Jump to content

Mo#sU

Moderators
 • Content count

  2739
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Tokens

  3,205 [ Donate ]

Mo#sU last won the day on January 4

Mo#sU had the most liked content!

Community Reputation

1999 Perfect

About Mo#sU

 • Rank
  Te-ai gandit vreodata care ar fi ultimele tale cuvinte?
 • Birthday 05/18/1991

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7389 profile views
 1. Nu au nicio scuză trebuia sa bată, daca nu ma înșel Concordia e pe ultimul loc în clasament
 2. https://m.sport.ro/advertoriale/cele-mai-bune-site-uri-de-statistici-si-informatii-pentru-pariori-p.html
 3. Nu cred ca meriți prea multa osteneala, de fapt am vrut să îmi rezerv dreptul de a nu răspunde acestei reclamații puerile, dar pt ca sunt un băiat cu bun simț, onoare si respect, iti voi respecta aceasta sinceră reclamație venită din adâncul sufletului tau, cred ca de fapt acum stai cu sufletul la gură sa astepti vreun reply din partea administratorilor în care sa ma sancționeze, pff spre dezamăgirea ta nu cred ca va fi asa, am sa enumăr câteva motive: 1. Intrebari puerile pe care le ai descrise pe forum, despre zinguard,zincoins etc. @am plantaţie ti a zis ca toate astea le găsești pe forum, dar tu ai insistat cu un interogatoriu prost 2. Poate nu iti dădeam kick,însă, numai aveai motiv pt care sa stai pe canal deoarece ai primit link si explicatii în ceea ce te interesa, si cel mai important e ca ai zis la microfon asa ( plantatie poate confirma): " am avut cont pe Indungi dar am plecat ca nu mi s a parut ok ce se intampla aici, dar acum am revenit", asa deodată te intereseaza ce se intampla pe Indungi,ts3 si etc... Hmm...oare nu vrei sa ne spui pe ce comunitate ai fost, de ce ai revenit si care e vechiul tau cont? Ps: ai facut dublu post!
 4. Salutare, @EarTh Jr a revenit in echipa, activitatea sa fiind in concordanta cu dorinta de revenire! Mult succes!
 5. Mo#sU

  Propuneri

  Toate propunerile acestea le vom discuta si vom pune la punct toate detaliile necesare lor abia dupa ce vom mai face inca o editie de Guess It si VBL! Cel mai bine este sa avem continuitate i sa nu schimbam denumirile concursurilor la fiecare editie, sunt mai multi factori care impiedica acest lucru! Spor! Vom vorbi mai multe la sectiunea discutii libere!
 6. Asa....A revenit MOSU:)) victoria stelei m a motivat....:)) Sa vedem ce treaba avem...
 7. @sDk. ♔ si @007 ✔ au fost promovați ca jurnaliști având task principal pariuri sportive Felicitări si bine a-ti venit în cea mai tare echipă!
 8. Acceptat! Înscrierile au luat sfârșit, succes tuturor celor înscriși! Se poate da TC! @Sebby <3
 9. Se poate da T/C, serverul este on, toti cei care au lasat reply vor fi contactati cand vor fi gata categoriile pe forum!
 10. Salut, doresc sa afiliez serverul 89.40.233.172:27015 in comunitatea Indungi Romania IP:89.40.233.172:27015 Modul:Clasic DNS dorit:Down.Indungi.ro Link direct catre pagina de statistici: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.172:27015/ Moderatori/Manageri doriti pe categorie:https://www.indungi.ro/forum/profile/179061-mosu/ acces full
 11. Pe premiza "eu te-am facut eu te omor" !! :))))))))Never ever, pe fratii mei ca nijte zmei niciodata nu-i scot din peisaj
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.