concordia e pe ultimul loc în clasament
 11. https://m.sport.ro/advertoriale/cele-mai-bune-site-uri-de-statistici-si-informatii-pentru-pariori-p.html
 12. Nu cred ca meriți prea multa osteneala, de fapt am vrut să îmi rezerv dreptul de a nu răspunde acestei reclamații puerile, dar pt ca sunt un băiat cu bun simț, onoare si respect, iti voi respecta aceasta sinceră reclamație venită din adâncul sufletului tau, cred ca de fapt acum stai cu sufletul la gură sa astepti vreun reply din partea administratorilor în care sa ma sancționeze, pff spre dezamăgirea ta nu cred ca va fi asa, am sa enumăr câteva motive: 1. Intrebari puerile pe care le ai descrise pe forum, despre zinguard,zincoins etc. @am plantaţie ti a zis ca toate astea le găsești pe forum, dar tu ai insistat cu un interogatoriu prost 2. Poate nu iti dădeam kick,însă, numai aveai motiv pt care sa stai pe canal deoarece ai primit link si explicatii în ceea ce te interesa, si cel mai important e ca ai zis la microfon asa ( plantatie poate confirma): " am avut cont pe Indungi dar am plecat ca nu mi s a parut ok ce se intampla aici, dar acum am revenit", asa deodată te intereseaza ce se intampla pe Indungi,ts3 si etc... Hmm...oare nu vrei sa ne spui pe ce comunitate ai fost, de ce ai revenit si care e vechiul tau cont? Ps: ai facut dublu post!
 13. Salutare, @EarTh Jr a revenit in echipa, activitatea sa fiind in concordanta cu dorinta de revenire! Mult succes!
 14. Mo#sU

  Propuneri

  Toate propunerile acestea le vom discuta si vom pune la punct toate detaliile necesare lor abia dupa ce vom mai face inca o editie de Guess It si VBL! Cel mai bine este sa avem continuitate i sa nu schimbam denumirile concursurilor la fiecare editie, sunt mai multi factori care impiedica acest lucru! Spor! Vom vorbi mai multe la sectiunea discutii libere!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.