Jump to content

Mo#sU

EX Staff
 • Content Count

  2749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Tokens

  3,595 [ Donate ]

Mo#sU last won the day on January 4 2019

Mo#sU had the most liked content!

Community Reputation

2031 Perfect

About Mo#sU

 • Other groups Members
 • Rank
  Te-ai gandit vreodata care ar fi ultimele tale cuvinte?
 • Birthday 05/18/1991

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8051 profile views
 1. Salutare tuturor, echipa File Manager va prezinta mapa awp_india_christmas, este o mapa modificata de @am plantaţie si este ideala pentru aceasta perioada de iarna cei care doresc sa lase reply mai jos: Nick: Link Profil: Pe ce server sunteti Fondator/Manager?: Acceptati faptul ca mapa este o creatie a Indungi Romania(pe texturile mapei vor fi mesaje cu drepturi de autor Indungi Romania)?: Prezentarea Mapei: Imagini:
 2. Salutare, dupa cum bine stiti platforma Downloads este in continua dezvoltare, de aceea echipa File Manager recruteaza membrii care ar putea ajuta in upload de mape CS:GO si Cs.16, pluginuri, aplicatii, de asemenea vom recruta doar oameni capabili, seriosi care vor sa ofere ajutor! Tinem sa va aducem la cunostinta faptul ca dorim oameni pe diferite task-uri. Task-urile sunt dupa cum urmeaza: Analyser - Cine doreste acest task trebuie sa verifice fiecare fisier urcat pe platforma Downloads, ulterior lasand un mesaj ca este safe si in regula. Map Department - Alcatuieste Patch-uri cu Mape Diversificate. (momentan in pauza, nu se vor accepta cereri) Apps Department - Actualizeaza Versiunile aplicatiilor noi aparute, posteaza aplicatii utile. File Tester - Fiecare fisier va trebuii testat. Ex: harti, aplicatii etc... Pentru fiecare Task in parte vor fi oferite mai multe detalii pe parcurs. Pentru a putea aplica trebuie sa ai vechime pe forum de cel putin 3 luni si minim 100 de posturi! Daca doresti acest grad lasa reply in acest topic dupa urmatorul model: Nume/Prenume: De ce doresti acest grad: Cat timp poti aloca platformei: Ce propunere/idee ai pentru dezvoltarea platformei: PS: Numai coordonatorii (Pufulete, Andy, Mo#sU) vor putea accepta cererile, orice alta postare care nu respecta cele mentionate mai sus va fi sanctionata ca atare!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.